eleana 3 Report post Posted January 3, 2005 Οταν η παρέα μου είχε όρεξη για περιπέτεια...... δεν ειχαμε χρήμα. Τώρα που απο χρήμα τα πάμε καλύτερα, εχασαν την όρεξη τους. Επειδή όμως εγω δεν την έχασα ποτέ..... σας βρήκα! Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά να έχουμε. Ελπίζω να σας γνωρίσω σύντομα και απο κοντά. Ελεάνα Κ. Quote Του φευγάτου(ης) η μάνα δεν εκλαψε ποτέ! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 3, 2005 Ο Αγ. Βασίλης μας εφερε σε εσενα!?? :roll: Εμεις εχουμε την παρεα, εχουμε την ορεξη, απο χρηματα ας τ’ αφησουμε καλυτερα… Καλως ήρθες κ Καλή Χρονιά Κωστής Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Statler 0 Report post Posted January 3, 2005 Επειδή ακριβώς έχουμε την όρεξη και την παρέα δεν έχουμε τα χρήματα :wink: . Αλλά In the end ... who cares? Καλώς ήρθες Ελεάνα Το σίγουρο είναι ότι αφού δεν την έχασες μέχρι τώρα... δεν θα την χάσεις εδώ. Αν την χάσεις όμως θα φροντίσουμε να σου επιστραφεί :wink: (ισχύει για όρεξη και πιστωτικές κάθε είδους ). Καλή χρονιά και από μένα. Κων/νος Quote I'd rather be skiing my... Share this post Link to post Share on other sites
eleana 3 Report post Posted January 3, 2005 Είπα παμέ καλύτερα... δεν είπα πάμε καλά! χεχεχεχ Μπορείς αν θέλεις να κρατήσεις την πιστωτική μου, που να πώ να σου στείλουν τον λογαριασμό? Quote Του φευγάτου(ης) η μάνα δεν εκλαψε ποτέ! Share this post Link to post Share on other sites
mihalis 4 Report post Posted January 3, 2005 Καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλή χρονιά! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ONLYSNOW 0 Report post Posted January 3, 2005 Καλως ηρθες -καλη χρονια με ΥΓΕΙΑ-ΠΟΛΛΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΙΕΣ Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted January 3, 2005 Kαλ Χρονια και καλως ηρθες... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
d45 0 Report post Posted January 4, 2005 Καλως ηρθες και απο εμενα. Quote ski 2008 *-*d45*-* Τελικά θέλω να γίνω Tsikita όταν μπορέσω.... Καλό καλοκαίρι να έχουμε!!!! Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted January 4, 2005 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΑΝΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
eleana 3 Report post Posted January 4, 2005 Σας ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα. Ελπίζω να σας δώ στον Παρνασσό το άλλο ΣΚ. Εχω κλείσει στο καταφύγιο. Φιλιά απο μένα.....και τον κολλητό μου...... Quote Του φευγάτου(ης) η μάνα δεν εκλαψε ποτέ! Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 4, 2005 Καλώς ήρθες και από μένα. Ωραίος ο τετράποδος φίλος! Έχω κι εγώ (οικογενειακώς) ένα Μπιγκλ! Πώς τον λένε; Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
eleana 3 Report post Posted January 5, 2005 Καλημέρα. Ονομάζετε Τάλως, και ειναι ενας "μικρός" Αγίου Βερνάρδου. (13 μηνών). :shock: Quote Του φευγάτου(ης) η μάνα δεν εκλαψε ποτέ! Share this post Link to post Share on other sites
lina 0 Report post Posted January 5, 2005 ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ , ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .... ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΑ !!! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΒΡΗΚΑ !!! 80 ΓΙΑ ΤΟ ΣΚ 8-9/1 ΕΝΝΟΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
eleana 3 Report post Posted January 5, 2005 Λίνα γεια! Δυστυχώς δεν το βλέπω για αυτό το ΣΚ 80 . Θα είμαι όμως σίγουρα στην κοπή της πίτας (14 - 16). Σκοπεύω να μείνω στο καταφύγιο. Ελπίζω να σε γνωρίσω απο κοντά τότε. Εσύ θα είσαι αυτό το ΣΚ πάνω? Το κακό είναι πως αν τα καταφέρω, δεν ξέρω πού και πώς θα σας βρω. Quote Του φευγάτου(ης) η μάνα δεν εκλαψε ποτέ! Share this post Link to post Share on other sites
ccgr 3 Report post Posted January 5, 2005 Το κακό είναι πως αν τα καταφέρω, δεν ξέρω πού και πώς θα σας βρω. Γειά χαρά και καλώς ήρθες. Απλά στείλε PM σε κάποιον από εμάς. Quote ... Share this post Link to post Share on other sites
lina 0 Report post Posted January 5, 2005 Το κακό είναι πως αν τα καταφέρω, δεν ξέρω πού και πώς θα σας βρω. Γειά χαρά και καλώς ήρθες. Απλά στείλε PM σε κάποιον από εμάς. γεια σου , Χρηστο μαλλον θα τα πουμε αυτο το σκ παρνασσο θα τηλεφωνησω , μια ερωτηση προς ολους , οταν ανεβαινετε για διημερο και βαλε που μενετε συνηθως? εγω εχω βρει δελφους με 30 ευρω... δικλινο ριξτε καμια ενημερωση μπας και υπαρχει κατι πιο κοντα ... αλλα να μην στοιχιζει ο κουκος αηδονι Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted January 5, 2005 30 euro???? SUPER! Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
k001e 0 Report post Posted January 5, 2005 30 ευρώ είναι πολύ καλα!!!!! εγω ξέρω με 40-45 στην Αγόριανη που είναι όμως πιο κοντά κ είναι ένα απο τα ομορφότερα μέρη που έχω δεί Quote Share this post Link to post Share on other sites