-
-
-
By Χρήστος Λάππας · Posted
Αν δεν κάνω λάθος, για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρχουν κυλιόμενοι διάδρομοι σε αφετηρία και τερματισμό που να επιταχύνουν/επιβραδύνουν τους χιονοδρόμους ώστε να μην πέφτουν οι τρεις στους 4. Στον Ηρακλή τέτοιες δυνατότητες δεν υπάρχουν. Η μόνη εναλλακτική θα ήταν να λειτουργεί το lift μόνο σε πολύ χαμηλή ταχύτητα. -
Μου εξήγησαν "αρμοδίως" ότι δεν γίνεται. Φήμες ότι ο Παρνασσός κόπηκε από το ταμείο .
-
Φυσικά το πιο πιθανό είναι να έκανε λάθος ο συντάκτης της ΕΤΑΔ.
-
Ποιος θα υπογράψει; Η βασική διαφορά με ένα μη αποσυμπλεκωμενο τετραπλό είναι ότι στην αναχώρηση και στην άφιξη αποσυμπλεκεται από το σύρμα και πάει ανεξάρτητα με ροδάκια. Πηγαίνει πιο αργά και βοηθά να ανέβει και να κατέβει ο χιονοδρομος. Θεωρητικά θα μπορούσε να μην αποσυμπλεκει, αλλά δεν το έχω ακούσει να γίνεται κάπου.
-
By Χρήστος Λάππας · Posted
Utah’s Most Dangerous Ski Run: Snowbird Pipeline Couloir: https://www.youtube.com/watch?v=ELiJaCU8STU Η είσοδος είναι αυτοκτονική χωρίς rappel, και μου κάνει πραγματικά εντύπωση πως κανένας δεν τους προειδοποίησε για το σημείο που είναι unskiable και ο μόνος τρόπος να κατέβεις είναι με τα σκι στα χέρια, πατώντας σε γλιστερά βράχια και πάγο στον γκρεμό.
-
-
Upcoming Events
No upcoming events found -
Today's Birthdays
-