Jump to content

Petrinio

Πρόεδρος Συλλόγου
 • Content Count

  627
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Petrinio last won the day on May 20

Petrinio had the most liked content!

Community Reputation

1,584 Excellent

1 Follower

About Petrinio

 • Birthday 07/18/1971

Profile Information

 • Φύλο
  Male

Recent Profile Visitors

1,821 profile views
 1. Παιδιά, μήπως ξεφύγαμε σε σχολιασμό λίγο "εκτός πίστας";;
 2. Πάω να οργανώσω αύριο και την Καλοκαιρινή Συνάντηση Χαλκιδικής!
 3. Να κοιτάξουμε μήπως και το ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΥΡΙΟ, γιατί είδα ένα ωραίο όνειρο για Saalbach 2021;
 4. @leonidastria ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Ο κύβος έχει ριφθεί εδώ και μερικά χρόνια για τη διεύρυνση. Η διεύρυνση ξεκίνησε συστηματικά σε επίπεδο παρέας. Οργανώσαμε Πάρτυ και Συναντήσεις μελών και φίλων, με αυξανόμενη συμμετοχή στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, ακόμη και τη Λευκωσία! Μας φρέναρε λίγο η πανδημία. Όταν φτάσαμε στατιστικά να έχουμε 100+ άτομα σε πάρτυ του Snowclub, 35-40 άτομα στις συναντήσεις της Αθήνας, 15-25 στη Θεσσαλονίκη κλπ, το στοίχημα για όλους μας είναι αυτό τον μεγάλο αριθμό φίλων να τους φέρουμε και μέσα στο Σύλλογο ως μέλη. Σε επίσημο επίπεδο, πλέον η απόφαση ελήφθη από τη Γενική Συνέλευση προχθές: η επόμενη Τακτική Καταστατική Γ.Σ. θα γίνει με φυσική παρουσία μελών (εφὀσον επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες) ΚΑΙ διαδικτυακά, για να διευκολυνθεί η συμμετοχή μελών από όλα τα μέρη της χώρας ή το εξωτερικό. Φυσικά, για την πληρωμή της ετήσιας συνδρομής δεν απαιτείται μετάβαση στην τράπεζα, αλλά απλά με e-banking ακόμα κι από το κινητό μας.
 5. Θα πέσουν μυννήσεις...!! Πολύ σοβαρή πράγματι η ευθύνη των ΧΚ εάν γνώριζαν την κατάσταση και την απέκρυψαν για να κερδίσουν περισσότερα χρήματα!
 6. Απευθυνόμενος περισσότερο στα μη μέλη του σωματείου μας, έγραψα σε άλλο σημείο τα εξής: "Καλημέρα σε όλους. 1.- Νομίζω ότι έχω απαντήσει πλήρως για το νομικό σκέλος, αφού πράγματι η Γενική Συνέλευση των μελών είχε ανακοινωθεί δημόσια, προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου, αλλά έπρεπε να υπάρξει αυστηρός έλεγχος συμμετοχής μόνο των οικονομικά τακτοποιημένων μελών. Όποιος ενδιαφερόταν θα μπορούσε να τακτοποιηθεί ακόμα και την τελευταία ημέρα. Υπήρξε πράγματι μέλος που την παραμονή της Γ.Σ. κατέβαλε τραπεζικά τη συνδρομή του και έλαβε άμεσα κωδικό εισόδου στη Γ.Σ. 2.- Για την καλύτερη οργάνωση και των επόμενων εκδηλώσεων, είναι σημαντικό τα μέλη μας να ενημερώσουν τον Γραμματέα ή τον Ταμία με τα ακριβή στοιχεία επικοινωνίας τους, προκειμένου να λάβουν όλες και όλοι έγκαιρα email κλπ. Ας κάνουν τον κόπο να μας στείλουν με email μια επικαιροποίηση των στοιχείων τους. 3.- Παρότι τα θέματα που συζητήσαμε και η λήψη αποφάσεων προφανώς αφορούν τα μέλη του ΕΣΤΟΥΧ, με διαφάνεια τα προβάλλουμε ευρύτερα. Όπως προανέφερα, προβάλλουμε όλες μας τις εκδηλώσεις, ακόμη κι εκείνες που απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη μας (π.χ. εκδρομές εξωτερικού), ακριβώς διότι θέλουμε να προσελκύσουμε νέα μέλη. Ιδού λοιπόν η ευκαιρία για όλες και όλους να εγγραφούν στο Σύλλογο και να προσφέρουν συμμετέχοντας και στη διοίκησή του (ΓΣ ή και ΔΣ). Η τεχνολογία είναι σύμμαχός μας!"
