bazaart 0 Report post Posted January 2, 2006 Οπως καταλάβατε ψάχνουμε μια γνώμη για ποια από τις 2 εταιρίες να επιλέξουμε. Από ότι είδα στο forum αναφέρονται αρκετά καλές κριτικές για τα Volkl - δεν επεσαν στην αντίληψη μου πολλές αναφορές για τα movement. Υψος - 1,70 κιλά - 60 χρονια σκι - 15 all mountain ταχυτητα και κλειστές στροφές Τι προτείνετε ανεξαρτήτου τιμής? Ευχαριστούμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted January 3, 2006 Συζήτητηση με παρόμοιο θέμα έχει ξεκινήσει εδώ http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...845entry44845 αν θέλεις ρίξε μια ματιά μήπως και σε καλύπτει. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
bazaart 0 Report post Posted January 3, 2006 Συζήτητηση με παρόμοιο θέμα έχει ξεκινήσει εδώhttp://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...845entry44845 αν θέλεις ρίξε μια ματιά μήπως και σε καλύπτει. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τα είχα διαβάσει όλα αυτά πριν θέσω το θέμα, γενικότερα η αναφορές στο forum για τα movement είναι ελάχιστες και επειδή δεν τα γνωρίζω καθόλου ήθελα μια γνώμη. Για τα volkl έχω καλυφτεί απόλυτα... Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου. και καλή χρονιά με πολλά χιόνια.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 3, 2006 Tα movement τα αντιπροσωπεύει ο pro-rad που είναι και μέλος του συλλόγου και σχετικά λινκ θα βρεις αρκετά μέσα στο site. Βασικά μιλάμε για δυο διαφορετικές εταιρείες, μια νεα στον χώρο και μια που κοντεύει τα 100 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι όλες οι εταιρείες πια έχουν πολύ καλά πέδιλα για όλα τα στυλ και για όλα τα βαλάντια. Η movement είναι ποιοτική εταιρεία και απ' όσα έχω ακούσει έχει εξαιρετικά πέδιλα και απευθύνεται πιο πολύ στο freeride κοινο παρά στο on piste αν και έχει μια σειρά για πίστα. Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει ακόμα σκι της συγκεκριμένης εταιρείας για να σου δώσω περισσότερα στοιχεία και απ' ότι είδα απο πλευράς volkl που μπορούσα να σου πω κάτι περισσότερο, καλύφθηκες. Με ένα τηλέφωνο στον prorad όμως, σιγουρα θα μάθεις περισσότερα για τα movement. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
bazaart 0 Report post Posted January 3, 2006 Tα movement τα αντιπροσωπεύει ο pro-rad που είναι και μέλος του συλλόγου και σχετικά λινκ θα βρεις αρκετά μέσα στο site. Βασικά μιλάμε για δυο διαφορετικές εταιρείες, μια νεα στον χώρο και μια που κοντεύει τα 100 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι όλες οι εταιρείες πια έχουν πολύ καλά πέδιλα για όλα τα στυλ και για όλα τα βαλάντια. Η movement είναι ποιοτική εταιρεία και απ' όσα έχω ακούσει έχει εξαιρετικά πέδιλα και απευθύνεται πιο πολύ στο freeride κοινο παρά στο on piste αν και έχει μια σειρά για πίστα. Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει ακόμα σκι της συγκεκριμένης εταιρείας για να σου δώσω περισσότερα στοιχεία και απ' ότι είδα απο πλευράς volkl που μπορούσα να σου πω κάτι περισσότερο, καλύφθηκες. Με ένα τηλέφωνο στον prorad όμως, σιγουρα θα μάθεις περισσότερα για τα movement. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία θα επικοινωνήσω μαζί του για να μάθω λεπτομέρειες. Έαν υπάρχει κάτι διαφορετικό από αυτά που έχετε ήδη πει στο forum για τα volkl ευχαρίστως να τα ακούσω, γενικότερα έχω μείνει με την εντύπωση ό,τι είναι εξαιρετικά πέδιλα, ιδιαίτερα το allstar και τα star5 + star4 για την unlimited σειρά δεν έχω απόλυτα άποψη αλλά κλείνω προς τα allstar προς το παρόν, οπότε και δεν θα ήθελα να σας κουράσω. Καλή χρονιά και ευχαριστώ πολύ και πάλι Quote Share this post Link to post Share on other sites