moonsoda 27 Report post Posted May 22, 2006 Snowboard F2 Gothic 1.55 http://www.f2snow.com/2004_5/english/produ...hic/gothic.html + είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Θα περάσει απο service πριν το παραλάβει ο αγοραστής. Τείνει προς freeride. Αψογο στο slalom εντός πίστας και στο off-piste, μπορώ να πώ καλό και στον πάγο! Δεν κάνει για freestyle (μόνο για αλματάκια). (-) Έχει μερικά σημάδια απο τις ουρές στον "παρνασσό". (Σύντομα να μπεί original foto) Τιμή 230ευρώ. (Σημέιωση ότι στην αγορά το 2004-2005 είχε 560, το αγόρασα εκτός σεζόν 390. Πωλείτε γιατί κλασσικά θέλω καινούργιο παιχνίδι!) Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 22, 2006 Παρε Κ2 Apache Recon!!! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted May 22, 2006 Όταν πωληθεί αυτό... τότε θα αποφασίσω. (Δεν μαρέσει να έχω τα ίδια παιχνίδια με άλλα παιδάκια!) Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 22, 2006 μηπως ηρθε η ωρα να το γυρισεις καλε μου? μπορει να σου αρεσει πιο πολυ, που το ξεεεερεις... Quote Share this post Link to post Share on other sites