kostasbmw 989 Report post Posted February 14, 2006 να ξυπνας το πρωι να πας για δουλεια και ναναι ολα ασπρα (στα 800μ υψομετρο με -1 θερμοκρασια) αρχισε παλι τα ιδια σκηνικα οπως περυσι το φλεβαρη καθε μερα και 5 με 10 ποντακια φρεσκης πουδρας τελικα τα μετεωρολογικα μηχανηματα των παπουδων στο χωριο δουλευουν καλυτερα Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 14, 2006 Κώστα στήν άλλη πλευρά της σήραγγας στο άλλο μαντρί εριξε 15-20 εκατοστά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 16, 2006 Να βοηθήσω λίγο την κατάσταση . . . Εεε, ; [Γαμώ το διάστρεμά μου , γαμώ . . ! ] Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted February 16, 2006 και γω ειχα ενα διαστρεματακι οταν πηγαινα πηλιο αλλα την αλλη μερα εκανα αλλα διαστρεμα στα goodies πρωτη φορα το παθαινω αυριο θα του δωσω να καταλαβει αφου εριξε κατι ψιλα χτες και σημερα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 16, 2006 Εμένα είναι βαρβάτο όμως , μιλάμε για μερική ρίξη οριακά πρώτου-δευτέρου βαθμού του αστραγαλοπερονικού και γενικότερα του έξω πλάγιου συνδέσμου . Το έπαθα στο γα..μενο 5χ5 σε μια πλάγια μετατόπιση (τι το θελα το πάθος ) και άκουσα και δύο βαρβάτα κρακ κρακ την μοιραία ώρα! Δυό βδομάδες ακινησία και κανα μήνα συνολικά ολικής επαναφοράς . . . Ήταν μ**ακία μου γιατί το πρωι ήμουν για σκι στο Μαίναλο και πλακώθηκα κυριολεκτικά στις SG καταβάσεις ενόψει παγωμένου terrain και το απογευμα μετά από ύπνο πηγα να παίξω μπάλα , ε πόσο να αντέξει το ρημάδι , καλή φυσική κατάσταση παίζει , αλλά αμα έχεις κουράσει τον αντανακλαστικό μηχανισμό , κλαυτα!! Να προσέχετε παιδιά , είναι κρίμα . . . ;) Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted February 16, 2006 Κουράγιο και περαστικά ρε συ,Fidelio.Μ**ακία να σου τύχει, άστα κι εγώ είχα σακατέψει απανωτά και τους δύο μου αστραγάλους. Τον αριστερό σε μπάσκετ,επειδή με έσπρωξαν όταν ήμουν στον αέρα και προσγειώθηκα στραβά,ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω,ακούστηκαν τα κρακ και η διάγνωση έδειξε μερική ρήξη συνδέσμων,και πάλι καλά ,διότι λίγο ακόμα και θα ήταν ολική=χειρουργείο.Ανάρρωση και πατερίτσες για δύο μήνες,ώσπου μπόρεσα και επανήλθα.Και πάνω που όλα βαίναν καλώς,μπορούσα να βαδίσω κανονικά έως και ελαφρύ τρέξιμο,μου ήρθε κεραμμίδα και το δεύτερο κρακ στον δεξί αστράγαλο αυτή τη φορά λόγω απότομου στριψίματος,και άηντε πάλι δώστου ρήξη,ευτυχώς ελαφρύτερης μορφής,που όμως με κράτησε κανα μήνα ακόμα εκτός αθλητικών δραστηριοτήτων.Ήταν μια πολύ μουτζωμένη περίοδος,που μου έφαγε όλο το φθινόπωρο του 2002.Το Δεκέμβριο όμως όταν ήρθαν τα χιόνια,κατάφερα κι εκανα σκι,ακόμα παρά το γεγονός ότι τον πρώτο καιρό όταν έβαζα τις μπότες ένιωθα τους αστραγάλλους κάπως. Περαστικά και πάλι... Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 16, 2006 ωχ, ωχ κάτσε καλά , δύο απανωτά! ουφ . . . anyway thanx a lot ! Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
SCIERRA 0 Report post Posted February 16, 2006 ωχ, ωχ κάτσε καλά , δύο απανωτά! ουφ . . . anyway thanx a lot ! Περαστικα και καλη επιστροφη στις πιστες. ΨΨΨΨ! Τι φωτο ειναι αυτες, τρελαινομαιιιιιιιιιιιιι χθεσινες? Η βορεινη ειχε πετρες πανω? θ' ανεβω πσκ, κανας δρομος για ανατολικη?καμια καλη off piste διαδρομη? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 16, 2006 Είναι από την προηγούμενη βδομάδα (τάρτη και πιο μπροστά), αλλά η κατάσταση επάνω είναι η ίδια . Κάτι τσογλάνια που ανέβηκαν την τρίτη και εχθές πρόλαβαν και πούδρα. Το Μαίναλο αυτόν τον καιρό έχει μάλλον τις καλύτερές του , παγωμένο terrain φρέσκο χιονάκι ανα περιδόδους και προπάντων χαμηλές θερμοκρασίες χιονιού κάτι που κάνει ακόμα και τα πλατό να μοιάζουν με . . .kitzbuhel Run! ;) (δεν ξέρω όμως τι θα γίνει με τους νοτιάδες που έρχονται .. .) ΠΣΚ είπες ; καλό κουράγιο για το . . ΣΚ Στο Π θα περάσεις καλά ! . . . Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
SCIERRA 0 Report post Posted February 16, 2006 Mαλλον πακετο γιατι θα φυγω αυριο βραδυ -καταραμενη δουλεια......... Τοσο πολυ κοσμο μαζευει ΣΚ? δηλαδη αετο κανα μισαωρο αναμονη? κριμα και ηθελα να χαρω τα καινουργια μου πεδιλακια , τουλαχιστον να μην εχει πετρες η βορεινη στο αρχικο σημειο της πιστας. Εγερτηριο λοιπον σκ απο τις 8 Για το διαστρεμμα μην στεναχωριεσαι, θα μπορουσες να ειχες παθει χειροτερη ζημια,υπομονη Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 16, 2006 O Aρναουτογλου λεει οτι παμε για βροχες ΣΚ σε Μαιναλο και Καλαβρυτα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted February 16, 2006 πεστου να ρωταει του δικου σου τωρα χιονιζει επανω και χτες βραδυ παλι εριξε κατι ψιλα και αναμενετε και αποψε να το αλατισει και ας εχει νοτιαδες με 0 βαθμους αυριο το πρωι θα σαας πω τα αποτελεσματα φιδελιο περαστικα απλα σου λεω οτι αν ημουν με δικο μου αυτοκινητο οταν επαθα το διαστρεμμα στα goodies θα γυριζα σπιτι αλλα ευτυχως το εσκισα με το παγο και γλυτωσα το αιματωμα και το βραδυ εφαγε περπατημα με καλτσα για αρκετη ωρα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 16, 2006 αλλα ευτυχως το εσκισα με το παγο και γλυτωσα το αιματωμα και το βραδυ εφαγε περπατημα με καλτσα για αρκετη ωρα ο πάγος ναι , και εγώ από την πρώτη στιγμή του . . κρακ , το πλακωσα στα τέταρτα ! Αλλά μετά να το πατήσω , ε όχι ρε συ θα το έκανα χειρότερο το ρημαδιασμένο! Βασικά υπάρχει μια αντίληψη οτι παίζει να επαναφέρεις μια υπερδιάταση συνδεσμου ή μυός με το πάτημα ή την πίεση της άρθωσης ανάλογα που το έπαθες. Είναι μέγα λάθος και μπορεί να επιφέρει πολύ χειρότερα αποτελέσματα ειδικά αν είσαι οριακά στην ολική ρίξη ! ΠΡΟΣΟΧΗ παίδες , πάγος, ακινησία και περίδεση είναι οι πρώτες βοήθειες και κατόπιν γνωματευση και αντιμετώπιση από ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ! Εσύ τώρα έπαθες αθώο διαστρεματάκι για αυτό δεν το αποτελείωσες τον παλιοαστράγαλο! Thanx για τα περαστικά . [Το γα΄μ..σαμε το thread ! ] Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
SCIERRA 0 Report post Posted February 17, 2006 K.ΒΜW Tιποτα νεοτερο απο καιρο στο Μαιναλο? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted February 17, 2006 βλέπε «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ»... Quote Share this post Link to post Share on other sites
SCIERRA 0 Report post Posted February 17, 2006 βλέπε «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ»... Τhanks Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 8, 2006 οχι παλι τα ιδια με βλεπω αυριο να ανεβαινω μαιναλο φρεσκο χιονακι με νοτια και 0 βαθμους στα 800 μετρα να δουμε τι εκανε ποιο πανω πετροπουλε αναμενω νεα Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 8, 2006 Τώρα πάω πάνω να δω τι γίνεται Θα σε πάρω τηλέφωνο.Κάτι άκουσα θα αναίβει και ο κολλητός σου το μεσημέρι Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted March 8, 2006 Μπα...τελευταίες πληροφορίες λένε πως δεν θ' ανέβει... Quote Share this post Link to post Share on other sites