black_cat 0 Report post Posted March 21, 2005 ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ BLACK_CAT, ME ΞΕΧΑΣΕΣ!! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ...ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΙCKEL ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ NICKEL ΕΣΕΝΑ ΚΑΝΑΔΕΖΑΚΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΣΕ ΗΞΕΡΑ ΗΔΗ :!: :!: IF YOU KNOW WHAT I MEAN :wink: (ΒΛΑΧΙΣΤΙ: ΜΕ ΠΙΑΝΣ?) ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ :!: :!: :!: ΛΕΥΤΕΡΗ, ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ :!: ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ :!: :!: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 21, 2005 Καλα εχω κανει παλι το ποιο γελοιο μαυρισμα.Το μισο μου κουτελο ειναι κοκκινο και εκει που καλυπτει η μασκα, ασπρο Κι εμένα η μισή μου μούρη είναι μαύρη και η άλλη μισή άσπρη Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
tex 0 Report post Posted March 21, 2005 Δυστυχώς δε συναντησα την ομάδα της Κυριακής. Συνάντησα όμως το γκρουπ του Σαββάτου και τα επιράμματα του συλλόγου έκαναν τη δουλειά τους. (Νanad χάρηκα που τα ξαναειπαμε, treleo & didiko χάρηκα που σας γνώρισα). Δε θυμάμαι να έχω πάει για σκι με τόση ζέστη, ειδικά το Σάββατο ήταν απίστευτη η ορατότητα και το τοπίο. Φυσικά το χιόνι "σούπιασε" γρήγορα και τις δύο μέρες (λίγο πιο αργά την Κυριακή). Το Σάββατο οι πίστες ήταν πιο καλά στρωμμένες (την Κυριακή το πάνω μέρος της κόκκινης Στύγας ήταν πραγματικά κακοστρωμμένο). Ολα τα λεφτά ήταν η Στύγα 1 (επισήμως κλειστή) προς το μεσημέρι που έλιωνε κάπως ο πάγος. Ειδα κόσμο να κατεβαίνει και άλλες off piste διαδρομές αλλά μάλλον πρέπει να ξέρεις για να μην πέσεις σε βράχια. Παντως αν δεν ξαναχιονίσει δε βλέπω να κρατά τόσο πολύ η φετινή χιονοδρομική σεζόν. Tex Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 21, 2005 Φυσικά το χιόνι "σούπιασε" γρήγορα και τις δύο μέρες(λίγο πιο αργά την Κυριακή). (την Κυριακή το πάνω μέρος της κόκκινης Στύγας ήταν πραγματικά κακοστρωμμένο). Ολα τα λεφτά ήταν η Στύγα 1 (επισήμως κλειστή) προς το μεσημέρι που έλιωνε κάπως ο πάγος. Tην Κυριακή ευτυχώς δεν σούπιασε τόσο αλλά είχαμε κάτι ανάμεσα σε σούπα και μαλακό. Στυγα 2 αρχή όντως πολύ κακοστρωμένο με αποτέλεσμα οι μισοί να πεφτουν και οι άλλοι μισοί να ridαρουν πιο αργά απόσο έκαναν Στύγα 1 ακόμα δεν τολμάω να πάω μόνος μου :twisted: Αν και κάτι μου λέει ότι θα μπορούσα να τη βιάζω άνετα Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted March 22, 2005 Δυστυχώς δε συναντησα την ομάδα της Κυριακής.Συνάντησα όμως το γκρουπ του Σαββάτου και τα επιράμματα του συλλόγου έκαναν τη δουλειά τους. (Νanad χάρηκα που τα ξαναειπαμε, treleo & didiko χάρηκα που σας γνώρισα). Δε θυμάμαι να έχω πάει για σκι με τόση ζέστη, ειδικά το Σάββατο ήταν απίστευτη η ορατότητα και το τοπίο. Φυσικά το χιόνι "σούπιασε" γρήγορα και τις δύο μέρες (λίγο πιο αργά την Κυριακή). Το Σάββατο οι πίστες ήταν πιο καλά στρωμμένες (την Κυριακή το πάνω μέρος της κόκκινης Στύγας ήταν πραγματικά κακοστρωμμένο). Ολα τα λεφτά ήταν η Στύγα 1 (επισήμως κλειστή) προς το μεσημέρι που έλιωνε κάπως ο πάγος. Ειδα κόσμο να κατεβαίνει και άλλες off piste διαδρομές αλλά μάλλον πρέπει να ξέρεις για να μην πέσεις σε βράχια. Παντως αν δεν ξαναχιονίσει δε βλέπω να κρατά τόσο πολύ η φετινή χιονοδρομική σεζόν. Tex κι εμεις χαρηκαμε που τα ξαναειπαμε... λυπαμαι πολυ που δεν μπορεσα να παω παρνασσο για cat ski...( :oops: ) αλλα δυστηχως δεν βρηκα κανεναν να ανεβω και να μπορεσω να κατεβω την ιδια μερα...(πικραθηκα αληθεια ειναι:oops: ) αλλα... με αποζημιωσε η Στυγα 1, που την κατεβηκα ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ εχω την εντυπωση οτι τιθασευσα το θηριο που εβλεπα τοσα χρονια μπροστα μου. το χιονι οντως μετα τις 12, ενω οπουδηποτε αλλου ηταν σουπιτσα για αρρωστους, στην Στυγα 1 ηταν το ιδανικο. αισθανομαι proud of myself γιατι δεν επεσα ουτε μια φορα, και φυσικα, μετα δεν ηθελα να παω οπουδηποτε αλλου, και ανεβοκατεβαινα μονη μου... κατα τα αλλα, πολυ καλη παρεα , πολυ καλο φαγητο στο καταφυγιο, απιστευτα γλυκα αλλα δυστηχως εμενα μου βγηκε ξινη η εκδρομη γιατι γυρνωντας σπιτι καποιο μελος της οικογενειας ειχε παει νοσοκομειο και ετσι ... τι να κανουμε, θα τα υποστουμε ολα σ' αυτην την ζωη... Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
black_cat 0 Report post Posted March 23, 2005 ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΟΝΟ TON MOONSODA & TH FIREFLY :?: :?: Α ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.... ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΧ :!: ΑΣΧΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 23, 2005 canadian και black_cat πρεπει να παρετε επισιμη πλακετα OFF TOPIC.... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 23, 2005 canadian και black_cat πρεπει να παρετε επισιμη πλακετα OFF TOPIC.... mmmmmmmmmm,ΚΑΚΙΕΣ,ΚΑΚΕ ΘΑΝΟΥΛΗ... :wink: :wink: Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 23, 2005 Νοpe.... Αληθειες.... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 23, 2005 ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΛΑΞΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ... ΒLACK CAT ΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ.ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΩΣ A-TOPICES!! Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 24, 2005 Δεν ειπα κατι τετοιο... Απλα εκανα ενα σχολιο... Αντιμετωπισε την πραγματικοτητα οπως ειναι1!!!!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted March 24, 2005 Συγγνώμη αλλά έχει δίκιο ο Θάνος. Παρουσιάζετε οργασμό off-topic, post reply Χωρίς παρεξήγηση αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Και μην ξεσαλώσετε τώρα που θα είμαστε όλοι Βασιλίτσα Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
vassilis 0 Report post Posted March 24, 2005 κι εμεις χαρηκαμε που τα ξαναειπαμε... λυπαμαι πολυ που δεν μπορεσα να παω παρνασσο για cat ski...( :oops: ) αλλα δυστηχως δεν βρηκα κανεναν να ανεβω και να μπορεσω να κατεβω την ιδια μερα...(πικραθηκα αληθεια ειναι:oops: ) αλλα... τι να κανουμε, θα τα υποστουμε ολα σ' αυτην την ζωη... nana pali griniazeis nana pali gkriniazeis :twisted: nana pali griniazeis nana pali griniazeis :twisted: Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted March 28, 2005 κι εμεις χαρηκαμε που τα ξαναειπαμε... λυπαμαι πολυ που δεν μπορεσα να παω παρνασσο για cat ski...( :oops: ) αλλα δυστηχως δεν βρηκα κανεναν να ανεβω και να μπορεσω να κατεβω την ιδια μερα...(πικραθηκα αληθεια ειναι:oops: ) αλλα... τι να κανουμε, θα τα υποστουμε ολα σ' αυτην την ζωη... nana pali griniazeis nana pali gkriniazeis :twisted: nana pali griniazeis nana pali griniazeis :twisted: :oops: Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites