pilot 0 Report post Posted February 19, 2004 Αν και παρακολουθώ το Forum αρκετό καιρό είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μέσα σε αυτό το διαστημα έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα που διαφορετικά δεν υπήρχε περίπτωση να τα μάθω. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάτι για τα συγκεκριμένα πέδιλα. Οσο και αν έχω ψάξει δεν έχω καταφέρει να βρω τίποτα. Ποιάς χρονολογίας είναι :?: Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας και ελπίζω να αρχίσουμε να τα λέμε και στις πίστες Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted February 20, 2004 Φιλε μου τα Salomon SuperAxe 9 2v τα χρησιμοποιουσα μεχρι το περασμενο Σαββατο οποτε και πηρα καινουργια.. Γενικα ειναι κλασσικα πεδιλα Grand Slalom με ακτινα στροφης γυρω στα 19μ, και ειναι καλα για γκαζια αλλα καπως σκληρα.. Ειναι προπερσινο μοντελο αλλα ανηκει στα ημιcarve καθως τοτε αυτη η τεχνολογια μολις ειχε βγει.. Γνωμη μου ειναι πως ειναι καλα για ν ανεβεις σε καποιο επιπεδο περιπου στο Intermediate αλλα μετα θες σιγουρα αλλαγη..για πιστες με Bumbs θα σε δυσκολεψουν αρκετα αλλα σαν πεδιλο με αφησε αρκετα ικανοποιημενο για την χρονικη στιγμη που τα πηρα και τις 62 περιπου φορες που τα καβαλησα..Στην εποχη τους ηταν απο τις καλουτσικες επιλογες Ελπιζω να βοηθησα Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
pilot 0 Report post Posted February 20, 2004 Eυχαριστώ Quote Share this post Link to post Share on other sites