Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ccgr

Ασχετη Συνέχεια: Καλοί boarders-Κακοί skier

Recommended Posts

Επειδή ήμουν μπροστά στο σκηνικό με τον PaniosBanios, θα συμφωνήσω ότι ναι μεν όλοι κάποτε είμασταν αρχάριοι, αλλά εγώ όταν έμαθα με είχε πάρει η μαμά χεράκι-χεράκι, με είχε πετάξει σε απόμακρο μέρος μακριά απ'όλους και μου έμαθε τα βασικά ΠΡΙΝ εισέλθω στις πίστες με τον υπόλοιπο κόσμο.

Και άλλα σκηνικά που έτυχαν, εξίσου ενοχλητικά:

1) Με την Χρίσα στον Ηρακλή, να μιλάει ένα παλικάρι με snowboard: "Ελάτε μα**κες που θα δώσετε 25 euro... 5 να δώσετε και να το παίξετε πάπιες..."

2) Με τον Πάνο στο τριθέσιο, ένα παλικάρι με σανίδα, jeans, μάλλινα γάντια στην δέυτερη κατέβαση τις ζωής του να πηγαίνει στην μαύρη πίστη (δεξιά) και βέβαια να τα κάνει όλα λαμόγιο...

3) Στον Ηρακλή πάλι, να έρχονται με φόρα skiers/snowboarders να κόβουν ΜΠΡΟΣΤΑ απ'τις προστατευτικές μπάρες, και να πηγαίνουν ος τέταρτοι όπου χωρούσανε

4) Στο τριθέσιο να έχω μόλις ανέβει και να σταματάει όλο το lift επειδή ένα πεντάχρονο με έλκηθρο έκοψε ΞΥΣΤΑ μπροστά απ'τα πέδιλά μου (μόλις που είχαν σηκωθεί κάτι εκατοστά απ'το έδαφος)

VERDICT: Όταν ο κόσμος υπερβαίνει έναν αριθμό (οπουδήποτε, όχι μόνο στο ΧΚ), υπάρχει εκνευρισμός, κακή διάθεση, απειροελάχιστη υπομονή και γενικότερα ένας χαμός... Σε τέτοιες περιπτόσεις αποδεχόμαστε ότι ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ μας συμετάσχουμε, και είμαστε ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ για τέτoια σκηνικά... Η μήπως πίστευε ποτέ κανείς οτί θα ανέβει Κυριακή και τέτοια συμβάντα ΔΕΝ θα προκείψουν????!!!

The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft)

5.5.JPG

ΗΡΕΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ευχαριστώ

80

...

jj,

Ναι ρε συ αφού το είπα δεν είναι το σπορ που διαμορφώνει χαρακτήρες! Σκέψου ότι υπάρχουν πυγμάχοι (ένα σκληρό σπορ) που έχουν άψογη προσωπικότητα και γνωρίζουν πολύ καλά από άμιλλα και υγιή ανταγωνισμό!

Πάντως για την σύγκριση των δύο , snowboard & ski , ως προς την δυσκολία τους αν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί έχω ασχοληθεί και με τα δύο , η αλήθεια είναι το σανίδι είναι πιο εύκολο στην εκμάθηση του τουλάχιστον στους αρχάριους! Αν θέλεις μπορούμε να το συζητήσουμε σε κάποιο άλλο τοπικ αυτό .

Τώρα αν προσθέσεις και λίγο αλητεία στο σανίδι, μπορείς να καταλάβεις γιατί οι κακομαθημένοι πιτσιρικάδες το βρίσκουν πιο must να ασχολούνται με το snowboard στην Ελλάδα! Γιατί αν ανέβουν στα πέδιλα , θα τους πάρει κανα τριάρι χρόνια να μάθουν στοιχειώδη βασική τεχνική και μετά να μπουν στο freeskiing. Αυτό με την σανίδα δεν συμβαίνει, καθώς είναι ένα μέσο πιο βατό στην εκμάθησή του. Δεν λέω ότι με αυτό δεν είναι το ίδιο θεαματικό. Το επικεντρώνω ως προς την προτίμηση των ηλίθιων καθώς αυτοί είναι αδύνατον να κάτσουν να μάθουν σκι.

Για lifestyle που λέγαμε. Βέβαια υπάρχει και μια άλλη μερίδα που λέγεται γκλαμουριά και μιλάω για το lifestyle των μεγαλοαστών οι οποίοι είναι ενήλικες και "σοβαροί" επιχειρηματίες ενίοτε νεόπλουτοι που ανεβαίνουν απάνω και γελάει το σκυλί . Είναι αυτοί που πουλάνε το δήθεν πολιτισμένο image τους στον περίγυρό τους κάνοντας αυτό το "ακριβό" σπορ που λέγεται σκι.

Χμμ . . . . να σου πω την αλήθεια; Ανάμεσα σε αυτούς τους δύο προτιμώ τους ασυγκράτητους snowboarders! :lol: 80

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

fidelio

στα πρωτα σταδια εκμαθησης ειναι πιο ευκολο (δεν διαφωνω) αλλα για να φτασεις σε καλο επιπεδο θελει πολυ δουλεια οπως και στο σκι

αλλα δεν ειναι εδω το καταλληλο τοπικ

επισης θα παρακαλεσω τους mods να μην λογοκρινουν με αστερακια τις "κακες" λεξεις 80 :lol::lol::lol::D

ειναι μερος της γλωσσας μας

Προς SP: Στάθη δεν εννοώ ότι ο αρχάριος δεν θα κάνει χαζομάρες, δεν θα πέσει, δεν θα "ενοχλήσει" κλπ. Αλλά να τα κάνει αυτά στην μπλε πίστα της εκμάθησης και όχι μπροστά από το σαλέ. Όταν δεν μπορείς να πας 10 μέτρα χωρίς να χαροπαλέψεις και να πέσεις, τότε φίλε να πάρεις τα πέδιλα στο χέρι και να περπατήσεις, όχι να προσπαθήσεις να αποφύγεις 10 άτομα, ημέρα Κυριακή με άφθονο κόσμο και μετά να πέσεις πάνω στα πέδιλα του 11ου.

Συμφωνώ οτι δεν πρέπει να μαθένει μπροστά στο σαλέ.Αλλά ξέρεις πολλά σημεία στα Κελλάρια για να μάθει τα βασικά;Ο ειδικός χώρος που έχει είναι της σχολής του Πάππου,και το μόνο σημείο που μένει για να κάνει κάποιος αρχάριο εξάσκηση είναι ο δρόμος που είναι δίπλα απο το χώρο αυτό και κάτω απο το σαλέ.Εκεί έκανα πέρσι εγώ.Κι έπεσα σε ένα ζευγάρι.Ζήτησα συγγνώμη και τελείωσε εκεί το θέμα.Μάλιστα πολλοί περαστικοί μου έδειναν συμβουλές πως να φρενάρω.Δε με έβρισε κανείς.Έπρεπε να του εξηγήσεις φιλικά ότι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει και όχι να αρχίσεις να τον βρίζεις...

Εγω ενα λεω...Χωρις επιρραματα να κανει κανεις οτι θελει...,αλλα με επιρραμα πρεπει να ειμαστε πιο μετρημενοι...(Ελπιζω Πανο να μην ειχες επιρραμα,ειδικα στην περιπτωση του αρχαριου)!

Γιατι αραγε ολα τα απλα και αυτονοητα πραγματα σε αυτον τον τοπο εχουν καταντησει να ειναι τοσο πολυπλοκα και ως προς την λυσι και ως προς την ερμηνεια τους?

-Δεν θα υπηρχε περιπτωση να χτυπησουμε καποιον μπροστα στο σαλε (απο αυτους που υποτιθεται οτι μαθαινουν σκι) εαν ετσι απλα απαγορευοταν σε αυτο το σημειο η δραστηριοτητα αυτη με ευθυνη του ΧΚ.

-Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολη αυτη η εκταση μεταξυ αυγου και σαλε, ενοικιαζεται για εκμαθηση, και δεν φτιαχνουν μια πιστα χαμηλα, καπου διπλα στα παρκινγ η πισω απο τις εγκαταστασεις του αυγου, οπου ανενοχλητα καποιος να μαθαινει σκι?

-Πολλα απο τα ατυχηματα θα ειχαν αποφευχθει εαν αυτοι που κατεβαινουν τις πιστες δεν επασχαν απο το συνδρομο Tomba la bomba η Mayer κλπ. και γνωριζουν οτι ο κατερχομενος δεν εχει καμμια προτεραιοτητα, αλλα υποχρεωση στο να προσεχει και να αποφευγει αυτους που πηγαινουν αργα.

-Αν μαλιστα εκλειναν και σε κανενα μπαλαουρο τον λεβεντη που καθεται στην μεση της πιστας μεταξυ Ηρακλη και διπλου για να βγαζει φωτο τους και τις επιδεικνυοντας τα σινιε ρουχαλακια του σκι, τα πραγματα θα ηταν ακομη καλυτερα.

-Στην περιπτωση του Παρνασσου, τα προβληματα στις ουρες θα μπορουσαν να ειχαν μειωθη δραματικα, εαν :

α) επιμηκυνοταν με σχοινια η ουρα,

β) δημιουργειτο μια μονη σειρα για snowboarders η μονους skiers.

γ) ο ελεγχος να γινοταν στην αρχη της ουρας και οχι μπροστα στο λιφτ.

Και τα σκι μας θα γλυτωναν απο τις ορδες των βαρβαρων αλλα και ο εκνευρισμος θα εξελιπε.

-Ως προς τον τροπο συμπεριφορας πολλων μα παρα πολλων, ειτε ειναι snowboarders η skiers και αυτο εχει την απλη εξηγηση του. Οταν βλεπεις μαθητακια των διαφορων σχολειων να περναν κατω απο τα ποδια σου, και ο /η επικεφαλης δασκαλος/δασκαλα απλα χαριεντιζεται με τους γυρω γνωστους, αντι να στειλει τον πιτσιρικα σπιτι του, και οταν αυτα τα παιδακια βριζουν σαν λιμενεργατες, τι περιμενουμε να δουμε οταν αυτα θα γινουν 16-25 χρονων?

-Τους τσαμπουκαλαυμενους (συνηθως χοντρους η ευσωμους) ''μαγκες'' που οταν τους κανεις παρατηρηση γιατι προσπαθουν να βγουν μπροστα στην ουρα, σε απειλουν με ξυλο ενωπιον 200-300 ατομων και μπροστα στους σεκιουριταδες, δεν ειδα να τους βουταει κανεις και να τους μπουζουριαζει.

-Αλλα μηπως αυτοι οι ιδιοι δεν ειναι αυτοι που μπαινουν αναποδα στους μονοδρομους οδηγωντας αυτοκινητο? Δεν ειναι οι ιδιοι που με το ετσι θελω παραβιαζουν καθε απαγορευτικο σημα κυκλοφοριας?

-Τελος απο τα χρονια επανω στο βουνο εμαθα λιγα πραγματα. Ενα ειναι οτι ειδικα στην περιπτωση το σκι, εξωτερικευεται ο χαρακτηρας του ανθρωπου. Πτωση απο τα σκι σημαινει για τους Νοελληνες αποτυχια και φοβος για κοροιδια απο τους κολλητους. Κανεις δεν ανησυχει μηπως και σπασει το ποδι του η το κεφαλι του η προκαλεσει ατυχημα στους αλλους. Γιατι κανενας δεν του εμαθε πως πρεπει να πεφτει. Το πεσιμο θεωρειται αποτυχια. Ενω το ατυχημα ''κακια στιγμη''.

-Κανεις δεν εχει σκεφτει οτι για να ισσοροπησεις στα σκι δεν χρειαζεται καμμια τεχικη, αλλα ισορροπημενο κεντρο βαρους στον εγκεφαλο. Δεν ειδα ποτε κανενα ''δασκαλο-/α'' του σκι να ζητα απο τον μαθητευομενο αν μπορει να σταθει στο ενα ποδι του για λιγα λεπτα για να διαπιστωσει εαν υπαρχει ισορροπια σε αυτο το ατομο, ουτως ωστε η εκαπιδευση να γινει διαφορετικα και μακρυα απο τον κοσμο.

Αφου λοιπον αυτα τα απλα πραγματα δεν μπορουν να εφαρμοζονται μενει δυστυχως αυτο που λεγει ο Πανος. Στις ουρες σαν ομαδα και μπαστουνιες στο κεφαλι σε οποιον τολμα να μην περιμενει την σειρα του.

-Σταματημα του λιφτ, αν δεν καθονται 4 η 3 ατομα τα Σ/Κ. Ποσες φορες δεν τυχαινει μπροστα μας να βλεπουμε το καθισμα του Ηρακλη να φευγει με ενα ατομο μονο και μπροστα μας να μην κανει κανεις χωρο να περασουμε γιατι ''ειναι παρεα'' τα παιδια?

-Αν αντιληφθουμε τσαμπουκαδες στις πιστες να τρεξουμε και να πιασουμε ολοι μαζι τον ''τσαμπουκα'' και να του πουμε οτι επομενη φορα δεν θα υπαρξει.

Ισως καποιοι να βιασθουν και να μιλησουν περι αστυνομευσης κλπ. Ας αναλογισθουν ομως οτι οπου οι απλοι πολιτες συνασπισθηκαν με σκοπο την προφυλαξη τους απο τα εγκληματικα στοιχεια, εγιναν θαυματα. Προσωπικα θεωρω εγκληματικη την αδιαφορια πολιτειας και γονεων που μας ριχνουν στον δρομο μας οπου και αν βρισκομαστε τα προιοντα της αδιαφοριας τους και ειμαστε υποχρεωμενοι να ακουμε τα μυρια οσα απο στοματα αυτων των μικρο-καθαρματων και να ανεχομαστε την αλητικη συμπεριφορα τους, συμπεριλαμβανομενων φυσικα και των '' μεγαλο-τεραστιο-μεγιστων'' καθαρματων που νομιζουν οτι με το ογκο τους μπορουν να επιβαλουν στους αλλους τα καμωματα τους.

Υπαρχει κατι καλυτερο απο το να μαθαινουν ολοι αυτοι οτι οπου θα βλεπουν γυρω τους σκιερς με τα διακριτικα του ΣΤΧ ''μυριζει προβλημα'' για αυτους?

Ισως ''με τον φοβο να φυλαει τα ερημα'' αρχιζει να διορθωνεται καποια κατασταση. Ισως φιλοτιμηθουν οι αρχες και στειλουν και μοναδα της Αστυνομιας να πινουν το καφε τους στο επανω ΧΚ, και ισως δημιουργηθη καποτε και η μοναδα του ''Pist patrol'' οχι βεβαια για φιγουρα αλλα για δραση στις πιστες.

Ισως αν αρχισουμε να προσβαλλουμε βαναυσα τους ''γονεις'' των κανακαρηδων και τους ''δασκαλους και δασκαλες'' των σχολειων και κραζουμε ασχημα τα σχολεια με ολους τους τροπους που διαθετουμε, λεω ισως να βελτιωθουν καποια πραγματα.

Ισως αν κανουμε περισσοτερες παραστασεις στην δ/νσι των ΧΚ, ισως βρουμε και καποιον ανθρωπο που εκτος απο του να επαναμβανει οτι εχουμε δικηο να κανει και κατι.

Ισως αν ριξουμε και καμμια μπαστουνια σε κανενα κολοχερο που πετα τις βρωμιες του στο βουνο, ισως ελαττωθουν τα κρουσματα.

Απλα πραγματα

DON'T FORGET "THE ONLY LOSERS ARE THE QUITTERS"

alexco

Ισως αν ριξουμε και καμμια μπαστουνια σε κανενα κολοχερο που πετα τις βρωμιες του στο βουνο, ισως ελαττωθουν τα κρουσματα.

Απλα πραγματα

:lol:

Ίσως και αν αρχίσουμε να έχουμε και κουμπούρια να έχουμε και καλύτερα αποτελέσματα. Far west in Parnassos

Για όνομα του Θεού και της Παναγίας ας κλειδώσει κάποιος αυτό το topic, ή καλύτερα ας το σβήσει τελείως, να μην διαβάζουν τέτοια πράγματα και χιονοδρόμοι εκτός forum. Θα μας περάσουν για τσαμπουκάδες. Οτι συμπεριφορές κοροιδεύουμε με όμοιες συμπεριφορές πάμε να τις καταπολεμήσουμε;

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ Πρώτα από όλα καταδικάζω τον ευατό μου που δεν συγκράτησα τα νεύρα μου στο Βάκχο.

Αμάν βρε παιδιά. Τι είμαστε εμείς, οι δικαστές και οι αλάθητοι;

Για να ρωτήσω πόσοι από το forum είναι θεριακλήδες και αφού κάνουν το τσιγαράκι τους στο lift το πετάνε κάτω; Εγώ προσωπικά πήρα σαν απάντηση από το κατά τα άλλα πολύ συμπαθητικό μέλος "Ας κάνουν τα lift γρηγορότερα."

Κατά τα λεγόμενα του φίλου Αλέξανδρου θα πρέπει να ρίχνουμε και μπουνίδια μεταξύ μας.

ΛΟΙΠΟΝ

Σοβαρότητα και Σύνεση

ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΜΑΝ

...

Φιλε καλε μου ccgr,

Ναι ειμαι θεριακλης καονιστης, αλλα τσιγαρο αναβω οταν σταματησω το σκι και μπαινω για καφε στο σαλε.

Το να πεσει και καμμια μπαστουνια, το πολυ πολυ να διορθωσει και κανενα στραβο. Αλλο μπαστουνια , αλλο κουμπουρια.

Ρωτα αυτους που πηγαν στο Soelden αν συναντησαν αυτα τα φαινομενα που συνανταμε εμεις στον Παρνασσο.

Σεβομαι την διαφωνια σου και ζητω συγγνωμη για πιθανη ενοχλησι σου, αλλα σε παρακαλω μην δυσανασχετεις ετσι. Δεν απευθυνομουν προσωπικα σε κανεναν.

Το ΡΜ και το ε-mail μου παντα διαθεσιμα για ανταλλαγη προσωπικων αποψεων.

Φιλικα

alexco

Αλέξανδρε ήμουν στο Soelden,

και όντως δεν συναντήσαμε τέτοια φαινόμενα. Ξέρεις γιατί;

Μετά από 10 χρόνια στην Βόρεια Ευρώπη έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η πειθαρχία και ο σεβασμός πρέπει να ξεκινά από εσένα τον ίδιο.

Ούτε έχω πρόβλημα με τους καπνιστές του club αρκεί να σέβονται τον διπλανό τους που δεν καπνίζει. Κατά τα άλλα κακό στον ευατό τους κάνουν.

Θεωρώ απλά ότι ξεσπάσματα και "τσαμπουκάδες" φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό.

Μήπως αν κοπανήσεις κάποιον στο δρόμο που σου βγήκε με stop θα τον μάθεις να οδηγεί καλύτερα. Οχι. Αν κατεβάσεις το παράθυρο και τον βρίσεις του δίνεις πάτημα να σου απαντήσει και χάνεις απλά το δίκιο σου.

Άρα αν θες να κάνεις κάτι, μπορείς με ήρεμα λόγια να προσβάλεις πολύ περισσότερο τον άλλο παρά άμα τον βρίσεις, παίξεις μπουνιές, μπαστουνιές, κλπ.

Οι προηγούμενες γενιές (εμείς δεν ξέρω γιατί σε ορισμένα θέματα χάσαμε το δρόμο) έλεγαν ότι η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει.

Και το λέω αυτό, πρώτα από όλους στον ευατό μου.

Δεν χρειάζεται να ζητάς λοιπόν συγνώμη από κανένα.

Απλά διαφωνούμε στο τρόπο αντίδρασης.

Χρίστος

...

Ισως ''με τον φοβο να φυλαει τα ερημα'' αρχιζει να διορθωνεται καποια κατασταση. Ισως φιλοτιμηθουν οι αρχες και στειλουν και μοναδα της Αστυνομιας να πινουν το καφε τους στο επανω ΧΚ, και ισως δημιουργηθη καποτε και η μοναδα του ''Pist patrol'' οχι βεβαια για φιγουρα αλλα για δραση στις πιστες.

όχι ακριβώς ως ski patrol, αλλά αστυνομικοί [νεαροί, ανά δυάδες] που περιπολούν με σκι υπάρχουν [συνήθως βέβαια πίνουν καφέ]. Έχουν μία ιδιαίτερη προτίμηση στους νεαρούς που έχουν αδυναμία στο κάπνισμα εξωτικών καπνών στις πίστες. Τουλάχιστον αυτά στον Παρνασσό.

αλλά δεν ξέρω πολλά περισσότερα για τη δράση τους.

vae victis

Χρηστο,

Βλεπεις τελικα οτι συμφωνουμε σε πολλα θεματα.

Απλα θυμαμαι την ρησι ''οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος''

Εξ' αλλου δεν ειμαστε εμεις ''οι τσαμπουκαδες''. απλα μας προκαλουν σε βαθμο αηδιας οι ''τσαμπουκαδες'' και επειδη η γλωσσα μου εχει βγαλει πραγματικα μαλλια με μηδεν αποτελεσμα η με κινδυνο της σωματικης μου ακεραιοτητος, εχω λοιπον πλεον το batton , η stick -οπως σου αρεσει, σαν μπαστουνα ετοιμη προς χρησι.

Βαρεθηκα να ειμαι ο ''βολικος'' ο ''ησυχος'' ο ''καλος'' και να καταπινω τις προσβολες του καθε ξιπασμενου, ηλιθιου, επιδιξια, εξυπνακια, καταφερτζη, μαγκα, ετσι να ουμε , ισα ρε χ....ουρα απεδω χαμου κπλ. κλπ.

Αντιληπτον?

alexco

Αντιληπτον?

Σαφέστατα αλλά και ο άλλος διαθέτει μπαστούνα οπότε αν έχεις βαρεθεί την δύναμη του σωστού λόγου σου εύχομαι καλές καταβάσεις και καλή ξιφασκία :lol: στο ΧΚ Παρνασσού

Κατά τα άλλα είπαμε συμφωνούμε 100% για αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία.

Χρίστος

...

συμφωνώ πάντως με τον ccgr, η βία δεν είναι η λύση, οδηγεί στο χάος, aka νόμος της ζούγκλας.

η περίπτωση που είναι ok είναι φυσικά η αυτοπροστασία. Όπως μια την φορά που με τσαμπουκαλεύτηκε λιφτέρης [και όταν κινήθηκα προς το μέρος του "κο-κο-κο"]

vae victis

Ο Χρηστος σχολιασε

Σαφέστατα αλλά και ο άλλος διαθέτει μπαστούνα οπότε αν έχεις βαρεθεί την δύναμη του σωστού λόγου σου εύχομαι καλές καταβάσεις και καλή ξιφασκία :lol: στο ΧΚ Παρνασσού

¨Εαν ο Μπανιος και ο GMAK ειναι διπλα μου δεν εχω να φοβηθω τιποτε

Προς GMAK

Πραγματι ρωτησα τα δυο παλληκαρακια της ΕΛΑΣ τι κανουνε εκει ψηλα στον Παρνασσο, εαν ειναι εν υπηρεσια κλπ.

Μπα ! Ανηκαν στην ομαδα χιονοδρομιας της Αστυνομιας και εκαναν κατι σαν προπονησι.

Αυτα και αντε να ριξει κανενα χιονακι μην κοψουμε την πιτα στο Γαλαξειδι αντι στον Παρνασσο. Μπρρρ ειναι και κρυο το νερο αυτην την εποχη

Φιλικα

alexco

Συγγνώμη αλλά περισσότερο συμφωνώ με τον Αλέξανδρο παρά με τον Χρίστο.

(είναι τα βίαια ένστικτά μου βλέπετε, με τα οποία αγχώνονται μερικοί)

Στάθη (S.P.): όταν σε δω πάνω στο βουνό θα σου δείξω που και πως κατέβηκε ο εν λόγω αρχάριος και θα έρθεις στα λόγια μου.

Γιάννη (John Nikolaou): Το προηγούμενο Σ.Κ. δεν είχα επιρράματα. Με το μπουφάν και τον ασύρματο πιο πολύ σε πιστέρ έφερνα. Αυτό το Σ.Κ. μάλλον θα μοιάζω με πιστέρ του ΣΤΧ (σήμερα το απόγευμα θα προσπαθήσω να πατήσω τα επιρράματα με σίδερο.

Φιλικά

Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ

Παναγιώτης

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Αγαπητέ Πάνο για να κολλήσει το σήμα πάνω στα ρούχα σου και να γίνει σωστά η δουλειά, θα χρειαστεί πρέσσα και τουλάχιστο 200 C .Κάτι μου λέει οτι κινδυνεύουν πολύ περισσότερο ετσι οι "μεμβράνες", παρά με το κλασσικό γάζωμα.... :?

Καλή τύχη πάντως....

(συγχωρήστε το άσχετο της απάντησης με το θέμα, αλλα δε γινόταν να ανοίξω αλλο τοπικ...)

With great mountains, comes great skiing!

ΟΧΙ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΙΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΡΕ!!!!

και το ξέρεις ότι καταστρέφεται η διαπνοή μια και καλή έτσι :?:

βάλε τη μαμά να γαζώσει...

vae victis