Alexandros0077 1 Report post Posted October 19, 2005 ...To πρώτο e-mal που λαμβάνω απο τον σύλλογο Μπράβο παιδια και ελπίζω να υπάρξουν και άλλα .... Εάν είμαι Αθήνα θα είμαι εκεί! Φιλικά Παναγιώτης Προς ενημέρωση όλων Δυστυχώς δε μπορούμε να στείλουμε σε όλα τα μέλη του forum λόγω του οτι κάνει timeout ο server. Το mail αυτό στάλθηκε από τα στοιχεία της λίστας μελών του συλλόγου, και άρα μόνο στα μέλη (σε όσα δεν έχει αλλάξει ή "περαστεί" λάθος η διεύθυνση email). Ευελπιστούμε οτι με το καινούργιο site αυτό το πρόβλημα θα ξεπεραστεί. Όλο λόγια είστε , αλλά :roll: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted October 19, 2005 Αλλά ΤΙ :?: Λες και εμείς γράφουμε το κώδικα και αντί να ασχολούμαστε καθόμαστε και παίζουμε μπιρίμπα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted October 19, 2005 Το περιμένουμε μήνες αυτό το site :roll: Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted October 19, 2005 Το περιμένουμε μήνες αυτό το site :roll: Αν δεν σαρεσει αυτο που εχουμε τωρα,γιατι γραφεις???? :roll: Quote Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted October 19, 2005 Το περιμένουμε μήνες αυτό το site :roll: Ε,μηνες.... Αφου τον προηγουμενο μηνα γραφτηκες μελος στο forum. Αλλά, να'χαμε να λέγαμε μου φαίνεται. Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted October 19, 2005 200+ posts σε ένα μήνα... :?: Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted October 19, 2005 Το περιμένουμε μήνες αυτό το site :roll: Ε,μηνες.... Αφου τον προηγουμενο μηνα γραφτηκες μελος στο forum. Αλλά, να'χαμε να λέγαμε μου φαίνεται. Οδυσσεα,εγω στη θεση σου θα ντρεπομουν :oops: . Σε 1 μηνα ο Αλεξανδρος εκανε τοσες δημοσιευσεις,οσες δεν εχεις κανει εσυ σε 2 χρονια. Ειναι φανερο οτι δεν προσφερεις τιποτα στο forum που σε φιλοξενει.... Ντροπη..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted October 20, 2005 Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει αυτό το φόρουμ. Είπα ότι μου μαρέσει αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερο γιατί σε αυτά το φόρουμ αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα που ίσως λυθούν με το καινούριο φόρουμ. Και όταν λέω ότι έχει περάσει κάποιος καιρός.. Σχεδόν 2 μήνες είμαι στο site Αρχές Σεπτεμβρίου γράφτηκα Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 20, 2005 Περασε κιολας τοσος καιρος;; :roll: :roll: Φιλικα ΜακηςΜ Αλεκο77 (πολυ μακρυ το nick βρε παιδι μου), το αλλο χιονοδρομικο φορουμ www.snowreport.gr το ξερεις; Μολις εκανε αναβαθμιση. Πηγαινε μια βολτα απο κει να τους πεις τη γνωμη σου :wink: :wink: :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted October 20, 2005 ..Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει αυτό το φόρουμ.Είπα ότι δεν μαρέσει αλλά... :? :? :? :roll: :roll: :roll: No comment. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted October 20, 2005 Ναι, 200+ posts σε ένα μήνα αλλά τι posts... Να ξεκινήσω και εγώ thread "όποιος γράψει τελευταίος εδώ θα κερδίσει μια ferrari" Έλεος λίγο, Αλεξανδρε! Θεωρώ πως σου έχουμε φερθεί κοσμιότατα, οπότε μαζέψου λίγο και δώσε στον σύλλογο (συνεπώς και στο site) τον σεβασμό που του αξίζει. Δεν ξέρεις κανέναν εδώ μέσα face-2-face, και πίστεψε με, ένα μεγάλο ποσοστό είναι και μεγαλύτεροί σου, και έχουν πολύ περισότερες γνώσεις στο βουνό και στο άθλημα από εσένα. Κοίτα να μάθεις και ν'αναπτυχθείς αντί να χλευάζεις και να τα παίρνεις όλα στην πλάκα. Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
