Jump to content

Petrinio

Πρόεδρος Συλλόγου
 • Content Count

  650
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Petrinio last won the day on November 18 2020

Petrinio had the most liked content!

Community Reputation

1,626 Excellent

1 Follower

About Petrinio

 • Birthday 07/18/1971

Profile Information

 • Φύλο
  Male

Recent Profile Visitors

2,136 profile views
 1. Χωρίς πλάκα, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον! Την πρώτη μέρα λάβαμε 5 συμμετοχές! Επειδή τα 2-3 πρώτα μονόκλινα "καπαρώθηκαν", μην αργείτε εσείς οι μοναχικοί!
 2. Δηλαδή τώρα, αυτό τρώγεται?!! Ούτε στους Αθηναίους δεν πουλάνε τέτοια χαχαχα
 3. Τζοχιά τί είναι? Πείτε και σε μας τους "πρωτευουσιάνους" ☺️
 4. Πολύ καλά κάνεις και δίνεις αυτή την περιγραφή! Κι εμένα μου αρέσουν οι αυθεντικοί άνθρωποι. Αν κάποιος πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες φαίνεται και αποκαλύπτεται γρήγορα. Όσον αφορά το Πισοδέρι, να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου τέτοιες μέρες θα πάμε όλοι εκδρομή εκεί να κόψουμε και την βασιλόπιτα.
 5. Χαιρόμαστε για τη θετική ανταπόκριση που είχε ήδη από την έναρξή της αυτή η πρωτοβουλία για ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ που ανέλαβε το Snowclub. Το μεγάλο ενδιαφέρον των φίλων χιονοδρόμων φάνηκε ήδη από την πρώτη συζήτηση με το ΧΚ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, την οποία παρακολούθησαν ζωντανά 440-515 άτομα, και φυσικά ακόμη περισσότεροι μεταγενέστερα! Συνεχίζουμε την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2021 με το ΧΚ Βίγλας - Πισοδερίου. Πρόκειται -όπως λέει κι η ανακοίνωση- για ένα διαδικτυακό στρογγυλό τραπέζι συζήτησης (μέσω ΖΟΟΜ) μετά από την παρουσίαση-εισήγηση του υπεύθυνου διαχείρισης του ΧΚ κ. Τάσου Τόττη. Στο στρογγυλό τραπέζι θα συμμετέχουν και αυτή τη φορά 10-12 μέλη μας που επιθυμούν να θέσουν ερωτήματα ή ειδικοί προσκεκλημένοι μας, οι οποίοι θα λάβουν και τον σύνδεσμο ΖΟΟΜ. Φυσικά, η παρακολούθηση είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο μέσω της ζωντανής δημόσιας μετάδοσης από το Facebook, ενώ λίγη ώρα μετά η συζήτηση θα ανέβει και στην ιστοσελίδα μας, στο YouTube, κλπ.
 6. Χρόνια πολλά σε όλες τις φίλες και τους φίλους!! Με αφορμή την Επιστολή που συνυπέγραψε ο Σύλλογός μας προς τον Πρωθυπουργό, το SNOWCLUB ανέδειξε το θέμα με ιδιαίτερη έμφαση την περασμένη εβδομάδα. Εκτός από τις Ανακοινώσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κλπ, ο Σύλλογος συμμετείχε σε ημερίδα για τον Χειμερινό Τουρισμό και σε ραδιοφωνικές εκπομπές που αναμεταδόθηκαν σε πολλές περιοχές της χώρας, δελτία ειδήσεων κλπ. Επιπλέον, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά θα διοργανώσουμε τηλεδιάσκεψεις με συγκεκριμένα ΧΚ της χώρας, στα οποία θα θέλαμε να συμμετέχουν και τα Μέλη του ΕΣΤΟΥΧ. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν! Ως τότε, θα προτείνω να προγραμματίσουμε μια εορταστική τηλεδιάσκεψη την Κυριακή 3/1/21 για να ανταλλάξουμε ευχές για το Νέο Έτος και χαλαρή κουβέντα. Χιόνια πολλά σε όλους μας!
 7. Θα σας ξεβλαχέψουμε βρε, θα σας βγάλουμε από τα μπουζούκια της εθνικής οδού! Χαχαχα
 8. Καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα, φίλε του Snowclub. Σύντομα κάποιοι από εμάς θα έρθουμε να σε βρούμε! Αν χρειαστείς κάτι, θα μας πεις!
 9. Καλημέρα! Ο διοργανωτής της Γευσιγνωσίας μας ενημερώνει ότι έχει συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετοχών, αλλά υπάρχουν ακόμη 2-3 θέσεις για όποιον ενδιαφέρεται. Ωστόσο, θα πρέπει να δηλωθεί απαραιτήτως σήμερα, έτσι ώστε να προλάβει να ταχυδρομηθεί το κουτί "πρώτων βοηθειών" ☺️
 10. Στο τελευταίο ΔΣ αποφασίσαμε να κάνουμε ακόμη μία διαδικτυακή συζήτηση μέσα στον Δεκέμβριο. Καθώς το Σάββατο 12 Δεκ είναι δεσμευμένο για το PRAY 4 SNOW TASTING ONLINE, θα "βρεθούμε" στο ΖΟΟΜ ένα άλλο βραδάκι, μάλλον 19 Δεκ. Ως τότε, δε νομίζω οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες...
 11. Ένα υπέροχο ΧΚ...!! Σύντομα θα ενημερωθούμε και επίσημα ως Σύλλογος από την ΕΤΑΔ για τα δύο αγαπημένα ΧΚ, ιδίως δε τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα τηρηθούν όταν, εφόσον και μακάρι...
 12. Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες (sic). Άλλο θέμα βέβαια η διαδικτυακή συζήτηση με θέματα όπως αυτό που προτείνει ο ΜΙΚ, το οποίο εν πολλοίς αποτέλεσε και το κυριότερο αντικείμενο συζήτησης προχθές. Και άλλο θέμα η διοργάνωση της Γευσιγνωσίας Ουίσκι, η οποία κατά μία έννοια θα υποκαταστήσει στις αρχές Δεκεμβρίου το Pray 4 Snow Party. Το ένα δεν αποκλείει λοιπόν το άλλο. Πρακτικά τώρα, συμμετοχή στη Γευσιγνωσία μπορεί να δηλώσει όποια και όποιος θέλει σε όλη την Ελλάδα, με την πρόσθετη επιβάρυνση των εξόδων αποστολής του ειδικού κουτιού. Ενδεικτικά δηλαδή φαντάζομαι ότι κάποιος στην Αθήνα μπορεί να επιβαρυνθεί με 5€ έξοδα αποστολής και κάποιος στην Έδεσσα με 10€. Για εκτός Ελλάδος θα πρέπει να το ρωτήσω σε σχέση με το κόστος αλλά και τον χρόνο παράδοσης.
 13. Η όμορφη ιδέα της διαδικτυακής μας συνάντησης ξεκίνησε από τον Panchristo, κι αν σας άρεσε θα την ξανακάνουμε και μάλιστα πιο οργανωμένα, με ημερήσια διάταξη αμιγώς χιονοδρομική ☺️ Η ιδέα που είχαμε με τον ΓΙΑΝΝΗ Μηλιώνη, να οργανώσουμε μια γευσιγνωσία ουίσκι για τα Μέλη του Snowclub (και όσους τυχερούς προλάβουν να εγγραφούν) μου γεννήθηκε όταν συνειδητοποίησα ότι μάλλον με Après Ski δραστηριότητες θα περάσουμε αυτόν τον χειμώνα... Ο Γιάννης το οργανώνει επαγγελματικά από πέρυσι και θα υπάρξει σύντομα Ανακοίνωση, Στην εκδήλωση που θα οργανώσουμε στις αρχές Δεκεμβρίου αντί του πατροπαράδοτου Pray 4 Snow Party, μπορούν να συμμετάσχουν φίλες και φίλοι από ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, καθώς θα τους αποσταλεί ταχυδρομικά το σχετικό "κουτάκι γευσιγνωσίας".
 14. Η συζήτηση για χιονοδρομική εκδρομή αποκτά άλλη διάσταση πλέον: διακοπές μόνο καλοκαίρι! (Υπάρχει και Νότιο Ημισφαίριο χιχι)
×
×
 • Create New...