whitespirit 0 Report post Posted January 3, 2006 Παιδιά εύχομαι σε όλους καλή χρονιά κ καλές καταβάσεις. Επειδή όμως εγώ ενδιαφέρομαι κ για αναβάσεις, μήπως ξέρει κανείς πια είναι η καλύτερη μέθοδος για να κόψω τις φώκιες για τα carving πέδιλα μου. Να φτιαξω πατρόν ή να τις κολλήσω επάνω κ να αρχίσω να κόβω? Με το πατρόν φοβάμαι μήπως μου γλιστρησει και κοψω αλλα αντ' αλλων αλλά δεν ξέρω και πως να το φτιαξω αφου στην τελική η φώκια πρεπει να ειναι 3 χιλιοστα περιπου μεσα απο τις ακμες του πεδιλου. Αν υπάρχει κάποιος που το εχει ξανακανει ας μου δώσει καποιες οδηγίες. Ευχαριστω πολύ. white spirit Quote Share this post Link to post Share on other sites
stef 0 Report post Posted January 4, 2006 φωκιες ?? Τι θες να τα κανεις φιλανδεζικα ορειβατικα ?? Κατα τη γνωμη μου alpine skis <> αναβαση ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
DarK_HumOuR 0 Report post Posted January 16, 2006 που 'ναι η φωκια??!! οοεεοο!!?? (ρε παιδια! ποια ειναι η.. φωκια?!) Quote Drope The Poles! Carving Is Beautifull!! ATOMIC SL 11 Race Edition(1,55/1,63)/ ATOMIC GS 11 Race Edition(1,83) ATOMIC C 9 PULS - XENTRIX 412/DYNAMIC 310/NEOX 412/RACE 614 (ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΤΟΜΙΚΣ!) Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 16, 2006 Πάρε μια ποιο στενή ή αν μπορείς αλλαξέ την απο το κατάστημα που την πήρες, κατά πάσα πιθανότητα θα την καταστρέψεις αν την κοψεις στο μέγεθος του πεδιλού σου. (Φώκια είναι το ειδικό υλικό, σαν ζώνη κάτι, που βάζουν στην βάση του πέδιλου για να χρησιμοποιούνται για ορειβατικό σκι, ανάβαση των σκι γενικότερα. Παλιότερα το υλικό αυτό γινόταν απο δέρμα φωκιας αλλά τωρα είναι βιομηχανοποιήμένο. ) Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites