Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
STEFANIANAG

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 26-27 ΜΑΡΤΙΟΥ Σ/Κ

Recommended Posts

ΜΑ ΚΑΛΑ,ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ?ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ?ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ :cry::D

ΜΑ ..... ΑΦΟΥ..... ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΚΥΡΙΑΚΗ :?: :?

Μα βρε κορίτσια, και το πάρτυ του Σαββατόβραδου είναι που δεν θέλω να χάσω :wink:

Και τα δυο δεν θέλω να χάσω :roll:

Αυτή την στιγμή μου ήρθε κι άλλη συμφορά... Είμαι άρρωστος με 38 πυρετό... :cry:

Τεσπά, θα τα ξαναπούμε αύριο

ΛΟΙΠΟΝ.....ΕΧΩ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ....

1) ΠΛΑΚΩΝΕΣΑΙ ΣΤΑ DEPON, PANADOL, PONSTAN KTΛ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕ ΞΕΜΥΤΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ.

2) ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΠΙ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΘΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ

3) ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΑ

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΤΙ ΛΕΣ?

ΚΑΛΗ Η :D ΜΟΥ??????

Μαύρη γάτα, νομίζεις ότι είναι εύκολο;

Δεν μπορώ να προγραμματίσω τέτοιο πράγμα :?

Τώρα έγινα καλά, μια απλή ίωση ήταν :cry:

JAPOW!!!

ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ :cry:

ΛΟΙΠΟΝ...ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΑΤΟΜΩΝ, Ο ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΠΑΛΑΒΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ.....ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΚΙ ΜΕ ΤΟΥΡΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ :!: :D

ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΤΕΦ, Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ (ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΛΕΩ ΕΤΣΙ) ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ Σ/Κ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ (ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΚΑΛΑ?) :cry::D

ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.ΤΡΕΜΕ ΚΟΣΜΕ,ΤΡΕΜΕ ΧΕΛΜΕ.Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΙΡΩΝΙΑΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΗΣ!!!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ...

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΑ ΝΑ ΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟ HAPPY BIRTHDAY, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΣΑΣ...

ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ?

user posted image

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Προσοχη κινδυνος, extreme σκιερ και snowboarders θα μετφερουν με τρελα και κορδελλα τουρτες ,ποτα, εντος και εκτος ΧΚ Καλαβρυτων. Προς ολους τους επισκεπτες των Καλαβρυτων ,δειξτε κατανοηση , υπομονη και ψυχραιμια.

Σημερα το βραδυ ενα μερος της παρεας αυτης θα βρισκεται σε γνωστο club του γυρω νομου.

Μήηηηπως έχει κανείς χώρο στο αμάξι του να με κουβαλήσει και εμένα Καλάβρυτα:?: :?: Θα γυρίσω αυθημερόν.

Λοιπόν, εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων, δηλώνω πως πολύ δύσκολα θα ανεβώ Καλάβρυτα την Κυριακή.

ΥΓ:Λευτέρη, μεσοβδομάδα δεν πηγαίνεις; Διότι κι εγώ μάλλον μεσοβδομάδα θα πάω (Καλάβρυτα ή Παρνασσό)

JAPOW!!!

Μήηηηπως έχει κανείς χώρο στο αμάξι του να με κουβαλήσει και εμένα Καλάβρυτα:?: :?: Θα γυρίσω αυθημερόν.

ΓΙΑ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΔΕ ΣΕ ΚΟΒΩ :!:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΧΩΡΑΝΕ.....

ΕΝΤΟΣ ΔΙΩΡΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ Νο2 ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ :D

ΜΑ ΣΤΟ PORT BAGAGES ΜΑ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ....ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣΟΥΜΕ :twisted:

ΕΙΣΑΙ :?: :cry:

Έχει γενέθλια ένας φίλος και θα πάω σπίτι του το βράδυ... :? Άμα αύριο ανεβεί κανείς ας μου πεί

Έχει γενέθλια ένας φίλος και θα πάω σπίτι του το βράδυ... :? Άμα αύριο ανεβεί κανείς ας μου πεί

ΘΑ ΣΕ ΛΥΠΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ (ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΟΤ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ)....

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΡΙΟ...

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ :evil:

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ :evil:

Το βρήκες!

Τι να κάνουμε...

Αν όμως πάτε το άλλο Σάββατο -αν φυσικά έχει ακόμα χιονάκι-, ευχαρίστως να έρθω

JAPOW!!!

ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Ε-Χ-Α-Σ-Ε...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΠΡΙΒΕ,ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΕΣ), ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΙΟΝΙΟΥ (ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ SNOWBOARDERS) ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ...

Η ΠΑΡΕΑ?ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ!!BLACK CAT, STEFANIA, CGWOLF, LEFTERIS KAI Η ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!!Η BLACK CAT ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΤΑ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΗΤΑΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟ Σ/Κ...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΡΕΑ.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΟΥΠΕΡ...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ: Ε,Ε,Ε,Ο,Ο,Ο ΜΕΓΑΛΩΣΕ, ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΝΙΑΟΥΡΙΔΙΟ!!!

ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ?

user posted image

ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Ε-Χ-Α-Σ-Ε...

:(

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΠΡΙΒΕ,ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΕΣ), ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΙΟΝΙΟΥ (ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ SNOWBOARDERS) ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ...

:evil::(:X:evil::evil::evil::evil: ΨΩΦΑ

Βρε Καναδέζα, το ξέρω ότι ΔΕΝ έχασα :(:X

Και σιγά το πριβέ χιονοδρομικό :evil:

Και πάλι σιγά την ποιότητα χιονιού για εμάς τους snbers :evil:

Και σιγά την καταπληκτική μέρα :evil:

Καθαρή Δευτέρα 1000 φορές καλύτερη μέρα με 2000 φορές καλύτερο χιόνι από χθες και προχθές :roll: :wink:

Να έχετε χάρη που δεν ήρθα εγώ γιατί μετά θα με ψάχνετε και δε θα με βρίσκετε :twisted:

Απλά θα τρέχω με έτη φωτός γρηγορότερα απ`όλους εσάς :wink:

ΨΑΡΑΚΛΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΩ ΟΛΟΥΣ :twisted:[/b]

JAPOW!!!

Αν και ειμαι απο αυτους που συνηθως βρισκονται Παρνασσο,πρεπει να ομολογησω οτι αυτο το 3ημερο στο Χελμο ηταν Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο :!: :!: :!: :!:

Ειδικα την Κυριακη,λογω παρεας και ελλειψης κοσμου περασαμε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Ειχε αρκετο αερα στη ΣΤΥΓΑ, αλλα μιας κι η τρελα παει στα βουνα, αυτο δεν πτοησε τους "συνηθεις υποπτους" να κανουν τα δικα τους

Da Wolf,howling in da night!!!

Η τρελοκαναδεζουλα μας περασε πολλες ερωτικες στιγμες , αγκαλια αλλα και πανω στην σανιδα της..................

Η νιαουρινα μας μεγαλωσε 1 χρονο .......τσουλοντας... πανω :!: , κατω :!: και πλαγια :!: ............στα σκι της..............

Ο wolfakos δεν ξερω γιατι......αλλα ΠΗΔΟΥΣΕ :!: :!: :!: στο κενο την ωρα που ειμασταν στα καρεκλακια 8) ..................

Ο Αλκουλινος(εκτος site φιλος μας), με γαιδουρινη υπομονη μας ειχε απο κοντα στις πιστες(παντα gentleman)........

Και εγω................. :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?:

:roll:

''THE MOON CRIED SILVER TEARS, WHEN THE SUN DIED AWAY.

THOSE TEARS FELL THROUGH THE TENDER NIGHT SKY.

AND STOPPED UP THERE FOREVER''

Βρε Stef,ξεχασες τον Λευτερη...

Οσο για 'μενα...ειναι απλο... Λυκος ειμαι...αρα...ΔΕΝ εχω "γαιδουρινη" υπομονη :lol::lol::lol::lol:

XAXA!!

Παιδια ακουστε ή μαλλον διαβαστε!!

Ειμαι στο καρεκλακι με τον wolf και μου λεει, Λευτερη θα πηδηξω απο το καρεκλακι, του λεω ασε μην χτυπησεις και τρεχουμε. το ελεγε ξανα και ξανα κτλ .Ξαφνικα το καρεκλακι σταματησε και μου λεει πηδαω, του λεω ασε βρε. Ξαναξεκιναμε ....και ξανασταματαει το καρεκλακι ..κοιταζομαστε εε και του λεω πηδα! Καραφλιασαν οσοι τον ειδαν!!! :lol::lol::lol::lol:

Μετα το εκανε ξανα και ξανα!!!

Η stefania εδειξε μεγαλη προοδο, το Πηλιο της εκανε καλο!! Απο την αλλη season Στυγα.

Η black_cat ανεβηκε επιπεδο δεν παρκαρει μονο, βαζει και οπισθεν.

Ευτυχως η canad ειχε να κανει καιρο αλλιως θα γινομουν ρομπα.

Εγω τρακαρα 2 φορες με δεντρο, μια με τον wolf, πολλες μονος μου . Σε σημειο που εφυγαν 2 βιδες απο την δεστρα.

Αντε γεια!!!

Βρε stefania πως χαρισε ερωτικες στιγμες??

Να δω αν θα μπορεσω να ανεβασω το videaki.Δεν το εκανα ξανα και ξανα

2 φορες το εκανα...μονο!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

απο πιο λιφτ εγινε αυτο και σε πιο σημειο...και εγω το σκεφτομαι στην στυγα πολλες φορες..

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

Θανο στη Στυγα το ειχα δει στις αρχες , τωρα με τον παγο ή την τωρινη κατασταση θα σε παρει με φορα κατω, Στυγα στις αρχες γινεται, να εχει πουδρα.

Το εκανε στο σημειο που ειναι ο λοφος, μετα απο το baby lift

εγω το δοκιμασα στον Αχιλεα στο τελος του πρωτου ανηφορικου κομματιου, στο φρεσκο.ΣΤΥΓΑ απ'του χρονου

Βρε stefania πως χαρισε ερωτικες στιγμες??

Δεν σε καταλαβα ........Τερη!!!!!! (χιχιχι ετσι θα σε λεω :lol: )

Υποψην ο Τερης πηρε απιστευτο 'ΤΡΟΠΙΚΟ' χρωμα!!!!!!!!! Κοριτσια προσοχη :wink:

απο πιο λιφτ εγινε αυτο και σε πιο σημειο...και εγω το σκεφτομαι στην στυγα πολλες φορες..

Λοιπον.......οπως πας για Αχιλλεα λιγο πριν φτασεις στο τελος , θα δεις κατι βραχια , πετρες και λασπη.....την στιγμη που θα δεις 3 φρεσκοανθησμενα λουλουδια πανω στα βραχια, πεφτεις απο το καρεκλακι! :twisted: :twisted: :twisted: Μην φοβασαι.........το εκανε και ο wolf!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: