makiskourkoulos 0 Report post Posted January 12, 2024 καλημερα παιδια ειμαι ετοιμος να αγορασω σανιδα μετα απο 4 χρονια που κανω snowboard ειμαι αναμεσα σε jones mountain twin kai capita super doa αλλα δεν ειμαι σιγουροσ για το μεγεθος σστα official site h capita για τα κιλα μου (95) λεει 158 η jones leei 160 εγω απο οσες σανιδες εχω δουλεψει με βολευει περισοτερο το 157 τι να κανω ? ευχαριστω εκ των προτερων Quote Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 12, 2024 (edited) 4 hours ago, makiskourkoulos said: καλημερα παιδια ειμαι ετοιμος να αγορασω σανιδα μετα απο 4 χρονια που κανω snowboard ειμαι αναμεσα σε jones mountain twin kai capita super doa αλλα δεν ειμαι σιγουροσ για το μεγεθος σστα official site h capita για τα κιλα μου (95) λεει 158 η jones leei 160 εγω απο οσες σανιδες εχω δουλεψει με βολευει περισοτερο το 157 τι να κανω ? ευχαριστω εκ των προτερων να παρεις ενα hybrid για αρχη . Θα σε βοηθησει πολυ . αν ειναι hybrid πας και σε 162 για τα κιλα σου χωρις να σε δυσκολευει. θα στριβει πιο ευκολα απο το 157 camber Στις πουδρες με το 162 θα εισαι οκ . Με το 157 μονο αν ειναι volume shifted σανιδι θα βγαινεις (με οτι αρνητικα εχουν αυτα τα σανιδια) Δεν προτεινω capita γιατι το Nickname τους ειναι snapita! Googlαρε το Οπως επισης δεν προτεινω Jones γιατι εχουν ριξει πολυ την ποιοτητα κατασκευης (made in dubai). Παρε ενα hybrid και επενδυσε στις μποτες καθως ειναι το πιο σημαντικο. Πρεπει να ειναι οσο σφικτες μπορεις χωρις να σε πονανε Edited January 12, 2024 by StavRos Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted January 18, 2024 (edited) On 1/12/2024 at 2:46 PM, StavRos said: να παρεις ενα hybrid για αρχη . Θα σε βοηθησει πολυ . αν ειναι hybrid πας και σε 162 για τα κιλα σου χωρις να σε δυσκολευει. θα στριβει πιο ευκολα απο το 157 camber Στις πουδρες με το 162 θα εισαι οκ . Με το 157 μονο αν ειναι volume shifted σανιδι θα βγαινεις (με οτι αρνητικα εχουν αυτα τα σανιδια) Δεν προτεινω capita γιατι το Nickname τους ειναι snapita! Googlαρε το Οπως επισης δεν προτεινω Jones γιατι εχουν ριξει πολυ την ποιοτητα κατασκευης (made in dubai). Παρε ενα hybrid και επενδυσε στις μποτες καθως ειναι το πιο σημαντικο. Πρεπει να ειναι οσο σφικτες μπορεις χωρις να σε πονανε που είσαι ρε παίκτη? χάθηκες... στο θέμα μας : ποσο καλά κανεις snowboard? κατά τα αλλα πρώτα πρέπει να βρείς μπότες k μετά snowboard/δέστρες Edited January 25, 2024 by Turms 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 25, 2024 On 1/18/2024 at 11:03 AM, Turms said: που είσαι ρε παίκτη? χάθηκες... στο θέμα μας : ποσο καλά κανεις snowboard? κατά τα αλλα πρώτα πρέπει να βρείς μπότες k μετά snowboard/δέστρες ελα ρε Κωστα! αφου εχει πεσει περονοσπορος... Δεν μπαινω πλεον στο forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted January 25, 2024 xaxaxaxa ...μπαίνε να λέμε καμια κουβέντα... 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites