crash 0 Report post Posted May 21, 2006 Γεια σας, Είμαι νέο μέλος και είπα να συστηθώ καθώς και να διηγηθώ την εμπειρία της πρώτης μου σεζόν. Μένω στην ΑΘήνα και αποφάσισα φέτος να μάθω σκι επειδή μου αρέσουν πολύ τα βουνά και τα επισκέπτομαι όλες τος εποχές. Θεωρούσα ότι στα πλαίσια κάποιας εκδρομής κοντάς σε ΧΚ θα έχω την εναλλακτική να κάνω σκι. Μετά από τα πρώτα μαθήματα ενθουσιάστηκα τόσο που κατέληξε ο στόχος να είναι το σκι και σε αυτά τα πλαίσια ίσως να προλάβαινω να κάνω και κάτι άλλο (πχ να δω το σπήλαιο Λιμνών στα Καλάβρυτα). Επειδή δεν είχα την πολυτέλεια να πηγαίνω για σκι τις καθημερινές κατέληξα να κοιμάμαι νωρίς τα Σκ για να ξυπνάω αξημέρωτα και να τρέχω να προλάβω σχετικά άδειες πίστες. Επίσης είχα ένα μόνιμο άγχος με τον καιρό.... "λες να μην ανοίξει λόγω αέρα"? Τελικά εκτός από ένα Σκ όλα τα υπόλοιπα κατάφερα να δίνω το παρόν. Τώρα που τελείωσε η σεζόν έχω να δηλώσω ότι μου λέιπει πάρα πολύ το χιονάκι και ο Δεκέμβριος φαίνεται απίστευτα μακρυά !! Παρηγοριέμαι μπαίνοντας στα ski sites και βλέποντας photo και videos και τις πολύ αξόλογες δημοσιεύσεις του του snowclub. Ευχομαι κουράγιο στους ομοιοπαθής "snowsick" Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted May 21, 2006 Καλώς μας ήρθες.... έλα και εσύ στην παρέα μας να μοιραστούμε τον πόνο για τον χρόνο που δεν περνά! Αλλά θα έρθει.. Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted May 21, 2006 Καλώς ηρθες και από εμένα... Ο πόνος όταν μοιράζεται είναι μικρότερος... αν θες μας λες κάποια πράγματα για σένα που κανείς σκι η που μένεις πάντως μέχρι τον χειμώνα κάτι θα κάνουμε.... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
crash 0 Report post Posted May 21, 2006 Καλώς ηρθες και από εμένα... Ο πόνος όταν μοιράζεται είναι μικρότερος... αν θες μας λες κάποια πράγματα για σένα που κανείς σκι η που μένεις πάντως μέχρι τον χειμώνα κάτι θα κάνουμε.... Γεια σας και πάλι, Οντως ο πόνος είναι μικρότερος όταν μοιράζεται !! Μένω Αθήνα και συνήθως πάω (.. πήγαινα) Καλάβρυτα. Είχα την αίσθηση ότι θα έχει λιγότερο κόσμο. Κάποια στιγμή κατάφερα να κατέβω τη Στυγα και αυτό ήταν ... κόλησα ! Αφού έκλεισαν τα Καλάβρυτα ανέβηκα και Παρνασσό αλλά δεν πρόλαβα Φτερόλακα σε λειτουργια, θα παω του χρόνου οπωσδήποτε. Εϊχα και μία τραυματική εμπειρία στο Μαίναλο όπου σκαρφάλωνα μαρτυρικά την πίστα δίπλα απ' το πιατάκι για να πιάσω τα πέδιλά μου κάπου εκεί στην κορυφή...... Πλάκα είχε τώρα που το θυμάμαι. Καμιά ιδέα για Summer ski ?? είσδα κάτι για Νορβηγία αλλά υπαρχουν και πιο κόντα καλά ΧΚ σωστά ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 21, 2006 hehe... ο Crash ειναι γραφικη φιγουρα σνοουκλαμπιτη... φέτος άρχισα σκι και παρόλο που έτρεχα κάθε ΣΚ στα Καλάβρυτα και αργότερα στον Παρνασσό (μέχρι που έκλεισε), αισθάνομαι ότι δεν χόρτασα και δεν μπορώ να περιμένω να ξαναχιονίσει!!Πρέπει να βρω χιόνι επειγόντως!! Καλως μας ηρθες φιλε. Κρατησου μεχρι Δεκεμβριο που ειναι η πρωτη εκδρομη του ΣΤΧ στην Αυστρια θα ειναι σαφως καλυτερη απο σκι στο Παγετωνα τον Ιουλιο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted May 22, 2006 Ε...