Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
papaki81

Μεταφορά εξοπλισμού για Αυστρία.

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους και όλες. Επιτέλους φεύγουμε Αυστρία μετά την ακύρωση που είχαμε λόγω covid.Θα ήθελα να ρωτήσω όσους πήγαν εξωτερικό πρόσφατα. Αν πάρουμε μια τσάντα του snowboard που θα έχει μέσα 2 σανίδια και 2 ζευγάρια μπότες θα έχουμε κάποιο θέμα με έλεγχο στο αεροδρόμιο;;; Ευχαριστώ.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Καλημέρα. Εγώ δύο φορές που εχω φέρει τα πράγματα μου στην Ελβετία  αλλά και όσες φορές έχω κάνει ταξίδι για σκι πάντα μα πάντα έβαζα μέσα δύο σανίδια , και όλο τον εξοπλισμό για σκι. Δλδ παντελόνια μπουφάν μπότες κράνη κτλ. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, ούτε με Aegean ούτε με swiss. Μάλιστα μια φορά στο borovets επειδή ένας της παρέας αγόρασε ένα ζευγάρι σκι που βρήκε σε προσφορά , γύρισα πίσω με δύο σανίδια ένα ζευγάρι σκι και τον υπόλοιπο εξοπλισμό χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα είναι το κογβαλημα που σου πέφτουν τα χέρια από το έξτρα βάρος... Νομίζω ότι στον αθλητικό εξοπλισμό δεν έχει περιορισμό κιλών ( σε λογικά πλαίσια πάντα) αλλά όγκου. 

WORK FOR IT!

Ευχαριστώ πολύ Χριστόφορε για τις πληροφορίες. Πρώτη φορά πάω Αυστρία και είμαι λίγο αγχωμένη με το θέμα εξοπλισμός και βαλίτσες.

• Like 1

Δυστυχώς, ΤΥΠΙΚΑ δεν είναι έτσι. Υπάρχει τόσο περιορισμός στο βάρος του εξοπλισμού, αλλά κυρίως ο σχετικός κανονισμός των εταιρειών μιλάει για ΕΝΑΝ αθλητικό εξοπλισμό. Στον αθλητικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται φυσικά και το κράνος, μπότες κλπ.

Εμπειρικά, πολλοί από εμάς έχουμε δοκιμάσει με επιτυχία να περάσουμε πχ 2 πέδιλα σε μία θήκη. Συνεπώς δοκιμάστε το, αλλά μη το παρακάνετε 

• Like 4

Petros Tsantilas

A ski won't change your life...

unless you ride it