stef 0 Report post Posted June 20, 2006 sl9 170, neox412 --> 450 euro rossi 9s (05) / 9s Ti (06) , 120Pro ->410 euro σε 165μ η 173μ Τα βρηκα καινουργια σε αυτες τις τιμες. Opinions τι να παρω? +/- των 2 αυτων ? Ειμαι 1.79, 75kg. Ta rossi σε 165 η 173 ? Τα sl9 τα εχω κανει demo 2 φορες last year, ανετα και παιχνιδιαρικα, safe επιλογη αφου δεν ειχα προβλημα, δεν με κουραζαν και ξερω πως πανε. Επισης, αν κανεις πουλαει καποιο παρομοιο (fischer, atomic, Volkl, rossi) sl/sc carver advanced-expert πεδιλο (used or new) let me know !!! Speed και λιγο hard on piste snow μου εξιταρουν κατι παραπανω.. S Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted June 20, 2006 9s σκέτο ή το worldcup? Αν είναι το σκέτο τότε είναι το αντίστοιχο του sl9, αν είναι το worldcup είναι το αντίστοιχο του sl11. Γενικά με τα ρόσσι δεν τα πάω και καλα αν και μερικοι ορκίζονται σ' αυτά ( Αέρας, Νικολίνο κτλ αλλά είναι και γέροι αυτοί ). Απο Ατόμικ φέτος αγόρασα το πρώτο μου ζευγάρι απο δαύτους και είμαι σχετικά ευχαριστημένος. Το sl9 και sl11 είναι πάντος αρκετά σοβαρά κομάτια και αντέχουν και την πίεση. Το 9s είναι λίγο μαλακότερο απο τα παραπάνω. Το worldcup 9s όμως είναι απόλυτο και δύστροπο και θέλει καλή φυσική κατάσταση για να το ευχαριστηθείς. Απο τιμές δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι για αγωνιστικά κομμάτια καπου εκεί θα είναι η τιμή τους στο μεσοκαλόκαιρο. Καλές αγορές Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
stef 0 Report post Posted June 21, 2006 Thx. Οχι δεν ειναι το WC.. Axmm, αγκρρ!!! τα 9s δηλαδη ειναι ποιο μαλακα απο τα SL9 ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted June 21, 2006 Ναι είναι πιο μαλακά και μάλιστα αισθητά. Τα πιο μαλακά που δοκίμασα απο τα sl race τύπου πεδιλα είναι τα Head και αμέσως μετά τα Ρόσσι. Τα πιο σκληρά είναι τα atomic και ακολουθούν τα volkl αν και οι διαφορές τους είναι σε άλλα επίπεδα σ΄ αυτές τις μάρκες με πιο βασικό το wood core της volkl εναντι του πλαστικού της Atomic. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted June 21, 2006 Τρομερο SL πεδιλο που δοκιμασα φετος Κ2 SL moto (το σαντουιτς, το πιο σκληρο απο τα 3 sl moto) απολυτo και τα βρηκα σαφως πιο σκληρα απο τα sl9 της Ατομικ. 2Slalomturns.wmv Quote Share this post Link to post Share on other sites
stef 0 Report post Posted June 28, 2006 Eχχμ , βρεικα και αυτα λιγο μεταχειρισμενα απο αυστρια σε καλες τιμες: Ficher rc 4 worldcup sc model 06, 170m. (too much? not "all-around"?) Atomic LT-11 170/16.5m model 06. (ναι ειναι gs πεδιλο, το ξερω..) Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted June 28, 2006 Stef κατά τη γνώμη μου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περίμενεις την παραγγελεία του εξοπλισμού που θα κάνει ο σύλλογος. Είναι σίγουρο ότι θα τα πάρεις φθηνότερα και ότι ακριβώς επιθυμείς και στο μέγεθος που το θές. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted July 19, 2006 sl9 170, neox412 --> 450 eurorossi 9s (05) / 9s Ti (06) , 120Pro ->410 euro σε 165μ η 173μ Τα βρηκα καινουργια σε αυτες τις τιμες. Opinions τι να παρω? +/- των 2 αυτων ? Και τα δύο είναι πάρα πολύ καλά πέδιλα, να πάρεις όποιο σου αρέσει περισσότερο σε εμφάνιση η όποιο σου ταιριάζει χρωματικά καλύτερα σε σχέση με την όλη σου ενδυμασία. Γενικά με τα ρόσσι δεν τα πάω και καλα αν και μερικοι ορκίζονται σ' αυτά ( Αέρας, Νικολίνο κτλ αλλά είναι και γέροι αυτοίΓέροι....... ? ποιοι είναι Γέροι ....?άσε.... είδαμε και τους νεότερους που στις εκδρομές πηγαίνουν για ύπνο νωρίτερα και από τις κότες την επομένη βγαίνουν στις πίστες μετά τις 11:00 ως τις 1:30 μμ (και τα παίζουν κιόλας) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted July 19, 2006 Γέροι....... ? ποιοι είναι Γέροι ....?άσε.... είδαμε και τους νεότερους που στις εκδρομές πηγαίνουν για ύπνο νωρίτερα και από τις κότες την επομένη βγαίνουν στις πίστες μετά τις 11:00 ως τις 1:30 μμ (και τα παίζουν κιόλας) το νιατο θελει υπνο να τραφει... μη κοιτας εσυ... παει γερασες, δε σου κολλαει υπνος και ξυπνας και απο τις πεντε και πινεις ελληνικο καφε μονος σου στο μπαλκονι... λιγα χρονια ακομα και θα εισαι ετοιμος για καφενειο ενω εγω και ο Σταθης στα 22 μας εχουμε ολη τη ζωη μπροστα μας...μιλα ρε σταθη αδικο εχω? Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted July 19, 2006 Καλά ρε Πέτρο πόσο καιρό είχες να μπεις? Περιμενα καιρό να με απαντήσεις. Πέστα ρε Πάνο, αυπνίες έχουνε τα γερόντια. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted July 20, 2006 Πέστα ρε Πάνο, αυπνίες έχουνε τα γερόντια. Δεν απαντώ τώρα, θα... απαντησω τον χειμώνα (στον φυσικό χωρο μας, στο βουνό) Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted July 20, 2006 Δεν απαντώ τώρα, θα... απαντησω τον χειμώνα (στον φυσικό χωρο μας, στο βουνό) Χεχε! Ετσι, ετσι!! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted July 20, 2006 Δεν απαντώ τώρα, θα... απαντησω τον χειμώνα (στον φυσικό χωρο μας, στο βουνό)κοιτα, στην ηλικια σου καλο ειναι να αποφευγονται οι δηλωσεις με τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα υλοποιησης ποτε δε ξερεις, ειναι κρισιμη ηλικια ααα, μιας και θα ειμαι Θεσσαλονικη αυτο το ΣΚ, κανονηστε να πιουμε κανα ποτο/καφε να σας δω, γιατι μεχρι το χειμωνα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted July 20, 2006 ααα, μιας και θα ειμαι Θεσσαλονικη αυτο το ΣΚ, κανονηστε να πιουμε κανα ποτο/καφε να σας δωΝαι μήν το ξεχάσετε...και κρατήστε τον επάνω Quote Share this post Link to post Share on other sites