C 370 Report post Posted January 25, 2005 Αν είναι κανείς Πήλιo, θα είμαι εκεί από Παρασκευή πρωί. C/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiannisV 5 Report post Posted January 25, 2005 Στειλε PM!!!! Quote Ποτέ δεν ξέρεις, μέχρι...να μάθεις.! Share this post Link to post Share on other sites
dimitris77 0 Report post Posted January 25, 2005 Παιδιά και εγώ σκέφτομαι να ανέβω αλλά το θέμα είναι αν με αφήσουν οι αγρότες να περάσω?????!!!!!!!!!! Ξέρει κανείς τίποτα περισσότερα για το τί έχουν σκοπό να κάνουν με τα μπλόκα?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted January 25, 2005 Δεν άκουσα τίποτα για μπλόκα στον Αλμυρό ... C. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dimitris77 0 Report post Posted January 25, 2005 Ούτε και εγώ άκουσα τίποτα συγκεκριμένο Το ένα κανάλι έλεγε ότι αύριο θα είναι κρίσιμη μέρα για το αν αποφασίσουν οι αγρότες το κλείσιμο των εθνικών οδών και το άλλο ότι οι αγρότες δεν επιθυμούν τις ακραίες μορφές αγώνα όπως το κλείσιμο των εθνικών οδών .....τρέχα γύρευε... Quote Share this post Link to post Share on other sites