KonstantinosV 0 Report post Posted September 27, 2006 Ααα... πολύ βροχή εδώ στην Θεσσαλονίκη. Έλεος φτάνει πια. Είναι πολύ εκνευριστικό να ντύνεσαι για να πας στην δουλειά και να βρέχεσαι. Είπαμε βροχή μόνο συνοδευόμενη από κρύο πάνε μαζί... Άρη περιμένω την αντίδρασή σου. Γνωστός αιρετικός... Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted September 27, 2006 Θες ειλικρινά να μου μιλήσεις για βροχή? ΔΕΝ Τέλως πάντων, σκέψου το άλλο: άμα η θερμοκρασία ήταν πιο χαμηλή, θα είχατε χιόνι... Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
stefoxe1975 1 Report post Posted September 27, 2006 Άψογος καιρός.Και θα πάει έτσι όλη την ημέρα Άρη τι λένε ρε συ;Δεν ξέρουν, δεν ξέρουν τι τρέλα κουβαλάμε!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted September 27, 2006 O ηλιος ειναι ευπροσδεκτος ΜΟΝΟ οταν κατεβαινουμε τις πιστες.Σε καμμια αλλη περιπτωση. Η διαθεση φτιαχνει μονο με κεραυνους,νεροποντες,χαλαζι,χιονοθυελλες,χιονοκαταιγιδες και αλλα τετοια. Στεφανε μη τους παρεξηγεις..ειναι καλα παιδια..απλα ειναι λιγο περιεργοι Παντως πραγματικα απο βροχη αλλο τιποτα αυτες τις μερες.. Ναντινα,παντως το τρελο ειναι οτι μια φορα που ανεβηκα UK για εναν χειμωνα και 2-3 ακομα φορες χειμωνα παντα,ειχε τελειο καιρο ηλιολουστο και ζεστο..Εντελως κουφο.Την ιδια ωρα στην Θεσσαλονικη ειχαν παγωσει και χιονιζε συχνα..Φυσικα κι αυτο ειναι η εξαιρεση κι οχι ο κανονας Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted September 27, 2006 Ε ρε αστροπελέκια που θέλετε κατακούτελα!!! Φιλικά,KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted September 27, 2006 Άρη να μας έρχεσε πιο συχνα τότε Τώρα που ανέβηκα, δεν προσγειωνόταν το αεροπλάνο λόγο κακοκαιρίας και κατέληξα Σκοτία. Τράαααααααβηγμααααααααααααααα... Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted October 1, 2006 Δεν αντεχω αλλο καθε χρονο τραβαω τα ιδια...με το που μπει ο Σεπτεμβρη αρχιζω τρελενομαι με την ιδεα οτι θα κανω σκι το Δεκεμβρη.Μα ποτε θα χιονισει επιτελους?????Μηπως εχω γεννηθει σε λαθος χωρα???? Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
fileasfog 0 Report post Posted October 2, 2006 Καλημερα!!Αντε,ποτε θα χιονησει επιτελους???Ολο λεμε οτι θα ηταν κρυος ο Οκτωβρης αλλα παλι ζεστη βλεπω!! Quote "Να ζεις την καθε στιγμη πριν γινει αναμνηση" Share this post Link to post Share on other sites
dathanas 0 Report post Posted October 2, 2006 Υπομονή μέγα αρετή !!! Υπομονή μέγα αρετή !!! Υπομονή μέγα αρετή !!! Ναι αλλά όταν τα τελευταία 2 χρονια απέχεις απο τα βουνά και τα κοινά του συλλογου αρχίζει και στη βαράει όλη αυτη η καλοκαιρία και αρχιζει να χάνεις την ψυχραιμία σου και τέλος πάντων να θες τα χάπια σου. Πότε θα χιονίσει, ΟΕΟ??? Πότε θα χιονίσει, ΟΕΟ??? Πότε θα χιονίσει, ΟΕΟ??? Αρη και λοιπά αλάνια (ξερετε εσείς) ετοιμαστείτε φετος θα είναι η χρονιά μας!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted October 3, 2006 Παιδες εγω παντως δε βλεπω φως νωρις.Ο καιρος αρχιζει και βαραει 30ρες παλι και με πιανουν τα νευρα μου Αντε να δουμε και φετος τι θα κανουμε με τον καιρο ποσο θα μας ταλαιπωρει ακομα Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted October 3, 2006 Υπομονή παιδιά. Λίγο ακόμα. Βολιδοσκοπείστε τώρα εξοπλισμούς κλπ. ωραία καλούδια και μέχρι να αποκτήσουμε κάτι καινούργιο (ΘΕΛΩ ΠΕΔΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΗ ) θα έχουν έρθει και τα πολυπόθητα χιονάκια!! Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted October 4, 2006 Χθες έπεσε στα χέρια μου ένα τεύχος του Αθηνοράματος με ημερομηνία 3 Δεκεμβρίου 1977!!!!! Μέσα υπήρχε άρθρο που προέτρεπε τους φίλους χιονοδρόμους να πάρουν τα βουνά καθώς είχε ήδη χιονίσει και μπορούσαν πλέον να κάνουν σκι!!! έχω την εντύπωση ότι από τότε έχει να ανοίξει χιονοδρομικό 3 Δεκέμβρη! Ωραίες εποχές! θα ανεβάσω κάποια στιγμή ένα απόσπασμα για να δείτε σε τι στάδιο ήταν το σκι τότε, μιλάμε για ιστορία, ένα θα σας πω, τα πέδιλα κόστιζαν από 1700 δρχ μέχρι 2500 δρχ το πολύ!!!! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted October 4, 2006 Πάντως Κωνσταντίνε, αυτή είναι η παρηγοριά μας. Να ασχολούμαστε με τον εξοπλισμό και τα παρελκόμενα. Εγώ προχτές το απόγευμα πήγα μια βόλτα στον Κλαουδάτο χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Μόνο για να "μυρίσω" λίγο ατμόσφαιρα σκι. Χάρηκα πολύ δε, όταν είδα οτι έβγαλαν τα θερινά απ' τη βιτρίνα κι έβαλαν τα σκι!!! ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΗΚΑ ΚΑΠΩΣ!!!!!!! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
cookmangr 0 Report post Posted October 4, 2006 vouli περισυ το ελατοχωρι ειχε ανοιξει 25 νοεμβριου για σκι και εαν θυμαμαι καλα το 2002 ειχε ανοιξει στις 4 δεκεμβριου με αρκετες ποσοτητες χιονιου φετος πιστευω κατα τις 18 νοεμβριου να κανουμε τις πρωτες καταβασιες............ Quote http://www.freewebs.com/greekradicals/ Share this post Link to post Share on other sites
alpinagirl 0 Report post Posted October 5, 2006 Παιδιά υπομονή δύο ολόκληροι μήνες μείνανε.... (Βέβαια όχι για τους τυχερούς που θα πάνε την εκδρομούλα) Quote Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted October 5, 2006 vouli περισυ το ελατοχωρι ειχε ανοιξει 25 νοεμβριου για σκι και εαν θυμαμαι καλα το 2002 ειχε ανοιξει στις 4 δεκεμβριου με αρκετες ποσοτητες χιονιου φετος πιστευω κατα τις 18 νοεμβριου να κανουμε τις πρωτες καταβασιες............ Τι λες τώρα! σε ποια χώρα ζω; δεν το γνώριζα, πάντως στον Παρνασσό αυτό έχει να συμβεί χρόνια, θα μετακομίσω, αυτό ήτανε! Λες να είμαστε τυχεροί και φέτος να αρχίσουμε από Νοέμβρη; χλωμό το κόβω με τον καιρό που κάνει, μάκαρι πάντως. Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted October 5, 2006 Άνοιξε για ένα Σαββατοκύριακο με μία πίστα μόνο να λειτουργεί με τη βοήθεια του τεχνητού χιονιού αν δεν μ' απατά η μνήμη μου. Μετά σταματήσε πάλι και δεν θυμάμαι πότε λειτούργησε κανονικά. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
fileasfog 0 Report post Posted October 5, 2006 Να δουμε και αυτο στον παρνασσο....εμ,θα λιωσουμε ολοι!!τυφλα να εχουν τα Χ.Κ.εξωτερ. Quote "Να ζεις την καθε στιγμη πριν γινει αναμνηση" Share this post Link to post Share on other sites
stefoxe1975 1 Report post Posted October 5, 2006 Άνοιξε για ένα Σαββατοκύριακο με μία πίστα μόνο να λειτουργεί με τη βοήθεια του τεχνητού χιονιού αν δεν μ' απατά η μνήμη μου. Μετά σταματήσε πάλι και δεν θυμάμαι πότε λειτούργησε κανονικά. Τεχνητό χιόνι στο Ελατοχώρι?Καλό θα ήταν αλλά δεν υπάρχει τέτοια εγκατάσταση.Μάλλον αναφέρεσε στα 3-5 που δεν ανοιξαν πέρισυ τόσο νωρίς ή στο Πισοδέρι που έχει στην παιδική πιστα αλλά και πάλι πέρισυ πάλι πρώτο ήταν το Ελατοχώρι με κανονική λειτουργία το Σκ 25-26/11 αλλά και κάποιες καθημερινές μετα. Γενικά ονειρικό ξεκίνημα για Νοέμβρη αλλά κια για Δεκέμβρη με πάνω από 15μέρες λειτουργία. Το πρόβλημα του Ελατοχωρίου είναι πάντα τέλη Μαρτίου εκτός από το υπέροχο 2003 με την τρελή πούδρα ενός μέτρου στις 7/4!!! Αντε και φέτος τα ίδια. Cook πες μας πως πάνε οι εργασίες πάνω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted October 8, 2006 K αν τότε είχαμε μουχλιάσει..τώρα τι έχουμε..? Σκεβρώσαμε λοιπόν..Από χθες βρέχει αλύπητα κ δίχως σταματημό εδώ στην συμπρωτεύουσα.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted October 8, 2006 Κι εδώ το ίδιο Κι εδώ το ίδιο Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 8, 2006 εδώ στην συμπρωτεύουσα.. "Αιώνια πολη" έτσι παίζει τον τελευταίο καιρό. Ή το κλασσικό συνβασσιλευουσα παρακαλώ. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted October 8, 2006 "Αιώνια πολη" έτσι παίζει τον τελευταίο καιρό. Ή το κλασσικό συνβασσιλευουσα παρακαλώ. "Τhe Eternal City" Πςςςςς Ανεβασμένα πράγματα..Θα το γράψω στο ενοικιαστήριο(μπας κ πάρουμε τπτ παραπάνω..).. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted October 8, 2006 Δαμιανέ στον Κλαουδάτο έχουν ήδη μπει στην βιτρίνα πέδιλα κλπ.??Ωραία!Είναι και αυτό μια παρηγοριά! Πολύ νερό παιδιά. Μούσκεμα γίναμε πάλι! Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted October 9, 2006 Δαμιανέ στον Κλαουδάτο έχουν ήδη μπει στην βιτρίνα πέδιλα κλπ.??Πολύ νερό παιδιά. Μούσκεμα γίναμε πάλι! Φιλικά, KonstantinosV Μαλλον βατραχοπεδιλα θα επρεπε να βαλουν..Με τοσο νερο θα μας ηταν πιο χρησιμα Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites