thanos 2 Report post Posted April 20, 2005 Πωλουνται τα Rossignol 9s oversize .2004 μοντελο! Mηκος 1.64 τιμη 350 ευροπουλα!!! τα πουλαω γιατι μου εφεραν δωρο τα 2005! οποιος ενδιαφερετε ας μου στειλει πμ η να μου απαντησει εδω!! Ευχαριστω!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted April 20, 2005 Πες περισσότερα χαρακτηριστικά βρε για μας πυο δεν τα ξέρουμε! ...αν ειναι αυτά της τούμπας έχουν και συλλεκτική αξία...!!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted April 20, 2005 Ακτινα 14 και το πεδιλο ειναι 110 πανω 65 μεση 98 κατω και με δεστρα rossignol Axial 120.. ειναι σκληρο πεδιλο slalom την αγωνιστικης σειρας της εταιριας!! απο οσους το εχουν δοκιμασει μου εχουν πει τα καλυτερα!!! Εψαξα να βαλω και φωτο αλλα με τα πορτοκαλι γραμματα δεν εχει!! οτι αλλο θελετε ρωτηστε με!! Α! και ΝΑΙ ειναι αυτα της τουμπας! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites