Trees 0 Report post Posted November 19, 2005 Εχω σπασει τα ρεκορ. 1η φορα γραφω στο φορουμ αν και ειμαι 2 χρονια μελος + πολλες εκδρομες... ΝΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 20, 2005 Kαλως ήρθες Mr Nikos... :wink: Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted November 20, 2005 welcome Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted November 20, 2005 Παιδια μη τον λυπαστε..Βαράτε τον. Ηταν αυτος εχθες στο παρτυ με τα καινουρια σκι και την προκλητικη εκφραση ευτυχιας...Κι εμεις τιποτα!! Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
vipersx 0 Report post Posted November 20, 2005 καλώς όρισες Νικολάκη και από το forum, :wink: Παιδια μη τον λυπαστε..Βαράτε τον. Ηταν αυτος εχθες στο παρτυ με τα καινουρια σκι και την προκλητικη εκφραση ευτυχιας...Κι εμεις τιποτα!! ζήλια ζήλια, έχω κι εγώ... Θωμάς Quote i'm mad about ski!!! Vipersx Το email που έχεις στο λογαριασμό σου δεν υπάρχει, άλλαξέ το. Ο Διαχειριστής Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 20, 2005 ζήλια ζήλια, έχω κι εγώ... Περίμενε την σειρα σου εσύ, έχει προτεραιότητα ο Νίκος Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted November 20, 2005 Καλως ήρθες και ιντερνετικά Νίκο :wink: Επιτέλους έγινες μέλος στο forum Ρε παιδια τελικα το Νο 55 κερδισε ή οχι??? Φιλικα, Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
serJ 2 Report post Posted November 20, 2005 Καλώς ήρθες Νίκο!!! Οδυσσέα το Νο 55 κέρδισε μία βδομάδα προπόνησης με τα κορίτσια του Αρη . Άντε βρε σε καλή μεριά :!: :!: Quote Slowly the Much Oil !!! Share this post Link to post Share on other sites
d45 0 Report post Posted November 20, 2005 Καλώς ηρθες και από 'μενα Νίκο! Quote ski 2008 *-*d45*-* Τελικά θέλω να γίνω Tsikita όταν μπορέσω.... Καλό καλοκαίρι να έχουμε!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted November 21, 2005 Παιδια μη τον λυπαστε..Βαράτε τον Έξω ρε, πάρε δρόμο ρε αλήτη....που ήθελες και καινούρια πέδιλα...και μην ξαναγράψεις στο forum...παλιοχαρακτήρα...άντε να μην αρχίσω τίποτα καντήλια πρωί πρωί... εγώ τον πρόεδρο ακούω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trees 0 Report post Posted November 21, 2005 Παιδια μη τον λυπαστε..Βαράτε τον. Ηταν αυτος εχθες στο παρτυ με τα καινουρια σκι και την προκλητικη εκφραση ευτυχιας...Κι εμεις τιποτα!! Απαντάω σε αυτούς που βαράνε! και ειδικά σε εσένα Αρη. Το ενα το πέδιλο ήρθε σπασμένο τελικα Ποιός τα μάτιαξε???? Λοιπόν, χρειάζομαι επειγόντος καποιον (τα κορίτσια του Αρη στη ΦΩΤΟ δεν είναι πολύ κακά ιδέα) για να καταπραυνουν τον πόνο μου!! :oops: Για να δω... τελικα ειναι οκ τα πέδιλα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted November 21, 2005 καλώς τον καρντάση! 2 χρόνια και δεν έγραψες μια κουβέντα? πολύ κρυψίνου σε βρίσκω.... :roll: :roll: Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites