zeto 2 Report post Posted May 26, 2005 Την επομενη Κυριακη γινετε ο γυρος της Αθηνας(συνηθως 3χλμ ,8χλμ) Επειδη περσυ ειχαμε συμμετασχει αρκετα ατομα απο το Snowclyb θα μπορουσαμε φετος να δηλωσουμε συμμετοχη στα 3 χλμ(ωστε να ειναι εφικτο για ολους) και να φοραμε ολοι τα μπλουζακια του Snowclub,ισως η καλυτερη διαφημιση για το Συλλογο μας. Προυποθεση να δηλωσετε συμμετοχη για να παρετε νουμερο. Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted May 29, 2005 Υπαρχει κανεις που θελει να δηλωση συμμετοχη? Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
thivetianos 0 Report post Posted May 29, 2005 Δε βλέπω να στριμώχνονται πολλοί στην ουρά! :? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 29, 2005 το τρεξιμο το σιχαινομαι... απιστευτα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
thivetianos 0 Report post Posted May 29, 2005 καλύτερο το τσούλημα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted May 29, 2005 Κι εγώ το σιχαίνομαι (στο γυμναστήριο, 5 στις 7 κάνω αγωνιστικό ποδήλατο!) αλλά για την γεύση λέω να το τολμήσω! Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted May 30, 2005 αλλα ποτε ακριβως γινεται ???? Και πρεπει να παρω και μπλουζακι SnowClub Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted May 30, 2005 Γινεται αυτην την ΚΥΡΙΑΚΗ, Δηλωσεις συμμετοχης στα Carrefour και εκει ρωτας οτι λεπτομερια θελεις Εκκινηση απο το Καλλιμαρμαρο Μπορεις να λαβεις συμμετοχη στα 3 χλμ η στα 8χλμ Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted May 31, 2005 Εγω μεσα..αλλα ποιος αλλος θα ακολουθησει...που ειναι τα νιατα και αυτοι που θελουν να παιξουν μπαλα :?: :?: :?: Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος Πατσιος 1 Report post Posted May 31, 2005 .... ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ... Quote ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!! Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted May 31, 2005 ΠΕΡΥΣΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ. ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΝΥΧΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΟΤΕ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΛΩΜΟ.... ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted May 31, 2005 Με ενδιαφέρει πάρα πολύ ο γύρος της Αθήνας... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted May 31, 2005 Tι σουβλατζίδικο είναι αυτό που σερβίρει γύρο με ρύζι; Ο αυθεντικός γύρος πρέπει να [εριλαμβάνει πατάτες τηγανιτές! Λάππα, για ακόμα μια φορά με έκανες να ξεράσω από τα γέλια! Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
thivetianos 0 Report post Posted May 31, 2005 Διαφωνώ...ο γύρος πρέπει να τρώγεται σε πίτα με γιαουρτοσκόρδιο, κρεμμυδάκι φρεσκοκομμένο, μαϊντανό, πατατούλες και ντομάτα..Αλατοπίπερο κατά προτίμηση... Πόπο πεινάω και ονειρεύομαι γύρους βραδιάτικα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted June 1, 2005 Πατσιος πας για τα 3 χλμ?Η θα μεινεις στα ιδια ποστα με περσυ? Την Πεμπτη θα παω να παρω το νουμερο,αν θελει και κανεις αλλος μπορει να παει στα carefour Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος Πατσιος 1 Report post Posted June 1, 2005 πηρα νουμερο κι φετος θα τρεξω τα 3.5 km ... τα 8 km δεν βγαινουν ευκολα αν δεν εισαι σε φυσικη κατασταση. Quote ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!! Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted June 1, 2005 πηρα νουμερο κι φετος θα τρεξω τα 3.5 km ... τα 8 km δεν βγαινουν ευκολα αν δεν εισαι σε φυσικη κατασταση. Δηλαδη θα εισαι το νουμερο ....ποιο νουμερο ακριβως? Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites