anemar 6 Report post Posted November 21, 2005 Η παραπανω εικονα ειναι απο το Seefeld,οπου στις 28/1/2006 ξεκιναει το "Seefeder Snow Party" με τετοιες δημιουργιες.Πολυ ενδιαφερουσα τεχνη παντως.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,774 Report post Posted November 21, 2005 Στο Ischgl κάθε χρόνο γύρω στις 10-15 Ιανουαρίου κάνουν κάθε χρόνο διαγωνισμό με αντίστοιχα γλυπτά πάνω στις πίστες. Έτσι διατηρούνται σχεδόν όλο τον υπόλοιπο χειμώνα στις κεντρικές πίστες. Κάθε φορά υπάρχει ένα θέμα. Πέρσι ήταν το αυτοκίνητο, παλιότερα ήταν τα ζώδια και φέτος νομίζω ότι είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 21, 2005 Ρε παιδιά κάποιον μου θυμίζει αυτός. Αλλά ποιόν? :?: :?: :?: Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted November 21, 2005 εμένα πάντως Mick jagger απο Rolling stones Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 21, 2005 Πιο πολύ για Jimmy Carter μου κάνει αλλά μπα δεν είναι αυτος. Θα τον βρω που θα πάει Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted November 21, 2005 μήπως τον BABAJA ? Της FANTA ?? Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites