Psyxologos 0 Report post Posted January 28, 2006 Καλησπερα παιδια. Βρηκα αυτην την μποτα σε εξευτελιστικα χαμηλη τιμη απο 'υπολοιπα' σε ηλεκτρονικο μαγαζι και το σκεφτομαι. Το μονο προβλημα ειναι πως η μποτα ειναι μετριας σκληρωτητας και για 'ελευθερο' σκι περισσοτερο και εγω ακομη δεν εχω αποφασισει το στυλ που θελω να κανω. Θα ειναι λαθος αγορα πιστευετε; Θα με εμποδισει στην εξελιξη μου η δεν θα εχω προβλημα; Σημειωτεων πως δεν τις εχω φορεσει, αλλα σκεπτομαι πως λογω της τιμης που θα δωσω (£15) δεν εχει και τοση σημασια. Παιζει βεβαια και ενα ζευγαρι rossignol energy μαλακες (φλεξ 70 νομιζω). Περισσοτερες λεπτομεριες μολις μου απαντησουν στις ερωτησεις που τους εκανα. Ευχαριστω προκαταβολικα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 28, 2006 Η comp 120 είναι αγωνιστική μποτα και θα σε ταλαιπωρήσει. Αστην καλύτερα για αργοτερα. Προτίμησε μια μποτα κοντά στα 70- flex, θα σε βοηθήσει... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted January 28, 2006 ..Το μονο προβλημα ειναι πως η μποτα ειναι μετριας σκληρωτητας και για 'ελευθερο' σκι περισσοτερο και εγω ακομη δεν εχω αποφασισει το στυλ που θελω να κανω. Θα ειναι λαθος αγορα πιστευετε; Θα με εμποδισει στην εξελιξη μου η δεν θα εχω προβλημα; ... Η μποτα δεν ειναι καθολου μετριας σκληροτητας,πιστεψε με.Η σειρα 120 της Lange ειναι απο τις πιο σκληρες μποτες.100% λαθος αγορα για εναν αρχαριο.Αν θες παρτες για να τις χρησιμοποιησεις 4-5 χρονια μετα. Επισης μια μποτα μπορει να εχει τα καλυτερα χαρακτηριστικα,να στην δινουν τζαμπα(δωρο),αλλα απλα να μην σου κανει... Ειδικα σε τετοια κατηγορια μποτας που τα καλουπια ειναι σχετικα στενα και τα πλαστικα σκληρα ειναι το πιθανοτερο σεναριο. Παρεπιπτοντως ποιο ειναι αυτο το μαγαζι που εχει με 15 λιρες αυτες τις μποτες?? Δωσε και μας.. *αν δεν θες να το πεις στειλτο μου σε Pm Quote Share this post Link to post Share on other sites
Psyxologos 0 Report post Posted January 28, 2006 Η μποτα δεν ειναι καθολου μετριας σκληροτητας,πιστεψε με.Η σειρα 120 της Lange ειναι απο τις πιο σκληρες μποτες.100% λαθος αγορα για εναν αρχαριο.Αν θες παρτες για να τις χρησιμοποιησεις 4-5 χρονια μετα. Επισης μια μποτα μπορει να εχει τα καλυτερα χαρακτηριστικα,να στην δινουν τζαμπα(δωρο),αλλα απλα να μην σου κανει... Ειδικα σε τετοια κατηγορια μποτας που τα καλουπια ειναι σχετικα στενα και τα πλαστικα σκληρα ειναι το πιθανοτερο σεναριο. Παρεπιπτοντως ποιο ειναι αυτο το μαγαζι που εχει με 15 λιρες αυτες τις μποτες?? Δωσε και μας.. *αν δεν θες να το πεις στειλτο μου σε Pm Έχεις δίκιο. μάλλον pass θα κάνω. Τις βρήκα σε ένα wholesale μαγαζί και επειδή ένας φίλος θα πάρει αλλα 3 ζευγάρια έλεγε να πάρει και για μένα. θα τις ξεχάσω μάλλον. Thanks! Quote Share this post Link to post Share on other sites
napa 0 Report post Posted January 29, 2006 Παρεπιπτοντως ποιο ειναι αυτο το μαγαζι που εχει με 15 λιρες αυτες τις μποτες??*αν δεν θες να το πεις στειλτο μου σε Pm και γιατι να μην μας το πει το μαγαζι??? Ολα στη φορα... στο φορουμ.... Quote IT'S COMING AND IT'S COOL... KITEWING... SAIL IT... Email: kitewing_gr@yahoo.gr Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted January 29, 2006 Τελικά παίζει πολύ επιχειρηματικό δαιμόνιο εδώ μέσα Δε φαντάζομαι να τις δώ στις αγγελίες σε κανα μήνα ts ts ts Quote Share this post Link to post Share on other sites
stef 0 Report post Posted January 30, 2006 £15 ?? Ok... Tsiou! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted February 1, 2006 Δε φαντάζομαι να τις δώ στις αγγελίες σε κανα μήνα ts ts ts Καλύτερα ν' αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη....... Τίποτα δεν αποκλείεται... Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites