Jump to content

Petrinio

Πρόεδρος Συλλόγου
 • Content Count

  643
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Petrinio last won the day on November 18 2020

Petrinio had the most liked content!

Community Reputation

1,611 Excellent

1 Follower

About Petrinio

 • Birthday 07/18/1971

Profile Information

 • Φύλο
  Male

Recent Profile Visitors

1,941 profile views
 1. Χρόνια πολλά σε όλες τις φίλες και τους φίλους!! Με αφορμή την Επιστολή που συνυπέγραψε ο Σύλλογός μας προς τον Πρωθυπουργό, το SNOWCLUB ανέδειξε το θέμα με ιδιαίτερη έμφαση την περασμένη εβδομάδα. Εκτός από τις Ανακοινώσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κλπ, ο Σύλλογος συμμετείχε σε ημερίδα για τον Χειμερινό Τουρισμό και σε ραδιοφωνικές εκπομπές που αναμεταδόθηκαν σε πολλές περιοχές της χώρας, δελτία ειδήσεων κλπ. Επιπλέον, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά θα διοργανώσουμε τηλεδιάσκεψεις με συγκεκριμένα ΧΚ της χώρας, στα οποία θα θέλαμε να συμμετέχουν και τα Μέλη του ΕΣΤΟΥΧ. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν! Ως τότε, θα προτείνω να προγραμματίσουμε μια εορταστική τηλεδιάσκεψη την Κυριακή 3/1/21 για να ανταλλάξουμε ευχές για το Νέο Έτος και χαλαρή κουβέντα. Χιόνια πολλά σε όλους μας!
 2. Θα σας ξεβλαχέψουμε βρε, θα σας βγάλουμε από τα μπουζούκια της εθνικής οδού! Χαχαχα
 3. Καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα, φίλε του Snowclub. Σύντομα κάποιοι από εμάς θα έρθουμε να σε βρούμε! Αν χρειαστείς κάτι, θα μας πεις!
 4. Καλημέρα! Ο διοργανωτής της Γευσιγνωσίας μας ενημερώνει ότι έχει συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετοχών, αλλά υπάρχουν ακόμη 2-3 θέσεις για όποιον ενδιαφέρεται. Ωστόσο, θα πρέπει να δηλωθεί απαραιτήτως σήμερα, έτσι ώστε να προλάβει να ταχυδρομηθεί το κουτί "πρώτων βοηθειών" ☺️
 5. Στο τελευταίο ΔΣ αποφασίσαμε να κάνουμε ακόμη μία διαδικτυακή συζήτηση μέσα στον Δεκέμβριο. Καθώς το Σάββατο 12 Δεκ είναι δεσμευμένο για το PRAY 4 SNOW TASTING ONLINE, θα "βρεθούμε" στο ΖΟΟΜ ένα άλλο βραδάκι, μάλλον 19 Δεκ. Ως τότε, δε νομίζω οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες...
 6. Ένα υπέροχο ΧΚ...!! Σύντομα θα ενημερωθούμε και επίσημα ως Σύλλογος από την ΕΤΑΔ για τα δύο αγαπημένα ΧΚ, ιδίως δε τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα τηρηθούν όταν, εφόσον και μακάρι...
 7. Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες (sic). Άλλο θέμα βέβαια η διαδικτυακή συζήτηση με θέματα όπως αυτό που προτείνει ο ΜΙΚ, το οποίο εν πολλοίς αποτέλεσε και το κυριότερο αντικείμενο συζήτησης προχθές. Και άλλο θέμα η διοργάνωση της Γευσιγνωσίας Ουίσκι, η οποία κατά μία έννοια θα υποκαταστήσει στις αρχές Δεκεμβρίου το Pray 4 Snow Party. Το ένα δεν αποκλείει λοιπόν το άλλο. Πρακτικά τώρα, συμμετοχή στη Γευσιγνωσία μπορεί να δηλώσει όποια και όποιος θέλει σε όλη την Ελλάδα, με την πρόσθετη επιβάρυνση των εξόδων αποστολής του ειδικού κουτιού. Ενδεικτικά δηλαδή φαντάζομαι ότι κάποιος στην Αθήνα μπορεί να επιβαρυνθεί με 5€ έξοδα αποστολής και κάποιος στην Έδεσσα με 10€. Για εκτός Ελλάδος θα πρέπει να το ρωτήσω σε σχέση με το κόστος αλλά και τον χρόνο παράδοσης.
 8. Η όμορφη ιδέα της διαδικτυακής μας συνάντησης ξεκίνησε από τον Panchristo, κι αν σας άρεσε θα την ξανακάνουμε και μάλιστα πιο οργανωμένα, με ημερήσια διάταξη αμιγώς χιονοδρομική ☺️ Η ιδέα που είχαμε με τον ΓΙΑΝΝΗ Μηλιώνη, να οργανώσουμε μια γευσιγνωσία ουίσκι για τα Μέλη του Snowclub (και όσους τυχερούς προλάβουν να εγγραφούν) μου γεννήθηκε όταν συνειδητοποίησα ότι μάλλον με Après Ski δραστηριότητες θα περάσουμε αυτόν τον χειμώνα... Ο Γιάννης το οργανώνει επαγγελματικά από πέρυσι και θα υπάρξει σύντομα Ανακοίνωση, Στην εκδήλωση που θα οργανώσουμε στις αρχές Δεκεμβρίου αντί του πατροπαράδοτου Pray 4 Snow Party, μπορούν να συμμετάσχουν φίλες και φίλοι από ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, καθώς θα τους αποσταλεί ταχυδρομικά το σχετικό "κουτάκι γευσιγνωσίας".
 9. Η συζήτηση για χιονοδρομική εκδρομή αποκτά άλλη διάσταση πλέον: διακοπές μόνο καλοκαίρι! (Υπάρχει και Νότιο Ημισφαίριο χιχι)
 10. Χρόνια πολλά κι από μένα στον Νίκο για τα γενέθλιά του! Να χαίρεται την οικογένειά του!
 11. Παιδιά, μήπως ξεφύγαμε σε σχολιασμό λίγο "εκτός πίστας";;
 12. Πάω να οργανώσω αύριο και την Καλοκαιρινή Συνάντηση Χαλκιδικής!
 13. Να κοιτάξουμε μήπως και το ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΥΡΙΟ, γιατί είδα ένα ωραίο όνειρο για Saalbach 2021;
 14. @leonidastria ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Ο κύβος έχει ριφθεί εδώ και μερικά χρόνια για τη διεύρυνση. Η διεύρυνση ξεκίνησε συστηματικά σε επίπεδο παρέας. Οργανώσαμε Πάρτυ και Συναντήσεις μελών και φίλων, με αυξανόμενη συμμετοχή στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, ακόμη και τη Λευκωσία! Μας φρέναρε λίγο η πανδημία. Όταν φτάσαμε στατιστικά να έχουμε 100+ άτομα σε πάρτυ του Snowclub, 35-40 άτομα στις συναντήσεις της Αθήνας, 15-25 στη Θεσσαλονίκη κλπ, το στοίχημα για όλους μας είναι αυτό τον μεγάλο αριθμό φίλων να τους φέρουμε και μέσα στο Σύλλογο ως μέλη. Σε επίσημο επίπεδο, πλέον η απόφαση ελήφθη από τη Γενική Συνέλευση προχθές: η επόμενη Τακτική Καταστατική Γ.Σ. θα γίνει με φυσική παρουσία μελών (εφὀσον επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες) ΚΑΙ διαδικτυακά, για να διευκολυνθεί η συμμετοχή μελών από όλα τα μέρη της χώρας ή το εξωτερικό. Φυσικά, για την πληρωμή της ετήσιας συνδρομής δεν απαιτείται μετάβαση στην τράπεζα, αλλά απλά με e-banking ακόμα κι από το κινητό μας.
 15. Θα πέσουν μυννήσεις...!! Πολύ σοβαρή πράγματι η ευθύνη των ΧΚ εάν γνώριζαν την κατάσταση και την απέκρυψαν για να κερδίσουν περισσότερα χρήματα!
×
×
 • Create New...