 7. Καλημέρα σε όλους. 1.- Νομίζω ότι έχω απαντήσει πλήρως για το νομικό σκέλος, αφού πράγματι η Γενική Συνέλευση των μελών είχε ανακοινωθεί δημόσια, προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου, αλλά έπρεπε να υπάρξει αυστηρός έλεγχος συμμετοχής μόνο των οικονομικά τακτοποιημένων μελών. Όποιος ενδιαφερόταν θα μπορούσε να τακτοποιηθεί ακόμα και την τελευταία ημέρα. Υπήρξε πράγματι μέλος που την παραμονή της Γ.Σ. κατέβαλε τραπεζικά τη συνδρομή του και έλαβε άμεσα κωδικό εισόδου στη Γ.Σ. 2.- Για την καλύτερη οργάνωση και των επόμενων εκδηλώσεων, είναι σημαντικό τα μέλη μας να ενημερώσουν τον Γραμματέα ή τον Ταμία με τα ακριβή στοιχεία επικοινωνίας τους, προκειμένου να λάβουν όλες και όλοι έγκαιρα email κλπ. Ας κάνουν τον κόπο να μας στείλουν με email μια επικαιροποίηση των στοιχείων τους. 3.- Παρότι τα θέματα που συζητήσαμε και η λήψη αποφάσεων προφανώς αφορούν τα μέλη του ΕΣΤΟΥΧ, με διαφάνεια τα προβάλλουμε ευρύτερα. Όπως προανέφερα, προβάλλουμε όλες μας τις εκδηλώσεις, ακόμη κι εκείνες που απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη μας (π.χ. εκδρομές εξωτερικού), ακριβώς διότι θέλουμε να προσελκύσουμε νέα μέλη. Ιδού λοιπόν η ευκαιρία για όλες και όλους να εγγραφούν στο Σύλλογο και να προσφέρουν συμμετέχοντας και στη διοίκησή του (ΓΣ ή και ΔΣ). Η τεχνολογία είναι σύμμαχός μας!
 8. Αγαπητά Μέλη του ΕΣΤΟΥΧ, Η υγειονομική κατάσταση και οι απαγορεύσεις συγκεντρώσεων, συνελεύσεων κλπ μας υποχρέωσαν να αναβάλουμε την προγραμματισμένη για χθες Τακτική Καταστατική Γ.Σ. του ΕΣΤΟΥΧ, με ημερήσια διάταξη που περιελάμβανε σημαντικά θέματα, όπως η τροποποίηση του Καταστατικού και η διενέργεια Εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. σύμφωνα με το Καταστατικό. Ωστόσο, η συνέχεια διοίκησης του Συλλόγου κι η ανάγκη διεκπεραίωσης τρεχουσών τραπεζικών και φορολογικών υποθέσεων έως ότου καταστεί δυνατό να συγκληθεί η προγραμματισμένη Τακτική Καταστατική Γ.Σ. και να εκλεγεί νέο Δ.Σ., τέθηκε υπόψη των μελών του ΕΣΤΟΥΧ. Επειδή οι έκτακτες περιστάσεις απαιτούν και έκτακτες λύσεις, πραγματοποιήθηκε χθες διαδικτυακά (όπως είχε ανακοινωθεί από τις αρχές του Μαΐου) μέσω της εφαρμογής ΖΟΟΜ Γενική Συνέλευση, η οποία ως ανώτατο όργανο διοίκησης του Συλλόγου αποφάσισε: 1. Την παράταση της θητείας του απερχόμενου Δ.Σ. για έξι (6) μήνες προκειμένου να διεκπεραιώσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, πληρωμές προμηθευτών, φορολογικές εκκρεμότητες κλπ και 2. τη διενέργεια της Τακτικής Καταστατικής Γ.Σ. με φυσική παρουσία των μελών, εφόσον αργότερα το επιτρέπει η υγειονομική κατάσταση της χώρας, με παράλληλη χρήση της διαδικτυακής επικοινωνίας και ψηφοφορίας. Η διαδικτυακή μας Γενική Συνέλευση θεωρούμε ότι άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη συμμετοχή των μελών στη διοίκηση του ΕΣΤΟΥΧ. Η διαδικασία που επιλέξαμε εξασφάλισε τόσο την ακριβή ταυτοποίηση των οικονομικά τακτοποιημένων μελών που συνδέθηκαν, όσο και την ανωνυμία της ψήφου μας. Νομίζω ότι όλοι όσοι συμμετείχαμε στη νέα αυτή διαδικασία έχουμε ένα έντονο αίσθημα ικανοποίησης και ενθουσιασμού, καθώς "συναντηθήκαμε" και συζητήσαμε μετά από καιρό, και μέλη που συνδέθηκαν από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Σερβία γίναμε μια παρέα! Να διευκρινίσουμε, σε σχέση με την υπέροχη Γ.Σ. που έγινε χθες ότι τυπικά, στις Γ.Σ. του σωματείου μετέχουν μόνο τα μέλη του, η δε συμμετοχή μη μελών σε αυτές απαγορεύεται διότι δημιουργεί θέμα ακυρότητας. Όπως τονίσαμε, με τις κατάλληλες νομικές και τεχνικές προδιαγραφές, καταφέραμε να πετύχουμε την ταυτοποίηση κάθε μέλους που συμμετείχε αλλά και την ανωνυμοποίηση της ψήφου του. Είναι επίσης λογικό τα (οικονομικώς τακτοποιημένα) μέλη του ΕΣΤΟΥΧ να έχουν κάποια προνόμια έναντι των απλών χρηστών της ιστοσελίδας μας (πχ. συμμετοχή στις εκδρομές, πόσω μάλλον στις Γενικές Συνελεύσεις). Φυσικά, πάντοτε ανακοινώνονται όλες οι εκδηλώσεις, δράσεις, εκδρομές, συναντήσεις των μελών για να προσελκύσουμε και νέα μέλη. Συνεπώς, είναι ευκαιρία για όσους έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για τα οργανωτικά του ΕΣΤΟΥΧ, ενόψει της Τακτικής Καταστατικής Γ. Σ. του Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, να εγγραφούν και νέα μέλη στο Σύλλογο, όπως βέβαια τα παλαιά μέλη να ανανεώσουν τις συνδρομές τους από 1η Σεπτεμβρίου για την περίοδο 2020-2021. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στη χθεσινή επιτυχία της διαδικτυακής μας Γ.Σ. και θερμές ευχαριστίες στους συμμετέχοντες. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΛΟΥΚΑΣ ΨΑΡΡΟΣ Quote Edit
 9. Να διευκρινίσουμε κάτι νομικό και κάτι πρακτικό, σε σχέση με την υπέροχη Γ.Σ. που έγινε χθες: 1. Νομικά, στις Γ.Σ. του σωματείου μετέχουν μόνο τα μέλη του, η δε συμμετοχή μη μελών σε αυτές απαγορεύεται διότι δημιουργεί θέμα ακυρότητας. Με τις κατάλληλες νομικές και τεχνικές προδιαγραφές, καταφέραμε να πετύχουμε την ταυτοποίηση κάθε μέλους που συμμετείχε αλλά και την ανωνυμοποίηση της ψήφου του. 2. Πρακτικά, είναι λογικό τα (οικονομικώς τακτοποιημένα) μέλη του ΕΣΤΟΥΧ να έχουν κάποια προνόμια έναντι των απλών χρηστών της ιστοσελίδας μας (πχ. συμμετοχή στις εκδρομές, πόσω μάλλον στις Γενικές Συνελεύσεις). Φυσικά, πάντοτε ανακοινώνονται όλες οι εκδηλώσεις, δράσεις, εκδρομές, συναντήσεις των μελών για να προσελκύσουμε και νέα μέλη. Σε κάθε περίπτωση, είναι ευκαιρία για όσους έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για τα οργανωτικά του ΕΣΤΟΥΧ, ενόψει της Τακτικής Καταστατικής Γ. Σ. του Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, να εγγραφούν και νέα μέλη στο Σύλλογο, όπως βέβαια τα παλαιά μέλη να ανανεώσουν τις συνδρομές τους από 1η Σεπτεμβρίου για την περίοδο 2020-2021.
 10. Επειδή την Κυριακή 17 Μαΐου (ώρα 11πμ) που κάνουμε τη διαδικτυακή μας Συνέλευση μέσω ZOOM, θεωρώ ότι γρήγορα θα εξαντλήσουμε τα δύο διαδικαστικά θέματα και θα έχουμε άφθονο χρόνο για συζήτηση κι άλλων θεμάτων. Προτείνω να ετοιμαστούμε να συζητήσουμε LIVE και το θέμα επιλογής ΧΚ για την εκδρομή του Συλλόγου. Θα είναι ωραία ευκαιρία!
 11. Να επανέλθουμε αν θέλετε στο θέμα της εκδρομής του Συλλόγου; Κατ' αρχήν βλέπω ενδιαφέον για 3 VALLEES και SAALBACH. Είναι σαφές ότι τα Τουριστικά Γραφεία δεν ασχολούνται αυτή την περίοδο με κρατήσεις και θα τα δούμε "επισήμως" από Σεπτέμβριο, αλλά πείτε μας τις απόψεις σας (όποιος έχει άποψη βέβαια) να κάνουμε κουβέντα, την οποία θα συνεχίσουμε και στη διαδικτυακή Γενική Συνέλευση της Κυριακής 17 Μαΐου (ώρα 11πμ) μέσω ZOOM.
 12. Αρκεί να μην είναι το latania Μου ζήτησες κάτι και δεν το έκανα τόσα χρόνια;;; 🤣😂
 13. Το SERRE CHEVALIER που ακυρώσαμε φέτος, το απορρίπτουμε;; Μήπως τις υπέροχες ΤΡΕΙΣ ΚΟΙΛΑΔΕΣ;; (3 Vallées)?
 14. Τώρα που καθόμαστε σπίτι, ας συζητήσουμε με αισιοδοξία που θέλουμε να πάμε Εκδρομή του χρόνου. Ακούω προτάσεις:
×
×
 • Create New...