Gibi 0 Report post Posted March 29, 2005 Η σαιζόν πλησιάζει στο τέλος της, άσχετα με το αν και πόσο χιόνι θα πέσει πια. Υπάρχει διάθεση για μια χιονοδρομική και εκδρομική εξόρμηση για το κοινό και διασκεδαστικό κλείσιμό της κάποιο από τα επόμενα 2-3 Σαββατοκύριακα (Σαββατοκυριακοδεύτερα??)?? (αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε σκι όσο μας αρέσει). Ξέρω ότι μόλις έγινε η εκδρομή στη Βασιλίτσα που θα μπορούσε να θεωρηθεί κάτι αντίστοιχο αλλά αν υπάρχει διάθεση πάντα μπορεί να γίνει κάτι ακόμη... Θα πρότεινα Βόρεια Ελλάδα για σχετικά καλύτερες συνθήκες (Βασιλίτσα, Φλώρινα, Πηγάδια, Φαλακρό, ανάλογα με το χιόνι και τη διάθεση) Ιδέες και προτάσεις δεκτές Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 29, 2005 Ο ΜΙΚ με κάλυψε σε άλλο post. Άσε που θα έχουμε χιόνια από αύριο στον Παρνασσό, που μεταφράζεται σε ανοιξιάτικο powder party. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο :?: :wink: Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 29, 2005 Gibi η επομενη οργανωμενη εκδρομη το κοβω για κανα ραφτινγκ. Αλλα Κυριακη πρωτα ο θεος ελα Παρνασσο να κανουμε οτι καμιναδα εχει ο Ηρακλης και ο Οδυσσεας edit: Καλα Καπνοδοχο αμεσως ο αλλος ο μαυρος να με διορθωσει! Quote Share this post Link to post Share on other sites
thelxi 0 Report post Posted March 29, 2005 επομενη οργανωμενη εκδρομη το κοβω για κανα ραφτινγκ. ooooooooo!!! τέλεια!! Να φροντίσετε να το μάθουμε σχετικά αργά εγώ και η Firefly γιατί το πιο πιθανόν σε αντίθετη περίπτωση θα είναι να στερέψει το ποτάμι!! (έχει συμβεί! ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted March 30, 2005 Σσσσσσσσσσσσσσσσσς! μη τα λες αυτά θα αρχίσουν να μας κατηγορούν για οποιαδήποτε γκαντεμια-κακοκαιρία-χιονοθύελλα κλπ Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
Statler 0 Report post Posted March 30, 2005 Σσσσσσσσσσσσσσσσσς!μη τα λες αυτά θα αρχίσουν να μας κατηγορούν για οποιαδήποτε γκαντεμια-κακοκαιρία-χιονοθύελλα κλπ Από πότε οι κακοκαιρίες & οι χιονοθύελλες αποτελούν αιτία να κατηγορηθεί κάποιος εδώ μέσα? Quote I'd rather be skiing my... Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted March 30, 2005 Από τότε που κανονίζεις εκδρομές για σκι και τις μέρες που είσαι στο χιονοδρομικό έχει έρθει κι ένα σύννεφο από πάνω και σου χαλάει την εκδρομή και μάλιστα φεύγει μόλις φύγεις... αλλά εμένα δε μου έχει συμβεί ποτέ αυτό! :wink: Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted March 30, 2005 FIREFLY ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ? ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ! :twisted: :twisted: :twisted: Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
thelxi 0 Report post Posted March 30, 2005 Δεν χρειαζόμαστε βοήθεια!! χεχεχεχχεε.. εδώ καταφέραμε να στερέψουμε ολόκληρο 'Ευηνο!! Πολύ hardcore καταστάσεις!! χεχεχεχχεε!! :mrgreen: :mrgreen: Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 30, 2005 εγω δεν κλεινω τη χρονια αν δεν λιωσουν και τα τελευταια χιονια οι αμερικανοι δεν ειναι τρελλοι που κανουν snowboard στο χορταρι η στο χαλικι Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 30, 2005 Μόνο που χρειαζόμαστε είναι έναν παγοκόφτη 4-5 μέτρα μουσαμά, άμμο και πολλαααααααααααααά παγάκια..... Την κατασκευή την αφήνω σε σένα Κώστα.. Ψηεερς Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
Treleo 0 Report post Posted March 31, 2005 εγω δεν κλεινω τη χρονια αν δεν λιωσουν και τα τελευταια χιονια οι αμερικανοι δεν ειναι τρελλοι που κανουν snowboard στο χορταρι η στο χαλικι ....αμμ τρελοί είναι.... αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...! :twisted: Quote 2 FAST 4 U ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..! Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted March 31, 2005 Μετα απο τον τραυματισμο μου στον Παρνασσο και εχοντας ακομη 1 μηνα το ναρθηκα να ευχηθω καλο καλοκαιρι μια και για εμενα τελιωσε πολυ προωρα ο Χειμωνας φετος με πολυ λιγες φορες στο βουνο...............σνι σνιφ Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites