panagiotis 209 Report post Posted January 28, 2006 Το μπουφάν μου έχει ένα μικρό σκίσιμο μέγεθους 1-2cm πίσω χαμηλά. Διορθώνεται; Ένα απλό ράψιμο δεν κάνει δουλειά, πρέπει με κάποιο τρόπο να το μπαλώσω. Μια ιδέα είναι να το μπαλώσω με ένα κομμάτι ύφασμα στην μέσα πλευρά αλλά έτσι θα χαλάσουν τα layers για να φτάσω στο εξωτερικό. Πείτε καμιά ιδέα! Έχω αρχίσει να φρικάρω Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted January 29, 2006 Τι πιο ωραιο απο ενα λογοτυπο-επιρραμα του snowclub.Και αν δεν ειναι στο κεντρο βαλε ακομα ενα απο την αλλη μερια να φαινεται ομορφο Quote Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted January 29, 2006 Υπάρχουν τύπου μπαλώματα που σιδερώνονται από πάνω και κολλάνε αλλά δεν ξέρω αν έρχονται σε χρώματα ή μόνο σε μαύρο... αν είναι επιφανειακό απλά θες να το κουκουλώσεις, δεν έχεις πρόβλημα αδιαβροχοποίησης. Πήγαινέ το σε 1-2 μοδίστρες να σου πουν. Μόνη ανάλογη περίπτωση που ξέρω ήταν το παντελόνι μου που χε σκίσιμο απ τη δέστρα αλλά δεν έβαλα μπάλωμα, απλά το έραψαν με μηχανή αφού ήταν πολύ χαμηλά. Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites