papaki81 10 Report post Posted February 26, 2022 Καλημέρα σε όλους και όλες. Επιτέλους φεύγουμε Αυστρία μετά την ακύρωση που είχαμε λόγω covid.Θα ήθελα να ρωτήσω όσους πήγαν εξωτερικό πρόσφατα. Αν πάρουμε μια τσάντα του snowboard που θα έχει μέσα 2 σανίδια και 2 ζευγάρια μπότες θα έχουμε κάποιο θέμα με έλεγχο στο αεροδρόμιο;;; Ευχαριστώ. Sent from my MI 9 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΠΟΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 1,288 Report post Posted February 26, 2022 Καλημέρα. Εγώ δύο φορές που εχω φέρει τα πράγματα μου στην Ελβετία αλλά και όσες φορές έχω κάνει ταξίδι για σκι πάντα μα πάντα έβαζα μέσα δύο σανίδια , και όλο τον εξοπλισμό για σκι. Δλδ παντελόνια μπουφάν μπότες κράνη κτλ. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, ούτε με Aegean ούτε με swiss. Μάλιστα μια φορά στο borovets επειδή ένας της παρέας αγόρασε ένα ζευγάρι σκι που βρήκε σε προσφορά , γύρισα πίσω με δύο σανίδια ένα ζευγάρι σκι και τον υπόλοιπο εξοπλισμό χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα είναι το κογβαλημα που σου πέφτουν τα χέρια από το έξτρα βάρος... Νομίζω ότι στον αθλητικό εξοπλισμό δεν έχει περιορισμό κιλών ( σε λογικά πλαίσια πάντα) αλλά όγκου. Quote WORK FOR IT! Share this post Link to post Share on other sites
papaki81 10 Report post Posted February 26, 2022 Ευχαριστώ πολύ Χριστόφορε για τις πληροφορίες. Πρώτη φορά πάω Αυστρία και είμαι λίγο αγχωμένη με το θέμα εξοπλισμός και βαλίτσες. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted February 28, 2022 Δυστυχώς, ΤΥΠΙΚΑ δεν είναι έτσι. Υπάρχει τόσο περιορισμός στο βάρος του εξοπλισμού, αλλά κυρίως ο σχετικός κανονισμός των εταιρειών μιλάει για ΕΝΑΝ αθλητικό εξοπλισμό. Στον αθλητικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται φυσικά και το κράνος, μπότες κλπ. Εμπειρικά, πολλοί από εμάς έχουμε δοκιμάσει με επιτυχία να περάσουμε πχ 2 πέδιλα σε μία θήκη. Συνεπώς δοκιμάστε το, αλλά μη το παρακάνετε 4 Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites