Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
sakisbanskos

DEATH REPORT ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

Recommended Posts

ΜΕΤΑΦΡΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ BG NEWS ΚΑΙ ...ΚΛΕΒΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ BANSKOSKI.

Ο Βρεττανος υπηκοος James Roberts σκοτωθηκε σε συγκρουση στο siligarnik στο βουνο PIRIN.

Στις 3.30 στις 31 μαρτιου κατα την καθοδο απο την κορυφη του τετραθεσιου ο ατυχος χιονοδρομος ο οποιος βρισκοταν στις πιστες με την συνοδεια του αδερφου του βγηκε απο τις πιστες και χτυπησε με το μετωπο σε σιδερο μερος του εξοπλισμου των λιφτ.γυρω στις 4.10 εφτασε και η σωστικη υπηρεσια βουνου στο σημειο αυτο για να δωσει τις πρωτες βοηθειες.

Ο θανων βρεττανος κατ αρχην διατηρουσε τις αισθησεις του αλλα εξεπνευσε κατα την μεταφορα του σε κλινικη.

Υπενθυμιζουμε πως ειναι το δευτερο θυμα για φετος μετα τον θανατο 54 χρονου παλι βρεττανου υπηκοου στις 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ μετα απο χτυπημα σε δενδρο ο οποιος κατεληξε μετα απο μακρυ κωμα που προηλθε απο χτυπηματα σε κεφαλι και σπονδυλικη στηλη.

Με ενα ατυχο γεγονος τελειωσαν οι αγωνες για το βαλκανικο κυπελλο στο μπανσκο στις 30 Μαρτιου.Ο σκοπιανος ΜΕΘΟΔΙ ΜΙΤΡΕΦΣΚΙ μεταφερθηκε στο νοσοκομειο καθως ...επεσε στο κεφαλι του η λυομενη κατασκευη του FINAL POINT οταν σταματησε το ρευμα(???????).Ο ΜΙΤΡΕΦΣΚΙ προσπαθησε να αποφυγει την συγκρουση ομως η υψηλη του ταχυτητα δεν επετρεψε να μην χτυπησει στην "κατασκευη".Στις πιστες του τοποθετηθηκε κολλαρο στον λαιμο και μεταφερθηκε στο νοσοκομειο του ΡΑΖΛΟΓΚ οπου και νοσηλευεται εκτος κινδυνου.σε εξελιξη ειναι προανακριση για την αποδοση ευθυνων.

ORDEM E PROGRESSO

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ.ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ........

ΚΟΛΑΣΗ!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (ΧΩΡΙΣ ...ΧΑΡΑ)

ORDEM E PROGRESSO

Κριμα για τουσ χιονοδρομους!!!

τωρα ειναι 2 τα συναισθηματα που μου γεννιουνται!!!

1ον...να παω να δω τελικα αυτο το περιβοητο βουνο?η θα φαω το κεφαλι μου?

2ον.. τα ελληνικα καντρα εχουν ανακοινωσει ποτε τετοιου ειδους ατυχηματα?

δεν γνωριζω εαν εχει γινει η οχι!!αν και ειναι δυσφιμιστικα!!!θα ηθελα να υπαρχει τετοια ενημερωση ετσι ωστε να προσεχουν περισσοτερο οι επισκεπτε!!

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΝΟΝΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

....και ειδικα να απολογηθω για κατι

μπαρουτι μπαρουτι μπαρουτι

ORDEM E PROGRESSO

για διαφημισει δισφημιση απο το διο το ΧΚ εννοω...

λογω των ασχημων συμβαντων!!!

Σιγά ρε thano. Δε νομίζω ότι τα ατυχήματα έγιναν σε διάρκεια τουριστικού σκι. Μάλλον σε αγώνες και αυτός που πέθανε απ' ό,τι κατάλαβα ήταν off με συνοδό.

Τι έγινε ρε παιδιά ?

οι νεκροι ειναι της ...κατηγοριας τουριστικο σκι.ο ενας αρχαριος ο αλλος καλος σκιερ κατα τα λεγομενα του δασκαλου του προχωρημενης τεχνικης.

ORDEM E PROGRESSO

και εγω αυτο καταλαβα (αυτο που γραφει ο σακης) για αυτο απαντησα ετσι!!!

Αφελής απορία: Τι δουλειά έχει ένας αρχάριος σκιέρ να κάνει σλάλομ ανάμεσα από πυλώνες lift :?: :?: :?:

Και ποιος είναι υπέυθυνος για τον θάνατό του :?: (για τον πρώτο μιλάω έτσι)

Τι έγινε ρε παιδιά ?

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ.ΑΠΛΑ ΜΕΤΕΦΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ORDEM E PROGRESSO

Πριν κάποια χρόνια έγινε ένα ανάλογο ατύχημα στην Βασιλιτσα όπου προκάλεσε τον θάνατο μια κοπέλας μετά από σύγκρουση με Πυλώνα.

Ατυχήματα γίνονται παντού, αλλα ..

Φέτος οι πυλώνες στην Βασιλιτσα ήταν ΚΑΙ πάλι χωρίς προστατευτικά στρώματα αφού το πολύ χιόνι είχε θάψει αυτά που έχουν και φυσικά κανείς δεν σκέφτηκε ότι θα πρέπει να έβαζαν άλλα.

powder_2009.gif

ετσι εσπασε στη Βασσιλιτσα ο gmak το μηρο του, δε θα ηθελα να σκεφτω εαν χτυπαγε το κεφαλι του τι θα γινονταν.

Αρκετά! Με τρομοκρατήσατε... :roll: :twisted: :twisted:

Τουλάχιστον με πείσατε στο να φοράω το κράνος από δω και πέρα!

JAPOW!!!

Παιδια... το σπορ εχει κινδυνο....

Γι' αυτο ο καθενας ας γνωριζει τα ορια του και να παιρνει τις προφυλαξεισ του.... εγω αγορασα κρανος στο Banso και το φαραω ασ εχει και 20 βαθμους κελσιου όταν κάνω σκι....

αυτα τα λεμε για να καταλαβαινουμε πόσο εγάλη σημασία πρέπει να δίνεται στην ασφάλεια των Χ.Κ. αλλά και στην μέριμνα που πρέπει να παίρνει ο καθένας μας για να αποφευγονται τα ατυχήματα....

Μην ξεχνατε ότι τα περισσότερα ατυχήματα που συμβαίνουν, συμβάινουν εντός σπιτιού... αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα εγκαταλείψουμε...

Διαβάζετε και συνεισφέρετε στον δημόσιο διάλογο του ΣΤΟΥΧ περί ασφαλείας...

Υ.Γ. Παιδιά διακρίνω σε πολλά topic την προσπάθεια κάποιων να το παίζουν έξυπνοι... ας σταματήσει αυτό γιατί δεν έχει κανένα νόημα και μας κουράζει όλους... ας γράφουμε χρήσιμα πράγματα όπως σε αυτό το topic που ξεκίνησε ο Sakis που πάντα συνεισφέρει στο να κάνουμε ωραίες συζητήσεις....

ΠΑΙΔΙΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ.ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΣΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΗΣ 3 ΚΥΡΙΕΣ ΑΙΤΙΕΣ :

1/ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ (ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΣΚΙΕΡ)

2/ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ (ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Σ Ε ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΚΙΕΡ)

3/ΚΟΥΡΑΣΗ.

ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, Ε ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.Π.Χ. ΕΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ.ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ;

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΜΑΛΛΟΝ Ο ΣΑΚΗΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΑΛΛΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΣΚΙΕΡ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΩΡΑΣ (ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ) ΚΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ.

ΕΠ'ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ THREAD ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΩΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΙΤΡΟΠΕΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!

ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel''

Horace Walpole

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΛΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΩΣ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ.

ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ.

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΣΚΙ.ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ.

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΣ ΤΡΕΞΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΤΟ ΑΓΩΓΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΓΙΑΤΗ.

ΑΣ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΑΦΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ...ΑΠΕΞΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ?

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΣ THREAD ΠΕΡΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ORDEM E PROGRESSO

SAKIS

πολυ σωστα ειπες

μην ξεχναμε οτι δεν μπορει να ειμαστε ολοι του ιδιου επιπεδου

στο κατω κατω οταν ειμαστε με παρεα η ειμαστε μαζι η δεν ειμαστε

εμενα προσωπικα δεν με πειραζει αλλα ξερω παιδια που τα ενοχλει αφανταστα

νασο

μονο για κρανος θα παω στο μπανσκο :wink:

ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΘΕΛΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ!

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ, ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΣΚΙΕΡ, ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ Κ.Λ.Π. , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΨΗΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΑΚΡΙΒΑ!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΡΟΟΠΤΑ.ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ :

1/ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ SITE ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ www.esf.net

ΑΣ ΤΑ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ.ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ!

2/ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΚΙ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΑΚΙΔΙΑΚΙ ΜΕ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΤΡΑ ΡΟΥΧΟ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΙΚΡΟ ,ΝΕΡΟ Κ.Λ.Π. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

3/ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ.ΓΙΑ ON-LINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ, Η ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ IN.GR, TO ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ. ΠΑΡΌΛΑ ΑΥΤΑ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΣΚΟΜΕΙΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΕ REAL ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.

ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟΥ ΜΠΑΝΣΚΟ ΟΤΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΛΕΠΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ.ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ , ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ.ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ.ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ (ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ STAND BY, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΟΣΟΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΤΡΑΒΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ Σ Ε ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΣΚΙ ΚΑΝ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑΣ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ , ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ -10 ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΑΕΡΑ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΛΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ!ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ!

Horace Walpole

Πράγματι θέλει ιδιαίτερη προσοχή στις πίστες και εκτός αυτών ακόμα περισσότερη ενίοτε. Άγγλοι ήταν λοιπόν ε? Ρε παιδιά μήπως είχαν κατεβάσει τρελά ποτά και δεν ξέραν που και πώς πήγαιναν. Το συνηθίζουν άλλωστε. Πάντως πέρα από την πλάκα πρέπει διαρκώς να επιδεικνύουμε σύνεση. Την Κυριακή στο Καϊμάκτσαλάν θα κτυπούσα με δύναμη μια κοπέλα στην Κρέμαση η οποία διέσχιζε κάθετα την πίστα. Κατέβαινα με μεγάλη ταχύτητα και δεν υπολόγισα σωστά.Ευτυχώς που κτύπησαν μόνο τα μπατόν μας. Παρά τρίχα γλιτώσαμε τουλάχιστον τραυματισμό. Ολοκληρωτικά την ευθύνη είχε ο γράφων ο οποίος σταμάτησε αμέσως και ζήτησε χίλια συγνώμη από την κοπέλα αλλά τί να το κάνω το κακό θα μπορούσε να είχε γίνει.

Φιλικά, KonstantinosV

Πολύ θα ήθελα να ξέρω αν το να κάνεις σκι είναι πιο επικίνδυνο από το να οδηγείς αυτοκίνητο. Πάντως, πέρα από τις αμείλικτες στατιστικές, και στις 2 περιπτώσεις με τη συμπεριφορά σου μπορείς να μειώσεις σημαντικά τις πιθανότητες. Δεν μπορείς ποτέ να τις μηδενίσεις.

Κατά τα άλλα, το Bansko δέχτηκε φέτος τουλάχιστον 3 δυνατά χτυπήματα στον τομέα "ασφάλεια", που θα αναγκάσουν τους διαχειριστές να πάρουν πολύ σοβαρά μέτρα. Έχω την αίσθηση ότι του χρόνου το ΧΚ θα είναι πολύ διαφορετικό...

Στ.

Όριο ο ουρανός

ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΣΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΥΚΑΡΕΙ ΣΕ ΠΥΛΩΝΑ, ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΦΤΑΙΕΙ;ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΥΛΩΝΑ (ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ);

ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΩΣΤΟΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΌΨΙΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΩΦΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ

Horace Walpole

τωρα που το θυμηθηκα

υπαρχουν κανονες προτεραιοτητας πχ. ερχομαι εγω απο παραπλευρη πιστα και μπαινω σε κεντρικη που ειναι αριστερα μου μαλλον πρεπει να προσεξω και μην διασταυρωσω τη πιστα που μπαινω αλλα να μεινω οσο το δυνατον δεξιοτερα και μετα να αλλαξω πορεια γιατι αν κατεβαινει ενας με ταχυτητα δεν θα προλαβει ως ειναι φυσικο να σταματησει βλεποντας 2 3 η 4 να μπαινουν μπροστα του (αποτι ειδα στο μπανσκο)

δεν ξερω ισως ακουγετε χαζο αλλα επειδη υπαρχουν στιγμες που ολοι εχουμε αντιμετωπισει παρομοια περιστατικα μηπως τελικα πρεπει ολοι να προσεχουμε για να εχουμε και το κεφαλι μας ησυχο .

να δω σηματα σε διασταυρωσεις πιστων και ας πεθανω :lol:

Κωστάκη,

άμα θέλεις να έρθω και εγώ μαζί σου να σου δείξω από που το πήρα... :wink:

Υ.Γ. Είχαμε δεν είχαμε Κωστακη πάλι το ξεφτιλίσαμε... αλλά έτσι δεν είμαστε οι Έλληνες??? Στην πιο δυσάρεστη στιγμή θα βρούμε κάτι να πούμε για να κάνουμε χαβαλέ... από μία σκοπιά δεν είναι κακό... μάλλον από καμία δεν είναι... η πάρα πολύ σοβαρότητα δεν μου αρέσει έτσι κι αλλιώς πολύ...

Κι εγώ συμφωνώ ότι δεν σου φταίει κανένας όταν προσπαθείς να κάνεις σλάλομ βάζοντας για πόρτες τους πυλώνες των λιφτ. Το ξερό σου το κεφάλι φταίει.

Εκτός αν έχεις βρεθεί στο σημείο λόγω ειδικών περιστάσεων (πχ. κακή ορατότητα). Στη περίπτωση αυτή, φταίει το ΧΚ που δεν έβαλε στρώματα. Άλλα και πάλι αν η πίστα είναι μακρυά από τους πυλώνες τότε είναι πιο πιθανό να αδιαφόρησαν οι υπεύθυνοι.

Υ.Γ. Παιδιά διακρίνω σε πολλά topic την προσπάθεια κάποιων να το παίζουν έξυπνοι... ας σταματήσει αυτό γιατί δεν έχει κανένα νόημα και μας κουράζει όλους... ας γράφουμε χρήσιμα πράγματα όπως σε αυτό το topic που ξεκίνησε ο Sakis που πάντα συνεισφέρει στο να κάνουμε ωραίες συζητήσεις....

Σε ποιους αναφέρεσαι ακριβώς.

Τι έγινε ρε παιδιά ?

ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΙΟΝΟΔΙΑΔΡΟΜΟ ΣΕ ΠΙΣΤΑ Η ΑΠΟ ΠΙΣΤΑ ΣΕ ΠΙΣΤΑ, ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΕΑΝ Η ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΚΙΕΡ.

Horace Walpole