Jump to content

vro

Χρήστης Forum
 • Content Count

  8,295
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  170

vro last won the day on September 23

vro had the most liked content!

Community Reputation

9,564 Excellent

About vro

 • Birthday 08/28/1964

Profile Information

 • Φύλο
  Male

Recent Profile Visitors

4,762 profile views
 1. Παρακαλω άμεσα να γίνει οριστική και αμετάκλητη διαγραφή του ονόματος μου και της συμμετοχής μου στο παρόν φόρουμ. Η συναναστροφή με βοθρολύματα δεν είναι του γούστου μου. Θα εξασκήσω κάθε νομιμο δικαίωμα μου αν δεν γίνει η διαγραφή καθώς και για οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα μου. Θα εκτιμούσα αν διαγραφατε και όλα τα ποστ μου . Άλλωστε χαμένα πάνε στον συγκεκριμενο βόθρο . Κωνσταντίνε σε παρακαλώ πολύ μην διαγράφεις τα ποστ μου. Διέγραψε την συμμετοχή μου . Ευχαριστώ πολυ.
 2. Πάλι edit mod . Τελείωνει ο λιγνίτης στην Ελλάδα.; Ναι η όχι; Πότε τελειώνει ; Έγραψες ότι τελειώνει . Έχε τουλάχιστον την εντιμότητα να γράψεις ότι έκανες λάθος . Η επιστήμη πάει μπροστά από την αναγνώριση των λαθών . Άσε τα ντουμάνια για όσους καπνίζουν . Edit mod (προσωπική επίθεση) Γράφεις μια ανακρίβεια , στο επισημαίνουν , γράφεις ένα σεντόνι περί ανέμων και υδάτων και για την ανακρίβεια , edit mod.. "Είναι σαφές ότι γράφω για την δυνατότητα ροής πολύ λιγνίτη σε πολλές μονάδες συνεχώς φτηνά και όχι για το αν υπάρχει γενικά" Δεν είναι καθόλου σαφές . Έγραψες ότι τελειώνει . Πάμε λοιπόν επιστημονικά αν το αντέχεις βέβαια Δυνατότητα ροής . Τι ακριβώς εννοείς ; Πολύ , κάντο λίγο πιο επιστημονικά , τι ακριβώς εννοείς πολύ , σε σχέση με κάτι λίγο πχ Πολλές μονάδες , τι ακριβώς εννοείς ; Υπάρχουσες , μελοντικες και υπάρχουσες , μελλοντικές μόνο ; Πόσα Mw τέλος πάντων. Συνεχώς , τι ακριβώς εννοείς ; Με διακοπές ; Μονο τους μόνους μήνες; Φτηνά, δώσε μια τιμή για να καταλάβω τι εννοείς φθηνά . Σε ευρώ ανά τόνο , πριν την είσοδο για καύση , κατά την εξόρυξη . Δώσε τέλος πάντων ένα ορισμό του φθηνού . ( Οκ ξέρω ότι δεν θα κάτσεις να ασχοληθείς , αλλά έτσι για το γμτ )
 3. Σεντονιαδα Για τις ανακρίβειες που έγραψες για τον λιγνίτη που τάχα τελειώνει , άκρα του τάφου σιωπή. Επαναλαμβάνεται το μοτίβο που περιεγραψα . Δεν έχει νόημα η συζήτηση. Το θέμα δεν είναι ηθικό , είναι οικονομικό . Χρήστο άμα ήτανε όλοι να βουταγαμε το χέρακι μας στην επιδότηση δεν θα είχαμε καπιταλισμό αλλά κομμουνισμό.
 4. Όλα τα πιασαρικα διλήμματα , με την μεγαλύτερη κονόμα είναι του στυλ there is no alternative (TINA) . Τώρα που τον φάγαμε τον @@@@@ πάρ όλες τις προειδοποιήσεις κάποιων που δεν μασαγανε σε αντιεπιστημονικα παραμυθακια στυλ Πτολεμαϊδας ίσως είναι καιρός να γίνουμε σοφότεροι.
