Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Nickel

Κυριακη 11/4 CatSki

Recommended Posts

12 ατομα βρεθηκαν στην ευχαριστη θεση να ακολουθησουν τον χιονοστρωτηρα του Παππου στα Ανω Κελλαρια.

Ολοι γευτηκαν τη γλυκια αισθηση του να κατεβεις εναν "γκρεμο" οπως ηταν η καταβαση απο τη κορυφη της Ταμπουροραχης εαν το προφερω σωστα το ονομα... Ο Donmeli απο τυχη καθαρα (σαμποταρε το κινητο μου) δεν μπορεσε να καταγραφτει στη πτωση της χρονιας και να κατεβαινει τη πλαγια σαν μπαλα του bowling απειλωντας τους χιονοδρομους που τον περιμεναν, Χαρακτηριστικο οι φωνες του Παππου που παροτρυναν τον Σακη που ανεβαινε τη πλαγια για να μαζεψει τα μπατον του Donmeli να τα παρατησει δεν αξιζει ο κοπος, αλλα ο Τρελος ελεγε θα παω να τα μαζεψω να κερδισω ακομα μερικες στροφες :D

4 ωρες περασαμε στα Ανω Κελλαρια απο 10 παρα μεχρι 2 παρα και ηταν αρκετες για να χαζεψουμε μεχρι το αλλο ΣΚ.

2 βιντεακια ενδεικτικο της κλισης...Δυστηχως η φωτογραφικη μηχανη μου ηταν χωρις τη καρτα μνημης :? και κανεις αλλος δεν ειχε μαζι του εκτος απο τα κινητα μας...

http://www.snowclub.gr/nickel/nickel_tampouroraxi.mp4

http://www.snowclub.gr/nickel/sakis_tampouroraxi.mp4

Χαιρετισμους στον Βασιλη που ηταν μαζι μας και θα μπει στο Συλλογο να μας γνωρισει καλιτερα, Αξιεπαινος ο Ιπποκρατης ωντας 53 χρονων και με 4 χρονια μονο "καριερα"¨στο σκι καταφερε να κατεβει τη Ταμπουροραχη (Τουμποραχη για τον Βαγγελη :cry: ) τοσα καλα και ας φωναζε στον εαυτο του που τη φοβηθηκε.

Ο ccgr βελτιωμενος αισθητα στο εκτος πιστας, ηταν η κλιση μαλλον που τον εκανε να τα δωσει ολα.

Το παιδι του Donmeli σφαιρα και τρελο οπως ο μπαμπας του, (Τι εμμονη και αυτη χωρις μπατον).

Η Φαιδρα αρχοντικη πετουσε στο ανοιξιατικο, ο Σακης μουρλος οπως παντα, Παμε παμε ,ελα και απο, εδω ελα και απο εκει...μονο αυτα ελεγε.

Η Ειρηνη κολλησε στο "ασχετο" Ελα της λεει ο χριστος θα περασουμε ωραια, ηρθε και εμεινε αναυδη, Δεν ηξερα ποτε τι ειναι πισω απο τα Κελλαρια ελεγε.

Αυτα το Σαββατο το πλοιο της γραμμης θα βρισκεται καπου εκει παλι...

Sorry που θα κάνω τον ξενέρωτο αλλα στο ημερολόγιο μου η 11/04/2005 πέφτει Δευτέρα..

ΥΓ: ωραία video :!: :!:

Σε μισώ

Μιχάλης

Υ.Σ

1. Δε με βάσταγαν τα πόδια μου το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να ξαπλάρω σε γκαζόν τη Κυριακή

2. Ημουν 12 η ώρα απογείωση να έρθω να σας κάνω παρέα πετώντας αλλά...

3. Και τον Μάιο και τον Ιούνιο εκί θα ήμαστε όσοι δεν έχουν να τρέχουν για νυφικά και μπομπονιέρες :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ναι αλλα γαμηλιο ταξειδι θα παω Αλασκα :twisted:

Τουμποραχη (®Donmeli ) θα ειμαι και το Σαββατο παρεπιπτοντος, και ασε της δικαιολογιες περι κουρασης και φερε Βιντεοκαμερα να κανουμε ομορφιες.

Glouk λεει 11/4 γιατι ειμαι ακομα εκει.

Nickel κάνεις λάθος όσο αναφορά την ονομασία της πλαγιάς . Πλέον θα καταγράφεται ως Turboραχη μιας και ο χρόνος που έκανα να κατέβω δύσκολα θα καταριφθεί από κοινό θνητό :D:D . Η μέρα ήταν όντως καταπληκτική με υπέροχο χιόνι και φοβερή παρέα. Οι διαδρομές απίστευτες ,αλλά η κατάβαση της Turboραχης ήταν όλα τα λεφτά. Όταν έφτασα στην κορυφή και αντίκρυσα το σημείο απ όπου θα κατεβαίναμε 80 :lol: δεν πίστευα στα μάτια μου . Μιλάμε για κλίση 48-50 μοίρες ,κατά τα λεγόμενα του Πάπου, με 1+ μέτρο απάτητο. Σίγουρα out of my league αλλά εκεί που είχα φτάσει δεν υπήρχε γυρισμός κι έπρεπε να κατέβω. Βαθιά ανάσα και βουρ για την κατάβαση . Τα πρώτα 2 μέτρα , κανένα πρόβλημα, στην στροφή όμως απάνω υποθέτω ότι φυτέυτηκε το εξωτερικό σκι , γιατί για να λέμε την πικρή αλήθεια δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς έγινε, και πριν προλάβω να πω "φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα" άρχισα να καρβάρω με πλάτη - κώλο - στήθος για τα επόμενα 200-300 μέτρα κατευθυνόμενος προς τις κορίνες oops sorry τα παιδιά που περιμέναν κάτω , που ευτυχώς είχαν την προνοητικότητα να αρχίσουν να τρέχουν δεξιά κι αριστερά και να μου ανοίξουν το πεδίο ώστε να μην αναγκαστώ να διακόψω την προσπάθειά μου στη μέση . Σάκη χίλια ευχαριστώ για τα μπατόν ( κάτι ξέρω εγώ και δεν τα θέλω τα ματσούκια μόνο μπελάδες φέρνουν τελικά :lol::lol: ) . Βέβαια 4 ώρες απάτητο έχουν και το τίμημά τους όταν όλη τη βδομάδα δεν κάνεις τίποτα . Όλη τη Δευτέρα την έβγαλα στην καρέκλα του γραφείου , αυτή με τις ρόδες , και πηγαινοερχόμουνα πέρα δώθε όπου ήθελα να πάω . Οι τετρακέφαλοι απλά αρνούνταν να υπακούσουν.

Εις αναμονην της ερχόμενης Κυριακής

Βαγγέλης

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

Θα είμαι Σάββατο επάνω, ελπίζω να σας συναντήσω μιας και το προηγούμενο ΣΚ έπρεπε να κατεβώ Αθήνα από Τιθορέα.

JAPOW!!!