VaG 10 Report post Posted December 23, 2005 Καλημέρα, Χρειάζομαι τη βοηθειά σας, Είχα παραγγείλει τη μπότα F22 της Salomon αλλά από λάθος μου έφεραν τη MALAMUTE. Απ'ότι είδα σε κάποια reviews και σε κάποια sites η MALAMUTE είναι πολύ καλή μπότα αλλά είναι πολύ σκληρή και είναι freeride μπότα. Θεωρείτε ότι η MALAMUTE θα με δυσκολέψει στην προσπάθεια που θα κάνω φέτος να κάνω κανά αλματάκι, κανά κολπάκι κλπ.? Ποια από τις 2 δίνει περισσότερη ευελιξία και εν κατακλείδι ποια είναι η αποψή σας ? Thnx! Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 23, 2005 Εχω την malamute και είναι πολύ καλή. Την F22 δεν την έχω φορέσει, αρα δεν μπορώ να κάνω σύγκριση. Η αλήθεια είναι ότι η malamute είναι σκληρή μπότα και δίνει avantage σε γρήγορες και μεγάλες διαδρομές, αφού τις κάνεις πιο ξεκούραστα. Στις μεγάλες ταχύτητες θα σε βοηθήσει αρκετά η σκληρότητά της.. Για κολπάκια δεν ξέρω αφού δεν κάνω ( είμαι της σχολής KostasBMW ). Πάντως είναι ξεκούραστη και η ποιότητα κατασκευής άπιαστη σε σχέση με κάτι 22, burton και άλλα κινέζικα Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted December 23, 2005 ωραιος o batuca μηπως εννοεις κλασης ???? λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για τις κ2 εχεις γνωμη γιατι γλυκοκοιταω τις ΒΟΑ και αλματακια υπαρχουν πολλων ειδων ειναι τα εις μηκος , υψος αλλα και εις βαθος λοοοοοοοοοοοοοοοοοολ καλες γιορτες υγεια Quote Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted December 23, 2005 συμπτωματικά έπαιζα μόλις με κάτι δείγματα σήμερα στο... mall. Για all around, no way malamute, πολύ σκληρή... η f22 είναι αισθητά πιο μαλακή, δεν συγκρίνονται! Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
paspata8 2 Report post Posted December 17, 2012 malamute.λόγο προσφορας που βρηκα κι οπως πολλοί,έτσι κι εγω,μάλλον την πάτησα σαν αρχάριος, και πήρα κάτι που δεν μου ταιριάζει..anyway τις φοράω τώρα,να στρώσουν,το νουμερο ειναι όπως λέτε, οτι πρέπει να είναι,δάχτυλα μπροστά κτλ..εντάξει.. αυτό που θέλω να μάθω είναι για τα 4 πλαστικά που έχουν,κάτι γωνίες,πού χρησιμεύουν? άσχετος μεν,γεμάτος όρεξη δε,οπότε.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 17, 2012 δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα αυτα τα πλαστικα τα βαζεις στην μποτα σε καποια σημεια και γινεται πιο ακαμπτη και σκληρη...η κανω λαθος;;;; Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites