Jump to content

Petrinio

OE Εκδρομών Και Εκδηλώσεων
 • Content Count

  661
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Petrinio last won the day on June 11 2022

Petrinio had the most liked content!

Community Reputation

1,652 Excellent

2 Followers

About Petrinio

 • Birthday 07/18/1971

Profile Information

 • Φύλο
  Male

Recent Profile Visitors

2,429 profile views
 1. Μην ασχολείσαι με τους "πουθενάδες" του παρελθόντος! Μιλάς τώρα για πριν 15 χρόνια? Ο ΕΣΤΟΥΧ μια χαρά σε έχει αγκαλιάσει.
 2. @gianis50κάνε κι εσύ μια χορηγία στον Σύλλογο και θα δεις τι προμόσιο θα σου κάνω! Μη θέλεις τσάμπα εμπορική διαφήμιση! 😋
 3. Θα βρεθούν σίγουρα μερικά δωμάτια ακόμα, αλλά κρατάμε την ιδέα σου μήπως το κάνουμε κι αυτό! Τα μέλη μας ειδικά φέτος "διψούν " για χιονοδρομικές εκδρομές!
 4. Στα καλά νέα, να θυμίσουμε στα ΜΕΛΗ του Συλλόγου μας ότι το ΧΚΚ φέτος μας προσφέρει 20% ΕΚΠΤΩΣΗ στις υπηρεσίες του (κάρτες, σαλέ), με την επίδειξη της κάρτας Μέλους. ☺️ Όσα μέλη μας έχουν τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή τους αλλά ενδεχομένως δεν έχουν λάβει ηλεκτρονικά την κάρτα Μέλους, ας μας στείλουν μια φωτογραφία τους!! Ίσως αυτός να είναι ο λόγος...
 5. Δυστυχώς, ΤΥΠΙΚΑ δεν είναι έτσι. Υπάρχει τόσο περιορισμός στο βάρος του εξοπλισμού, αλλά κυρίως ο σχετικός κανονισμός των εταιρειών μιλάει για ΕΝΑΝ αθλητικό εξοπλισμό. Στον αθλητικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται φυσικά και το κράνος, μπότες κλπ. Εμπειρικά, πολλοί από εμάς έχουμε δοκιμάσει με επιτυχία να περάσουμε πχ 2 πέδιλα σε μία θήκη. Συνεπώς δοκιμάστε το, αλλά μη το παρακάνετε
 6. Ειδικά με το ΧΚ Καλαβρύτων η επικοινωνία του Συλλόγου μας είναι άμεση και συχνή, όχι μόνο πέρυσι και φέτος, αλλά και στο παρελθόν. Ενώ το γνωρίζεις καλά MIL , γράφεις αερολογίες για LIKE του Πρεζέμπορεντ... Οι φίλοι χιονοδρόμοι όμως ενδιαφέρονται για ουσιαστικές παρεμβάσεις με απτά αποτελέσματα, όπως μας έχει συνηθίσει ο ΕΣΤΟΥΧ.
 7. Τον τελευταίο μήνα ταξίδεψα είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για χιονοδρομία σε τρεις χώρες (Ιταλία, Ελβετία και Αυστρία). Μου άρεσε ιδιαίτερα το σύστημα του μαζικού δωρεάν ελέγχου της Αυστρίας, το οποίο ωστόσο προϋποθέτει εκείνη την άτιμη την "ατομική ευθύνη" του πολίτη, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για Self-PCRtest. Δυστυχώς, θα ήταν ανεφάρμοστο στη χώρα μας αφού εύκολα αλλοιώνεται το αποτέλεσμα...
 8. Ως Πρόεδρος του ΕΣΤΟΥΧ, χωρίς να διαθέτω ειδικές τεχνικές γνώσεις που έχετε αρκετοί από εσάς, και χωρίς να έχω λάβει επίσημες απαντήσεις από τους υπεύθυνους του ΧΚΚ, θα περιοριστώ να εκφράσω τις εκτιμήσεις μου ως απλός χιονοδρόμος - πελάτης του ΧΚΚ. Φαίνεται ότι το ΧΚΚ είναι "λαβωμένο" και το τραύμα εντοπίζεται στην αγαπημένη μας Στύγα. Αμέσως μετά το Νέο Έτος -συνεχίζοντας τον "Διάλογο του Snowclub με τα Χιονοδρομικά" που εγκαινιάσαμε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία και "διαδικτυακή ακροαματικότητα" χιλιάδων φίλων της χιονοδρομίας- θα υπάρξει μια ανοιχτή συζήτηση με τους υπευθύνους του ΧΚΚ για να έχουμε τις δικές τους απαντήσεις επί του θέματος της Στύγας και όχι μόνο! Ως άνθρωπος που υπηρετεί τη δικαιοσύνη, σέβομαι πρώτα απ' όλα το "δικαίωμα στην απολογία". Σε λίγες μέρες, το Snowclub θα θέσει τα ερωτήματα και θα πιέσει για απαντήσεις, Αν αυτές είναι πειστικές ή όχι, αν αυτές είναι για την ασφάλεια και την προστασία των χιονοδρόμων ή υποκρύπτονται και τεχνικά προβλήματα, ας κάνουμε υπομονή να το κρίνουμε σε λίγες μέρες! Από την άλλη μεριά, ως πελάτες του ΧΚΚ καλώς είμαστε απαιτητικοί και πιεστικοί! Το γεγονός ότι υπάρχει διαχρονικά μια ιδιαίτερα καλή σχέση συνεργασίας του ΕΣΤΟΥΧ με το ΧΚΚ και ότι τα Μέλη του Snowclub δικαιούνται έκπτωση 20% επί της τιμής του εισιτηρίου, δεν σημαίνει ότι δεν ζητάμε ενημέρωση και πειστικές εξηγήσεις, προκειμένου να απολαμβάνουμε με ασφάλεια ένα τόσο όμορφο ΧΚ.
 9. Χωρίς πλάκα, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον! Την πρώτη μέρα λάβαμε 5 συμμετοχές! Επειδή τα 2-3 πρώτα μονόκλινα "καπαρώθηκαν", μην αργείτε εσείς οι μοναχικοί!
 10. Δηλαδή τώρα, αυτό τρώγεται?!! Ούτε στους Αθηναίους δεν πουλάνε τέτοια χαχαχα
 11. Τζοχιά τί είναι? Πείτε και σε μας τους "πρωτευουσιάνους" ☺️
 12. Πολύ καλά κάνεις και δίνεις αυτή την περιγραφή! Κι εμένα μου αρέσουν οι αυθεντικοί άνθρωποι. Αν κάποιος πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες φαίνεται και αποκαλύπτεται γρήγορα. Όσον αφορά το Πισοδέρι, να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου τέτοιες μέρες θα πάμε όλοι εκδρομή εκεί να κόψουμε και την βασιλόπιτα.
 13. Χαιρόμαστε για τη θετική ανταπόκριση που είχε ήδη από την έναρξή της αυτή η πρωτοβουλία για ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ που ανέλαβε το Snowclub. Το μεγάλο ενδιαφέρον των φίλων χιονοδρόμων φάνηκε ήδη από την πρώτη συζήτηση με το ΧΚ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, την οποία παρακολούθησαν ζωντανά 440-515 άτομα, και φυσικά ακόμη περισσότεροι μεταγενέστερα! Συνεχίζουμε την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2021 με το ΧΚ Βίγλας - Πισοδερίου. Πρόκειται -όπως λέει κι η ανακοίνωση- για ένα διαδικτυακό στρογγυλό τραπέζι συζήτησης (μέσω ΖΟΟΜ) μετά από την παρουσίαση-εισήγηση του υπεύθυνου διαχείρισης του ΧΚ κ. Τάσου Τόττη. Στο στρογγυλό τραπέζι θα συμμετέχουν και αυτή τη φορά 10-12 μέλη μας που επιθυμούν να θέσουν ερωτήματα ή ειδικοί προσκεκλημένοι μας, οι οποίοι θα λάβουν και τον σύνδεσμο ΖΟΟΜ. Φυσικά, η παρακολούθηση είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο μέσω της ζωντανής δημόσιας μετάδοσης από το Facebook, ενώ λίγη ώρα μετά η συζήτηση θα ανέβει και στην ιστοσελίδα μας, στο YouTube, κλπ.
 14. Χρόνια πολλά σε όλες τις φίλες και τους φίλους!! Με αφορμή την Επιστολή που συνυπέγραψε ο Σύλλογός μας προς τον Πρωθυπουργό, το SNOWCLUB ανέδειξε το θέμα με ιδιαίτερη έμφαση την περασμένη εβδομάδα. Εκτός από τις Ανακοινώσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κλπ, ο Σύλλογος συμμετείχε σε ημερίδα για τον Χειμερινό Τουρισμό και σε ραδιοφωνικές εκπομπές που αναμεταδόθηκαν σε πολλές περιοχές της χώρας, δελτία ειδήσεων κλπ. Επιπλέον, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά θα διοργανώσουμε τηλεδιάσκεψεις με συγκεκριμένα ΧΚ της χώρας, στα οποία θα θέλαμε να συμμετέχουν και τα Μέλη του ΕΣΤΟΥΧ. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν! Ως τότε, θα προτείνω να προγραμματίσουμε μια εορταστική τηλεδιάσκεψη την Κυριακή 3/1/21 για να ανταλλάξουμε ευχές για το Νέο Έτος και χαλαρή κουβέντα. Χιόνια πολλά σε όλους μας!
×
×
 • Create New...