kangoogr 0 Report post Posted February 22, 2010 (edited) Καλημέρα.Πως Βλέπετε κρατάει το χίονι για το Σ/Κ που έρχετε??? Κάτι για βροχές και ζέστες λένε. Να κλείσουμε δωμάτια ή να περιμένουμε?? Fidelio και λοιποί κοντινοί τις γνώμες σας παρακαλώ. Ευχαριστώ Edited February 22, 2010 by kangoogr Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted February 22, 2010 Μην κλείσετε δωμάτιο ακόμα. Αν συνεχιστούν οι υψηλές θερμοκρασίες το βουνό θα εχει πρόβλημα. Share this post Link to post Share on other sites
kangoogr 0 Report post Posted February 22, 2010 Γαμώτο..Τι λένε οι προβλέψεις για εβδομαδα? Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted February 22, 2010 Δες το τόπικ για τον καιρό. Οριακά τα πράγματα. Share this post Link to post Share on other sites
CCGio 0 Report post Posted February 22, 2010 Η χιονόπτωση της Πέμπτης δε νομίζω να βοηθήσει....ε?? Share this post Link to post Share on other sites
kangoogr 0 Report post Posted February 22, 2010 Αν δεν βαλει ας κρατήσει τουλάχιστον αυτό που έχει. Κοντινοί κάτοικοι τα φώτα σας... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted February 22, 2010 YouTube Video -> YouTube Video -> DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
kangoogr 0 Report post Posted February 22, 2010 Ωραία τα videakia αλλά με τον καιρό τι γίνεται κάτω δεν μας λέτε τίποτα... Fidelio where are u?? Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 22, 2010 Τα πράγματα είνα οριακά όπως ειπε η Ράνια , τώρα αν θα αντέξει ή όχι το βουνό δεν τον ξέρω φίλε kangoogr. Επεσαν κάπως οι θερμοκρασίες απο χθες και το τερέν στην βορινή έγινε πάτωμα (πάγος). Την κυριακή ας πούμε ακόμα και στις 12 περίπου ήταν ψιλοτσιμέντο, αν το πάει έτσι χωρίς βροχές ίσως το κρατήσει.Λογικά την παρασκευή κάτι νεότερο θα ακουστεί... λίγο αργά μεν αλλά δεδομένου της γενικότερης κατάστασης και που έχει δουλέψει κανα δυό ΣΚ , θαύμα ειναι. People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
kangoogr 0 Report post Posted February 23, 2010 Καλημέρα.. Ζόρικα τα πράγματα..Κρατάτε μας ενήμερους μην έρθουμε μόνο για βόλτα κάτω... Και είναι και φωτιά οι τιμές στα δωμάτια.. *Αν είναι έτσιο η Βορινή φαντάζομαι χαμηλότερα τι θα παίζει... Share this post Link to post Share on other sites
kangoogr 0 Report post Posted February 24, 2010 Καλημέρα. Τα ακυρώνουμε τα δωμάτια ή κάτι γίνεται?? Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted February 24, 2010 Από Παρασκευή νεώτερα. Share this post Link to post Share on other sites
kangoogr 0 Report post Posted February 24, 2010 (edited) Μόλις μίλησα με κάτω και μου είπαν τα εξής(από το τηλέφωνο της ενημέρωσης του κέντρου τα έμαθα): Στο πλατώ το χιόνι το έχει φάει η ζέστη, Ο αρκτούρος κρατάει αλλά έχει ξεχιονίσει σε διάφορα σημεία και η βορινή και περιφεριακή κρατάνε αλλά το χιόνι είναι σούπα. Έβαλε λίγο χθες το βράδυ αλλά έχει νοτιάδες και ζέστη από ότι μου είπε. Τι κάνουμε λοιπόν? Τα ακυρώνουμε τα δωμάτια και αναμένουμε μπας και αλλάξει κάτι?? **Παρασκευή δύσκολο να ακυρώσεις κρατήσεις δωματίων.. Edited February 24, 2010 by kangoogr Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted February 24, 2010 Kαταρχάς μην αγχώνεσαι με τα δωμάτια. Και χωρίς κράτηση να πας σίγουρα θα βρεις. Δεν πηζει και στον κόσμο. Κατά δεύτερο, όπως εχει γραφτεί σε διάφορα τοπικς η κατάσταση ειναι δύσκολη και να βελτιωθεί μάλλον αποκλείεται. Οι επιλογές σου είναι οι εξής δύο: ή πας και ο,τι βρεις ή κάθεσαι σπιτι σου. Η γνωμη μου είναι πως και η χειρότερη μέρα στο βουνό είναι καλύτερη από το να κάθεσαι σπίτι. Αλλά αν εχεις απαιτήσεις για "καλο σκι" σκέψου το δύο φορες. Share this post Link to post Share on other sites
kangoogr 0 Report post Posted February 24, 2010 (edited) Και όμως όσες φορές πήγα έτσι δωμάτιο δεν βρήκα..σχεδόν ποτέ... Και Ράνια με τέτοιους καιρούς αν έχεις απαιτήσεις για καλο σκι μόνο καιμακ, πισοδέρι ή εξωτερικό... Edited February 24, 2010 by kangoogr Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted February 24, 2010 Εχεις κανει καλό ski στο Καιμακτσακλάν? και ολλα τα αλλα σου φαινονται ασχημα. Πολυ περιεργα γουστα. Τελος παντων εγω λεω να πας και αν δεν σου βγει λογο χιονιού σε 45 λεπτα εισαι στο Χελμό. Κατι θα βρεις στο Λεβιδι ή στην Βυτίνα αν ψαξεις λιγο καλύτερα. Αν ρωτησεις στην πλατεια στο Λεβίδι κατι θα βρεθει. www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted February 24, 2010 (edited) Αν δε σε πειράζει να μην κάνεις καλό σκι, εφόσον δεν είναι καλό το χιόνι και αντ' αυτού έχεις διάθεση να κάνεις μια ωραία εκδρομή στη γύρω περιοχή πήγαινε. Το καλό με το Μαίναλο και την Αρκαδία είναι ότι υπάρχουν φανταστικά μέρη για να επισκεφθείς.... Και βέβαια για σκι στην ανάγκη υπάρχει και η λύση του Χελμού (αν δε φυσάει).... Αν τώρα τα έχεις δει όλα εκεί γύρω, σε ενδιαφέρει αποκλειστικά το καλό σκι, δε θες να τρέχεις στο Χελμό και έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις τότε μην πας... Εγώ πάντως είχα το ίδιο δίλημμα για τα Καλάβρυτα και κυρίως φοβάμαι τους ανέμους. Αλλά επειδή δε θα έχω άλλη ευκαιρία για διήμερο στην Ελλάδα, θα ανέβω και στη χειρότερη περίπτωση να κάνω εκδρομή στη γύρω περιοχή.... Edited February 24, 2010 by KSpecial Share this post Link to post Share on other sites
kangoogr 0 Report post Posted February 24, 2010 (edited) Έστω εκδρομούλα και τέλος. Αν δεν κάτσει σκι βολτούλα. Στο καιμακ έχω κάνει ski με πολύ αέρα και γενικότερα δεν είπα πως μου φαίνεται τπτ άσχημο. Αντιθέτως... Απλά μίλησα για τις υπάρχουσες ποσότητες χιονιού για Ελλάδα πως μόνο εκεί έχει σχετικά αρκετό και στο Πισοδέρι για τώρα που μιλάμε.. Και πιστέυω προσωπικά πως κάθε χιονοδρομικό έχει την δικιά του ομορφιά..και ιδιαιτερότητες.. Edited February 24, 2010 by kangoogr Share this post Link to post Share on other sites
kangoogr 0 Report post Posted February 25, 2010 Καλημέρα...Ενημέρωση κανείς? Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted February 25, 2010 Ενημέρωση θα έχουμε αύριο το μεσημέρι. Share this post Link to post Share on other sites
kangoogr 0 Report post Posted February 26, 2010 Βλέπω και μαθαίνω σχετικά καλά νέα... Τι λένε τα αλάνια locals?? Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 26, 2010 τα αλάνια locals?? ο προεδρος ειναι αυτος? "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
kangoogr 0 Report post Posted February 26, 2010 Και όχι μόνο... Share this post Link to post Share on other sites
kangoogr 0 Report post Posted February 26, 2010 Ενημέρωση θα έχουμε αύριο το μεσημέρι. Κάνα νεότερο?? Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted February 26, 2010 Κάτι γίνεται. Βορεινή και Περιφερειακός σε αρκετά καλή κατάσταση. Και από τη στιγμή που υπάρχει πρόσβαση στον Αρκτούρο, τότε δεν έχουμε πρόβλημα. Share this post Link to post Share on other sites