gordonas 139 Report post Posted May 21, 2006 Πήρα ενα ζευγάρι πέδιλα μέσο ενος γνωστού μου απο Γερμανία αλλά η DHL στην Γερμανία δεν στέλνει πακέτα που είναι πανω απο 150cm σε Ελλάδα. Εχει κανείς εμπειρία παραλαβής σκί απο Γερμανία να μου πεί με ποιά courier εφυγαν απο Γερμανια? Ευχαριστώ πολύ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted May 22, 2006 Πήρα ενα ζευγάρι πέδιλα μέσο ενος γνωστού μου απο Γερμανία αλλά η DHL στην Γερμανία δεν στέλνει πακέτα που είναι πανω απο 150cm σε Ελλάδα. Εχει κανείς εμπειρία παραλαβής σκί απο Γερμανία να μου πεί με ποιά courier εφυγαν απο Γερμανια? Ευχαριστώ πολύ... UPS : αλλά κοστίζει, ίσως καλύτερα να τα είχες πάρει από Ελλάδα. Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted May 22, 2006 Courier για Ελλάδα, μια πονεμένη ιστορία. Οι διεθνείς ταχυμεταφορές από και προς Ελλάδα είναι κατά πολύ πιο ακριβές απ΄ότι ισχύει για την υπόλοιπη Ε.Ε σαν ιδιώτης. Θα σε στανχωρήσω ίσως αλλά θα πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις για πιθανούς εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς. Ο πλέον φτηνός είναι να βρείς κάποιον γνωστό ή γνωστό γνωστού ο οποίος θα σου τα μεταφέρει προσωπικά (καιρό άλλωστε έχεις μπροστά σου), μιας και τα μεταφορικά προσεγγίζουν το ποσό των +/- 100€. Για εταιρίες με μεγάλο όγκο αποστολών ισχύουν άλλες τιμές για αυτό βρίσκεις να κάνεις αγορές με σχετικά χαμηλά έξοδα αποστολής. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted May 22, 2006 Απλά ΕΛΤΑ και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Πες τον προμηθευτή σου να σου τα στείλει με DPS. Το ποσό είναι κοντά στα 35 ευρώ και θα σου έρθουν σε 10 εργάσιμες περίπου. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
gordonas 139 Report post Posted May 22, 2006 Απλά ΕΛΤΑ και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Πες τον προμηθευτή σου να σου τα στείλει με DPS. Το ποσό είναι κοντά στα 35 ευρώ και θα σου έρθουν σε 10 εργάσιμες περίπου. Τα έχει μια κοπέλα τα σκι στην Γερμανία. Αυτή θα μου τα στείλει. Εψαξα για DPS courier αλλα δεν βρήκα τιποτα στην Γερμανια. Χρειάζομαι τα τηλεφωνά τους για να επικοινωνησει μαζί τους. Θα πάρω και την UPS απο περιέργεια να ρωτήσω τιμές. Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted May 22, 2006 DPS είναι το Deutche post service και είναι το αντίστοιχο ΕΛΤΑ. Θα το βρείς εδώ Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted May 22, 2006 to Deutsce post εχει αγοραστεί από DHL μπορεί να σου πάρει από 10 ημέρες στη καλύτερη και 20 στη χειρότερη. Φροντισε όμως να είναι registered η αποστολή. Δεν είναι ιδιαίτερα φθηνό αλλά σε σχέση με courier ειναι καλύτερο. φιλικά Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted May 22, 2006 Απλά ΕΛΤΑ και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Πες τον προμηθευτή σου να σου τα στείλει με DPS. Το ποσό είναι κοντά στα 35 ευρώ και θα σου έρθουν σε 10 εργάσιμες περίπου. Ετσι ακριβως.Μπορει και φτηνοτερα εξαρταται μαλλον απο την πολη αποστολης-παραλαβης. Μου εχουν στειλει και με 21 Ε.Υπολογιζε 10-15 μερες. Επισης ειχα λαβει σκι και απο την ACS,αλλα δεν θυμαμαι ποια εταιρεια ηταν στη Γερμανια.Παντως τα ειχα παραλαβει απο ACS εδω στην Ελλαδα.Κοστος 50-60 Ε. Quote Share this post Link to post Share on other sites