batucada 7 Report post Posted February 24, 2005 Ψάχνω να δω τί γίνεται με το itunes και το napster. Στο μεν πρώτο επιτρέπεται να αγοράσω τραγούδια στο δε δεύτερο δεν ισχύει για Ελλάδα. Ξέρει κανείς τίποτα??? Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
messner 1 Report post Posted February 24, 2005 γιατι να αγορασεις mp3 οταν απο διαφορα προγραμματα μπορεις να τα κατεβασεις τσαμπα? Quote drop cliffs, not bombs Share this post Link to post Share on other sites
lazyjohn 0 Report post Posted February 24, 2005 Ψάξε στα soulseek, edonkey, kazaa, winmx. Με μία αναζήτηση στο google θα σου δώσει τα sites για να κατεβάσεις την πλατφόρμα. Quote Your dreams are now been fulfilled, let's get up or let's get ILL!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 24, 2005 μακρυα απο καζαα Quote Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted February 24, 2005 Βάλε kazaa ressurection ή kazaa lite ... δεν έχουν spyware γιατί είναι cracked. Το που θα το βρείς ... ξεκίνα από το www.astalavista.com ή κάνε ένα google search C/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted February 24, 2005 e-mule και σωθηκες Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted February 25, 2005 dc++ Είναι free, όχι spyware, όχι adware, ούτε shareware. Quote Share this post Link to post Share on other sites
antonis 0 Report post Posted February 25, 2005 ` Quote Share this post Link to post Share on other sites
messner 1 Report post Posted February 25, 2005 http://www.edmdigital.com/catalog/ gia mp3s Quote drop cliffs, not bombs Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted February 25, 2005 Ελαβα mail και απο τους δυο αυτούς φορείς και μόνο το itunes υπάρχει Ελλάδα. Το Napster θα είναι σε μερικούς μήνες μάλλον. Εκανα register στο itunes και κατεβάζω κάποια τραγούδια που τα ψάχνω χρόνια. Αυτά δεν υπάρχουν στα παράνομα sites γι' αυτό και ρώτησα το τι παιζει με τα νόμιμα. Ευχαριστω για τις πληροφορίες που μου δώσατε. :wink: PS Το EDM είναι για dance μουσική και γενικώς αν θέλω κάτι απο χορευτικά το βρίσκω σχετικά εύκολα. Το πρόβλημα με κάποια κομμάτια είναι οτι ηχογραφήθηκαν μόνο σε βινύλιο και δεν εκδόθηκαν ποτέ ή σχεδόν ποτέ, και αν εκδόθηκαν μόνο σε περιόρισμένα αντίτυπα. Αυτά τα κομμάτια είναι αδύνατον να τα βρείς σε παράνομα. Και συνήθως όταν τα βρίσκεις είναι κουτσουρεμένα και σε χαμηλό bitrate. Τί να το κάνεις ένα κομμάτι του Gershwin χωρίς το τελευταίο λεπτό της ηχογ΄ραφησης??? Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted February 25, 2005 Παίδες ότι και να λέτε, ένας είχε δίκιο. Ο Ιάσωνας με το DC++. Βρίσκεις ότι θες, όπου θες, όταν το θες. Αλλά δεν είναι εύκολο για τον απλό χρήστη :wink: Ας είναι καλά η Ναντίνα που μου το έμαθε. Βέβαια πλέον το ξέρω καλύτερα από εκείνη Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites