pirouni 0 Report post Posted May 30, 2005 Αν και δεν ειμαι επισημα ακομα μελος του συλλογου (δεν ηταν κανεις το ΣΚ στον Αραχθο να με γραψει! Δεν πειραζει θα γραφτω την Παρασκευη στη συγκεντρωση) νιωθω ηδη μελος του γιατι και αυτοκολητο εχω στο αυτοκινητο μου,και με καποια μελη εχω γνωριστει(κανα δυο ειναι και παιδικοι μου φιλοι),και σε συγκεντρωση του εχω παει,και την πρωτη μου εκδρομη πηγα με τον συλλογο!Μοναδικη παρατηρηση που θα ηθελα να κανω ειναι οτι αν στον Αραχθο δεν ειχαν ερθει ατομα μη μελη, με την διαθεση να γραφτουν επι τοπου, ουτε μια βαρκα δεν θα γεμιζαμε!Παντως περασαμε τελεια,αναμενω την επομενη εκδρομη για να γνωρισω περισσοτερους.Ααααα και μην το ξεχασω γιατι ειναι συλλογος χιονοδρομιας, ειμαι snowboarder! Quote Share this post Link to post Share on other sites
thivetianos 0 Report post Posted May 30, 2005 Καλωσήρθες και στα forum λοιπόν! Δεύτερος σφουγκαράκης! Και το γεγονός ότι κάνεις snowboard είναι πολύ σημαντικό! Τρέμετε skiers! ΑΥΞΑΝΟΜΑΣΤΕ! χαχαχαχα πλάκα κάνω skiers...μη βαράτε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted May 31, 2005 Δε βαραμε! μονο καλωσοριζουμε. Και επισημα πλεον μεσα απο το forum Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
Nik-Avo 0 Report post Posted May 31, 2005 Όπως με υποδέχτηκαν και μένα όλα τα παιδιά (ή τουλάχιστο αρκετά,πάντως παράπονο δεν έχω) , έτσι θα στείλω και γω το πρώτο μου καλωσόρισμα σαν παλιός πλέον (έχω ήδη 5 μέρες μέλος,ουάο)! Welcome pirouni :wink: αν και είσαι snowboarder και σα γνήσιος σκιερ θεωρώ ότι έχεις πάρει το στραβό το δρόμο...Αλλά δε πειράζει,εσύ να'σαι καλά! Άντε καλή μας μέρα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
lulu 0 Report post Posted May 31, 2005 καλως ήρθες κι απο μενα (επισης σχετικα νεα στο φορουμ και snowboarder)!! κλαπ κλαπ Quote A girl that loves sliding....:-P Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted May 31, 2005 Welcome !!!! θεωρώ ότι έχεις πάρει το στραβό το δρόμο... .....μην φοβάσαι θα τον φέρουμε στον ίσιο δρόμο Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Nik-Avo 0 Report post Posted May 31, 2005 A girl that loves sliding.... Sliding με σκι ή με board lulu? Πες μας τώρα τις ορέξεις σου... :roll: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος Πατσιος 1 Report post Posted May 31, 2005 ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1.5 ΧΡΟΝΟ ΕΓΡΑΨΕ...ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΙΚΕ (ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ FORUM)..EXTREME SNOWBOARDER... ( ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ...ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!) ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΡΟΥΝΙΑΣΕΙ... Quote ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!! Share this post Link to post Share on other sites
silmarils 0 Report post Posted May 31, 2005 Σφουγγαράκης respect! Καλώς ήρθες! Quote white fluffy stuff Share this post Link to post Share on other sites
spongeorge 0 Report post Posted June 1, 2005 Βρε καλώς τον... Είναι χαρά μου να υποδέχομαι έναν σφουγγαράκι και μάλιστα snowboarder. :wink: 'Ασε τους skier να λένε, είναι πεταλιδόμυαλοι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirouni 0 Report post Posted June 4, 2005 Αυτο ηταν,τωρα παλιωσα,εγινα και επισημα μελος με αποδειξη εισπραξεως! Ποτε θα χιονισει...?:roll: Καλα μεχρι τοτε παμε για κανα μπανιο! Quote Share this post Link to post Share on other sites