Πανο δε θελω να σε στενοχωρησω αλλα αν κρινω απο το avatar o crash μαλλον ειναι η! Μαλλον θα πρεπει να αλλαξω το nickname μου σε nerd... Πολυ σπαστικος ειμαι τελευταια. χνιαχνιαχνιαχνια...Σορι... Α και... crash καλως μας ηρθες! Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted May 22, 2006 Είμαι νέο μέλος και είπα να συστηθώ Παρηγοριέμαι μπαίνοντας στα ski sites και βλέποντας photo και videos και τις πολύ αξόλογες δημοσιεύσεις του του snowclub. Μετά από λίγο καιρό θα έχεις αρκετούς λόγους να γίνεις και μέλος του συλλόγου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted May 22, 2006 Καλως ήρθες και καλά να περνάς... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted May 22, 2006 Καλως ηλθες.. Εχε στα υπ οψιν σου οτι κατα καιρους καποιοι θεοπαλαβοι snowclubites πραγματοποιουν κατι εξορμησεις προς Αλπεις μεσα στο κατακαλοκαιρο.. Αν δεν τα καταφερεις παντως, καλο κουραγιο..και σε σενα ...και σε ολους μας.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted May 22, 2006 Καλώς μας βρήκες Crash! Το καλοκαίρι ο σύλλογος μπαίνει σε πρόγραμμα μεθαδόνης: συχνές επισκέψεις στην κατάψυξη με 5λεπτα τρυφερότητας στα παγάκια, κρύα ντους, ανασκόπηση της σεζόν που πέρασε, της χιονοδρομικής εννοείται, αναζήτηση παγετώνων, βραδιές με θεματικές ενότητες και παρακολούθηση των βίντεο που τραβήχτηκαν μέσα στη σεζόν πχ τούμπες, σλάλομ, άλματα, γιγαντιαίο, cat ski κ.α Βέβαια όλα αυτά μπορείς να τα απολαύσεις όντας μέλος του συλλόγου και όχι μόνο του φόρουμ. Δεχόμαστε και άλλες μεθόδους αποτοξίνωσης (εποχιακής αποτοξίνωσης μην παρεξηγηθούμε)! Άντε σε περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση! Φιλικά Βούλα Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
crash 0 Report post Posted May 24, 2006 Είστε φοβεροί ! Οντως σκέφτομαι να γραφτώ στο σύλλογο αλλά επειδή παίζει να μην κάνω σκι για κάποιο διάστημα φοβάμαι ότι θα χάσω τη σεζόν... επιφυλάσσομαι. Vouli έχεις δίκιο... τις προάλλες βλέπαμε σχετικά dvd! ΥΓ 1 : Με λένε Εύα ΥΓ 2 Σόρυ για τα μηνύματα χωρίς "φατσούλες" αλλά δεν κατέχω το πως μπαίνουν... Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted May 24, 2006 Αγαπητέ Άρη πες μου βρε παιδί μου ποιοί είναι αυτοί οι θεοπάλαβοι που καλοκαιριάτικα σκέφτονται τέτοιου είδους εξορμήσεις...??? Πάντως Ιούλιο- Αύγουστο θα τιμήσω το θαλάσσιο σκι, έτσι γιατί δεν αποχωρίζομαι τα πέδιλα από τα πόδια μου! Crash καλως ήλθες! Αργά ή γρήγορα θα γίνεις και εσύ μέλος του συλλόγου μας .Τα ίδια συνέβησαν και με εμένα άργησα λιγάκι αλλά τα κατάφερα! Διαφωνώ όμως με κάτι . Δεν χρειάζεται να μην βγαίνεις ΣΚ . Μπορέις κάλιστα να πιείς το ποτάκι σου Παρασκευή βράδι έως τις 02:00 και μετά πρωϊ πρωϊ ξεκινάει η αποστολή σου . Έπειτα δε εφόσον carvaρεις αυθημερόν μπορείς να πραγματοποιήσεις και την μεγάλη έξοδο του Σαββατόβραδου. Φέτος τήρησα πιστά τη συνταγή και έπιασε ! Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites