zox 746 Report post Posted March 6, 2005 Ενημερωνόμαστε από το επίσημο site του χ/κ Καλαβρύτων, http://www.kalavrita-ski.com/gr/ ότι : "Η επιτυχημένη συνεργασία μ' ένα από 10 καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης συνεχίζεται...Ήδη βρίσκεται στα Καλάβρυτα ο Διευθυντής Ασφαλείας Πιστών του Val d'Isere ( Γαλλία ) κος Bernard Pascal Mousselard, ο οποίος θα ελέγξει το βουνό για κίνδυνο από χιονοστιβάδες μετά τις συνεχείς χιονοπτώσεις των τελευταίων ημερών. Παράλληλα θα εκπαιδεύσει την ομάδα ασφάλειας πιστών και θα ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στο τομέα λειτουργίας πιστών ( σήμανση, ασφάλεια, προετοιμασία κλπ. ). Η ασφαλής λειτουργία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων." © Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων 2004 __________________________________________________________ Καταλαβαίνετε όλοι πόσο ωφέλιμη είναι μια τέτοια κίνηση.Πολύ καλή πρωτοβουλία από το μέρος της διεύθυνσης του χ/κ Καλαβρύτων. Αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας στο βουνό. Επίσης,αναμένουμε και μια περαιτέρω ενημέρωση για τις παρεμβάσεις που γίνονται στο βουνό ύπο την καθοδήγηση του Διευθυντή Ασφαλείας Πιστών του Val d'Isere. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 6, 2005 επιτελους...μετα απο τοσο κράξιμο που τους ρίξαμε,ξύπνησαν...Αντε γιατι του παρνασσου εχει γινει ανυποφορο τελευταια.Αν φτιαξει των καλαβρυτων εχουμε πολλες ελπίδες για ηθική αναπτέρωση... Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted March 6, 2005 Μπρε Canadian girl ,γιατί αναφέρεσαι με τη λέξη "κράξιμο".Μμμμ ίσως καποιες φωνές διαμαρτυρίας και κυρίως καλοπροαίρετου συλλογισμού.Ναι,αλλά κράξιμο παραπέμπει αλλού και δεν το νομίζω. Επίσης,δεν νομίζω να επήλθε αυτή η συνεργασία επειδή εισακούστηκαν οι απόψεις των χιονοδρόμων.Η συνεργασία αυτή είναι αποκλειστικά πρωτοβουλία της διεύθυνσης χ/κ Καλαβρύτων και όντως είναι μια καλή κίνηση.Εξάλλου και περσι είχε έρθει με ανταλλαγή και πιστέρ από το ίδιο ευρωπαικό κέντρο. Επίσης,χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω ,αλλά τα Σ/Κ ουρές υπάρχουν και στα Καλάβρυτα,όπως και στον Παρνασσό.Τώρα ποιος κατέχει τα πρωτία στην αναμονή δεν έχω χρονομετρήσει.Τις καθημερινές τα Καλάβρυτα δεν έχουν κανένα πρόβλημα με ουρές,ακόμα κι αν λειτουργούν μόνο τα κάτω λιφτ.Πέρσι ούτε ο Παρνασσός είχε.Φέτος όμως όποτε δεν δουλεύει ο Ηρακλής παρατηρείται αναμονή και τις καθημερινές. Πάντως θα συμωνήσω μαζί σου εκεί που λες για "φτιάξιμο". Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted March 7, 2005 Τις καθημερινές τα Καλάβρυτα δεν έχουν κανένα πρόβλημα με ουρές,ακόμα κι αν λειτουργούν μόνο τα κάτω λιφτ. Ναι, διότι δεν έχουν καθόλου κόσμο. Οπότε no κόσμος no ουρά.....παρ' ότι η κάρτα είναι σχεδόν ΔΩΡΟ....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikos 0 Report post Posted March 7, 2005 παρ' ότι η κάρτα είναι σχεδόν ΔΩΡΟ....... Ναι τσάμπα πράμα.... Quote Μετεωρολογικός Σταθμός Νέας Κηφισιάς Nea Kifisia Weather Station Locus-delicti.com Blog Share this post Link to post Share on other sites