 5. Διατηρώ το δικαίωμα να αναφερω ότι έχεις άμεσο συμφέρον από τα αιολικά εργοστάσια . Αν έχω λάθος και έχεις αλλάξει δουλειά διόρθωσε με . Έγραψες ότι ο λιγνίτης τελειώνει . Προφανώς και είναι ανακρίβεια ηθελημένη από μέρους σου. Το σύστημα σου είναι γνωστό. Πετάς μια ανακρίβεια , μετά που στο λένε γράφεις ένα σεντόνι περί άλλων πραγμάτων και ...η ζωή συνεχίζεται . Για χρόνια δούλευα και εμένα στον Ρέντη Μιχάλη . Έχω εμπειρία που δεν έχεις ( αυτό αφορά τα περί βροχής στο πρόσωπο ). Αν θες να μιλήσουμε σοβαρά για το μείγμα της ηλεκτροπαραγωγής στην Ελλάδα καλό είναι να μην παραπληροφορείς. Θεμιτή η εμπορική σου ιδιότητα αλλά δεν έχω κανένα λόγο να έρθω σε διάλογο αυτού του είδους , με όλα τα κλισέ περί κακής Πτολεμαϊδας σε αντίθεση με τον "παράδεισο" των αιολομεθαναδων. "Παράδεισο "που τον ζούμε άλλωστε ΤΩΡΑ.
 6. Μιχάλη να το συνεχίσουμε για πλάκα ; Γιατί η πραγματικότητα σε έχει βγάλει τελείως μα ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος. Καταλαβαίνω ότι υπερασπίζεσαι το ψωμάκι σου αλλά να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί χωρίς αντίδραση αυτό το τσιμπούσι. Αυτά στα σοβαρά , Γιατί υπάρχει η πραγματικότητα η ...πραγματική και η πραγματικότητα ....η δικιά σου. https://energypress.gr/news/na-dialysoyme-dyo-mythoys-poy-legontai-se-varos-toy-ligniti Αυτά κάποια χρόνια πριν . Με την αθρόα εισαγωγή του μεθανίου τα τελευταία χρόνια , τα 45 χρόνια επάρκειας λιγνίτη είναι και λίγα. Επιτηδες έβαλα το energypress που είναι το φόρουμ των ...αερητζηδων Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που σε πιάνω επίτηδες να δίνεις λάθος στοιχεία . ( Για να το πω κομψά ).
 7. Μετά τις τόσες ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά έπεσε τόσο η τιμή του ρεύματος σε σχέση με μια δεκαετία πριν που σκέψεις αδελφοποίησης με χιονοδρομικά σαν και το παρακάτω δεν έχουν νόημα
 8. Μιχάλη έχεις μάθει από την (edit mod) των ψευτο ΑΠΕ που έχεις γεμίσει άχρηστα φουρφουρια, άχρηστα Μw τα βουνά . Και βέβαια φτάνουν , γιατί δεν θα είναι μόνα . Και βέβαια έχουμε καύσιμο. Αλλά τι να πω .... Όποιος έχει μάτια βλέπει . Όποιος έχει συμφέροντα κάνει πως δεν βλέπει. Μόλις πλήρωσα 2 δις σε ένα μήνα για να επιδοτησω τα συνεταιρακια , τους μεθανοψευτοαεπητζηδες. 2 δις σε ένα μήνα , χωρίς να φτιάξω τίποτα. Αυτη ειναι μάσα . Και μετά τα fake news των κρυπτοκουμουνιστων του capital , καπάκι αλλά fake news από τον υπαρχηγό της πυροσβεστικής . Το απόστημα αρχίζει να σπάει και είναι κρίμα που θα ξεφτυλιστει κατά αυτόν τον τρόπο η έννοια των ΑΠΕ . Δυστυχώς. https://www.efsyn.gr/nisides/360392_otan-oi-eikasies-epibebaionontai
 9. Αυτά δεν ξεκαθαριστηκαν πέρσυ; Νέο μνημόνιο υπογράψανε; Δεν θα τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον φέτος;
 10. Όλα ειναι σχετικά . Εγώ λέω ότι θα κάνει μεγάλη ζημιά . Και επειδή δικαιώθηκα όταν έγραφα ότι θα λέμε λιγνίτη και θα κλαίμε όταν κλείσει ο αγωγός με το μεθάνιο καλό είναι να με ακούσετε και όχι να πιστεύετε τους εμπόρους φουρφουριων . Όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα . https://www.capital.gr/epixeiriseis/3660284/protasi-win-win-gia-tin-nea-lignitiki-ptolemaida-5 Άλλες τρεις τέτοιες μονάδες και θα είχαμε φθηνό, επαρκές και σε σχέση με τις παλιές μονάδες οικολογικό ρεύμα. Αλλά διαλέξαμε να γεμίσουμε σκουπιδια τα βουνά, να χαλάσουμε α κατηγορίας αγροτική γη και να φέρουμε μεθάνιο από την άκρη της γης. Για αυτό το έγκλημα πρέπει οι υπαίτιοι να πληρώσουν.
 11. Το ξέρω για αυτό και δεν έβαλα τον μεγάλο χάρτη μην σου έρθει νταμπλας. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΑΟΣ Το Υπουργείο Περιβάλλοντος ενέκρινε τα αιολικά πάρκα σε Δίρφη-Ξεροβούνι και Κεντρική Εύβοια. Αυτό πρακτικά σημαίνει, όπως φαίνεται στον χάρτη της χωροθέτησης, ότι καταστρέφεται όλη η ανατολική πλευρά της Δίρφης απο το σημείο που ξεκινά η κλασσική διαδρομή της ράχης και δεξιά, μέχρι πάνω από τους Στρόπωνες. Καταστρέφεται όλο το τμήμα από το διάσελο Δίρφης-Ξεροβουνίου ως τη βάση του Ξεροβουνίου και κόβεται μέγαλο μέρος του πανέμορφου ελατόδασους Νatura. Και στη νοτιοδυτική πλευρά του βουνού προβλέπεται και άλλο αιολικό πάρκο. Δεν υπάρχουν λόγια για το έγκλημα που θα συντελεστεί και δεν χρειάζονται άλλωστε. Είναι η ώρα των πράξεων. Ο Αθηναϊκός Ορειβατικός Σύλλογος θα κάνει ό,τι μπορεί για να το αποτρέψει, σε συνεργασία με άλλους συλλόγους και οργανώσεις. Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινώσουμε σειρά δράσεων για το σκοπό αυτό, με πρώτη και κατεπείγουσα τη συλλογή χρημάτων για την άμεση προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την αναστολή των επικείμενων έργων μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης. Σε αυτήν την προσπάθεια χρειαζόμαστε την στήριξη όλων των μελών και φίλων του συλλόγου, τη συνεργασία όλης της ορειβατικής- αναρριχητικής κοινότητας. Δεν είναι ώρα για μοιρολατρία και ηττοπάθεια. Σας θέλουμε όλους μαζί μας, χαμένοι είναι μόνο οι αγώνες που δεν δίνονται. https://www.ornithologiki.gr/el/enhmerwsh-ekpaideush/enimerosi/ta-nea-mas/1551-ypo-apeili-enas-apo-tous-teleftaious-thylakes-agrias-zois-tis-eyvoias
 12. Που να δεις και γύρω από το σπίτι σου. Από τότε που μπήκανε οι ψευτοΑΠΕ χορτάσαμε φθηνό ρεύμα. Όταν έγραφα ότι ουαί και αλίμονο αν κλείσουν οι αγωγοί του μεθανίου που χωρίς αυτό δεν δουλεύει το σύστημα μόνο με ψευτοαπε κάποιοι γελαγανε. Το ψέμα έχει κοντά ποδαρια.
 13. Αυτά ακριβώς συν το πέτρινο συν ένας υποσταθμός
 14. Έντονη φημολογία ότι μετά τις γιορτές το χκπ θα λειτουργεί μόνο ΠΣΚΔ.
×
×
 • Create New...