antonis 0 Report post Posted October 20, 2005 ` Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 20, 2005 Ναι ρε Αλέξανδρε κάνε καμια βόλτα στο άλλο φόρουμ, νομίζω θα σου πηγαίνει περισσότερο...ειδικά τώρα που "αναβαθμίστηκε" Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted October 20, 2005 Αλέξανδρε οι περισσότεροι σε αυτό το forum έχουν day jobs, οικογένειες, και πολλές πολλές άλλες δουλειές να κάνουν και ασχολούνται με το site εθελοντικά στον ελέυθερο χρόνο τους. Επίσης αυτό το forum δεν είναι για να ανεβοκατεβάζεις πραγματα, είναι για τα προβλήματα της Τουριστικής Χιονοδρομίας, αρα και αυτό που είναι εμάς μας κάνει. Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει η Χιονοδρομία στην Ελλάδα κοίτα να κάνεις κανα post σχετικά με αυτό. Δεν λέω πως δέν θα ασχολήθούμε και με άλλα θέματα, αλλά μην κάνεις και παρατηρήσεις.... Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
magicsnow 0 Report post Posted October 20, 2005 Νομίζω ότι όλα που αναφέρθηκαν είναι σωστά,όχι όμως και η προσέγγιση σε έναν νέο που μπορεί πρώτη φορά να κάνει χρήση forum ενός Συλλόγου. Καλό είναι να μην κάνουμε μόνο παρατηρήσεις αλλά και να αφήνετε ενα περιθώριο κόσμιου χιουμορ,όπως γίνεται και απο μεγαλύτερους απο τον Αλέξανδρο. Πράγματι το να ανοίγονται ενότητες ανευ ουσίας προβάλλει μια άσχημη εικόνα στους αναγνώστες που ενδιαφέρονται για την ουσία. Η αλλαγή της σελίδας είναι καλό να πραγματοποιηθεί μέχρι να μπεί ο Χειμώνας και ταπεινή μου γνώμη είναι να προστεθούν μερικά πράγματα που αφορούν εναν που επισκέπτεται 1η φορά το site. >Πρόταση να μπεί το καταστατικό ,οι αναλυτικοί στόχοι και κανονισμοί του Συλλόγου και όχι μόνο του forum(already exist),καθώς και να υπάρξει πιθανώς μία συγκεκριμένη έδρα γιά να μπορεί ο καθένας χιονοδρόμος να επισκέπτεται το Σύλλογο και να έχει μια δυνατότητα γνωριμίας.Πιστεύω ότι οι συναντήσεις μία φορά το μήνα δέν δίνουν την δυνατότητα σε κάποιον να μπορέι να κάνει σοβαρό διάλογο και επικοινωνία. Αφήνω τα ανωτέρω στην κρίση τών αρμοδίων πρίν βγούν βιαστικές απαντήσεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted October 20, 2005 Το μήνυμα του/της magicsnow είναι σαφές και αρκετά ενδιαφέρον για να προβληματιστεί λίγο το Δ.Σ. πάνω σ' αυτό. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted October 20, 2005 ...Πρόταση να μπεί το καταστατικό ,οι αναλυτικοί στόχοι και κανονισμοί του Συλλόγου και όχι μόνο του forum(already exist),καθώς και να υπάρξει πιθανώς μία συγκεκριμένη έδρα γιά να μπορεί ο καθένας χιονοδρόμος να επισκέπτεται το Σύλλογο και να έχει μια δυνατότητα γνωριμίας.Πιστεύω ότι οι συναντήσεις μία φορά το μήνα δέν δίνουν την δυνατότητα σε κάποιον να μπορέι να κάνει σοβαρό διάλογο και επικοινωνία... - Χμμμ, καταστατικό δεν υπάρχει λόγος να μπει... Όποιο μέλος επιθυμεί μπορεί να ζητήσει και να λάβει τυπωμένο. - Οι αναλυτικοί στόχοι είναι γραμμένοι εδώ: http://www.snowclub.gr/modules.php?name=Ne...=article&sid=38 - Οι κανονισμοί του Συλλόγου μπορούν να μπουν αλλά ποιός θέλει να μάθει και πού θα του χρησιμεύσει να ξέρει πχ ποιός κρατάει τα βιβλία και άλλα τέτοια λειτουργικά θέματα. Θα μπορούσε ίσως να μπει ένα κομμάτι περί δικαιωμάτων μελών και διαδικαστικά Γενικής Συνελεύσεως. - Μια φορά το μήνα συναντήσεις στην Αθήνα, μια φορά την εβδομάδα περίπου στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα μας πέφτει λίγο βαρύ... :!: Αλλά και πάλι όχι στην έδρα του Συλλόγου μας, αυτή υπάρχει μόνο και μόνο για λόγους ιδρύσεως σωματίου, εκδόσεως ΑΦΜ κλπ κλπ κλπ. Όσον αφορά το σοβαρό διάλογο και επικοινωνία δε γίνεται στις συναντήσεις (μακάρι να γινόταν), όπου επικρατεί το χάος .... εκτός αν εννοούμε επικοινωνία σε πηγαδάκια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted October 20, 2005 ..Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει αυτό το φόρουμ.Είπα ότι δεν μαρέσει αλλά... :? :? :? :roll: :roll: :roll: No comment. Ναι έκανα ένα λάθος επειδή βιαζόμουνα. Το διόρθωσα τώρα. Βέβαια θα πρέπει όντως να το κάνουν αυτό και μερικοί από την ομάδα διαχείρισης του φόρουμ και να γίνουν λίγο πιο σοβαροί. Άμα θέλετε μπορείτε να σβήσετε όλα τα ποστς που έχω κάνει αλήθεια εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα :roll: Quote Share this post Link to post Share on other sites
magicsnow 0 Report post Posted October 21, 2005 Αγαπητέ Jey Κάθε σύλλογος που έχει ιστιοσελίδα την οποία μπορούν και επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες άσχετοι από τον ΕΣΤΟΥΧ,αλλά και για λόγους σοβαρής δουλειάς είναι καλό να γνωρίζουν όλοι, τι ορίζει το καταστατικό και τί πιθανές αλλαγές γίνονται μετά απο κάθε Γενική Συνέλευση.Χωρίς να έχω κάποιο συγκεκριμένο λόγο ,η διαφάνεια είναι ότι πιό καλό μπορείτε να κάνετε,για να έχετε μέλη ,(και να αυξάνεται ο αριθμός),πού εμπιστεύονται τις νομικές υποστάσεις του ΕΣΤΟΥΧ. Για το δεύτερο με κάλυψες πλήρως. Για το θέμα έδρας δέν με κάλυψες...... Μια φορά το μήνα συναντήσεις στην Αθήνα, μια φορά την εβδομάδα περίπου στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα μας πέφτει λίγο βαρύ... Αλλά και πάλι όχι στην έδρα του Συλλόγου μας, αυτή υπάρχει μόνο και μόνο για λόγους ιδρύσεως σωματίου, εκδόσεως ΑΦΜ κλπ κλπ κλπ. Όσον αφορά το σοβαρό διάλογο και επικοινωνία δε γίνεται στις συναντήσεις (μακάρι να γινόταν), όπου επικρατεί το χάος .... εκτός αν εννοούμε επικοινωνία σε πηγαδάκια. Τα πηγαδάκια είναι αναπόφευκτα,μπορείτε όμως να δημιουργείτε συζήτηση,με συντονιστή συζήτησης και να υποβάλλονται δημοκρατικά τα επιχειρήματα και οι προτάσεις όλων ,επιπλέον κατοικώ στην Αθήνα ,οπότε με αφορούν οι τοπικές συναντήσεις. Επιμένω όμως ότι μία έδρα είναι ότι το καλύτερο,με εμπειρία μου απο συμμετοχή σε άλλους Συλλόγους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted October 21, 2005 Για να υπάρχει μόνιμη έδρα για συγκεντρώσεις, θα υπάρχουν και πάγια έξοδα και δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο θα απέδιδε για να γίνουν 10-15 συναντήσεις τον χρόνο για 40 άτομα. Τότε δικαίως θα ζητηθεί να γίνει το ίδιο και στην Θεσ/νίκη. Άρα οι συγκεντρώσεις, οι οποίες είναι περισσότερο συνάντηση παρέας, παρά εκφώνηση λόγων από βήμα ομιλητή, μπορούν κάλιστα να γίνονται σε κάποιον ανοικτό χώρο, όπως συνηθίζεται μέχρι σήμερα, εκτός και αν αλλάξουν οι ανάγκες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted October 21, 2005 Ισως καποια στιγμη που τα εσοδα του συλλογου θα ειναι περισσοτερα,να εξετασουμε και αυτο το ενδεχομενο.Προς το παρον, τα ποσα που απαιτουνται για την ενοικιαση ενος αξιοπρεπους χωρου που θα μπορει να φιλοξενησει συναντησεις μελων, ειναι υπερογκα για τα δικα μας δεδομενα Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites