STEFANIANAG 0 Report post Posted September 30, 2005 ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΝΕΑ.... ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΣΤΕΦΑΝΙΑ Quote ''THE MOON CRIED SILVER TEARS, WHEN THE SUN DIED AWAY. THOSE TEARS FELL THROUGH THE TENDER NIGHT SKY. AND STOPPED UP THERE FOREVER'' Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted September 30, 2005 Απ' το στομα σου και στου Θεού τ' αυτί. Καλως επέστρεψες Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted September 30, 2005 γεια σου Στεφανια Καλό Χειμώνα :mrgreen: Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted September 30, 2005 Καλό και ΒΑΡΥ χειμώνα να έχουμε λοιπόν!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted September 30, 2005 Καλό μας χειμώνα με πολύ και ποιοτικό χιόνι, ασφάλεια στα χιονοδρομικά και τους δρόμους και καλό savoir vivre en piste Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 30, 2005 ΠΟΥ θα πας για σκι φετος Ναντινα και εχεις τετοιες προσδοκιες; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted September 30, 2005 Er, em, uh... That's not the point! Wishful thinking Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted September 30, 2005 Και από εμένα καλό χειμώνα :roll: Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowman 0 Report post Posted September 30, 2005 Καλό βαρύ χειμώνα!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted September 30, 2005 Με όλα αυτά που έγραψαν οι προλαλήσαντες έχω ήδη αρχίσει να τουρτουρίζω. Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
STEFANIANAG 0 Report post Posted October 1, 2005 Η σημερινη μερα αρχισε να θυμιζει .... Χ Ε Ι Μ Ω Ν Α! Επιτελους! Υπομονη, ειμαστε στην αρχη της αγαπημενης μας εποχης! Τα καλυτερα ερχονται :wink: Ετσι....ετσι....βροχουλες, κρυο.....και ακολουθει το καλυτερο :!: :!: :!: Quote ''THE MOON CRIED SILVER TEARS, WHEN THE SUN DIED AWAY. THOSE TEARS FELL THROUGH THE TENDER NIGHT SKY. AND STOPPED UP THERE FOREVER'' Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted October 1, 2005 Πάγωσα Quote Share this post Link to post Share on other sites
STEFANIANAG 0 Report post Posted October 3, 2005 Aυτό το σ/k μύρισε φθινόπωρο. Για να αισθανθώ περισσότερο την αρχή της αγαπημένης μου εποχής , απέδρασα σε ένα βουνό. Για πρώτη φορα επισκέφθηκα την ορεινή Κορινθία. Τα τρίκαλα ήταν πιο όμορφα απ'ότι διάβαζα σε κάποια σχετικά άρθρα. Η καρδια μου άρχισε να χτυπα και πάλι δυνατά. Τα "συνενφιασμενα" βουνά, που είχα τόσους μήνες να αντικρίσω με έκαναν να νοσταλγώ όλα τα πανέμορφα σαββατοκύριακα μου στα χιονοδρομικά. Ήθελα τόσο πολύ να πάω μέχρι τα Καλάβρυτα, εκεί που πρώτη φορα έκανα ski. Ήταν όμως περασμένη η ώρα και έπρεπε να επιστρέψω στην αθηνα. Σκέφτηκα......αυτή την χρονια δεν θα χάσω καμια ευκαιρία να είμαι κοντά στο χιόνι που τόσο λατρεύω. Εξάλλου πέρσι ήταν η αρχή του αγαπημένου μου σπορ. Τα ski μου έχουν ήδη βγει από την αποθήκη!!! :wink: Quote ''THE MOON CRIED SILVER TEARS, WHEN THE SUN DIED AWAY. THOSE TEARS FELL THROUGH THE TENDER NIGHT SKY. AND STOPPED UP THERE FOREVER'' Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted October 3, 2005 Κάνεισ σκι και στο χώμα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted October 4, 2005 φίλες, φίλοι! καλό χειμώνα σε όλους εύχομαι να έχουμε έναν μακρύ χειμώνα στα χιονοδρομικά μας, ώστε να ευχαριστηθούμε περισσότερο το σπορ που αγαπάμε επίσης πρώτα από όλα ασφάλεια και προσοχή, γιατί το βουνό μπορεί εύκολα από φίλος να γίνει "εχθρός" να γίνουμε όλοι καλύτεροι σε αυτό που αγαπάμε! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted October 5, 2005 KAΛΟ ΧεΙΜΩΝΑ σημερα ειδα εδω τα πρωτα χιονια και ειμαι καπως ετσι... δεν ειναι μακρια η πρωτη μερα που θα βαλω πεδιλα.... θα κανω για ολους σας μια κατεβασια.... Υ.Γ. Στειλτε μου γρηγορα τα σκι..... απο φετος ο Ελληνικος συλλογος τουριστικης χιονοδρομιας εχει γινει international.... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
STEFANIANAG 0 Report post Posted October 5, 2005 Χρυσα, Θανο χαιρομαι που σας ξανασυναντω , εστω εδω. Θανο που εννοεις οτι ειδες "ΕΔΩ" τα πρωτα χιονια? Στην φωτο απο Ολυμπο εννοεις? kisses Stefani Quote ''THE MOON CRIED SILVER TEARS, WHEN THE SUN DIED AWAY. THOSE TEARS FELL THROUGH THE TENDER NIGHT SKY. AND STOPPED UP THERE FOREVER'' Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted October 5, 2005 Ο Θάνος βρίσκεται πλέον στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted October 5, 2005 KAΛΟ ΧεΙΜΩΝΑ σημερα ειδα εδω τα πρωτα χιονια και ειμαι καπως ετσι... δεν ειναι μακρια η πρωτη μερα που θα βαλω πεδιλα.... θα κανω για ολους σας μια κατεβασια.... ΚΑΛΟ FREESTYLE!!! :mrgreen: Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted October 5, 2005 Καλό Χειμώνα! Εδώ και μέρες κοιμάμαι με πυτζάμες και χοντρή κουβέρτα! Και σήμερα ξύπνησα περιχαρής γιατί ονειρεύτηκα πως είχε πέσει το πρώτο χιονάκι και τσούλησα τα πρώτα μου μέτρα για την σεζόν [στον "Περικλή" δεξιά, συγκεκριμένα ]. Το πρώτο σκι της χρονιάς έστω και στον ύπνο μου! Quote Share this post Link to post Share on other sites
silmarils 0 Report post Posted October 5, 2005 Ski ύπνου έκανα όλο τον αύγουστο! Quote white fluffy stuff Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 5, 2005 αλλοι εκαναν και στο ξυπνιο τους τον Αυγουστο, ζηλευτε! :twisted: Quote Share this post Link to post Share on other sites