solden 0 Report post Posted November 8, 2005 Θα μπορουσε να οργανωθει μια μονοημερη εκδρομη με μοτοσυκλετες? δεν ξερω ποσοι και ποσες οδηγητε μηχανη αλλα πιστευω οτι θα ειστε αρκετοι....τι λετε :?: :?: :?: εγω ειμαι νεος στο σπορ, απο τον ιουλιο, αλλα εχω συμπληρωσει ηδη 12.000 με το vstrom.... . Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted November 9, 2005 Από ποιά ηλικία και μετά μπορώ να βγάλω άδεια οδήγησης για δίκυκλο ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 9, 2005 Ξεκινα απο τρικυκλο να μαθης το τιμονι και μετα θα σου βρουμε και κατι με βοηθητικες :roll: :roll: Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
dimanast 0 Report post Posted November 9, 2005 Από ποιά ηλικία και μετά μπορώ να βγάλω άδεια οδήγησης για δίκυκλο ; εσυ δεν θα βγαλεις ποτε αδεια...... Quote by moonsoda ....τo snowboard είναι σάν το sex.. μόλις δοκιμάσεις μια φορά... θέλεις συνέχεια... Χιονοδρομικό κέντρο Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης Http://www.dimanast.gr http://www.hi5.com Share this post Link to post Share on other sites