ΘΑΝΟΣ 0 Report post Posted October 21, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ MAKISM ( ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ). ΚΑΝΩ ΣΚΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ (ΜΠΟΤΕΣ ΠΕΔΙΛΑ). ΕΙΜΑΙ 35 ΕΤΩΝ ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΙΑ (3,5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ) ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΝΩ ΣΚΙ, ΕΙΜΑΙ 1,75 ΚΑΙ 73kg ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕ ΣΤΑ ΚΕΛΑΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CARVING ή ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΥΛ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΟΣ ΠΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΣΚΙ ( KITSBUHEL-MEGEVE-MONIEX) OI ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ FISHER-ATOMIC-VOLKL ΓΙΑ ΠΕΔΙΛΑ KAI NORDICA-SALOMON ΓΙΑ ΜΠΟΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ......................................... ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΣ ....ΜΑΤΙΑ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted October 21, 2006 Θανο καλως ηλθες. Σχετικα με τα σκι για πεδιλα πιστας οι εταιριες που σου προτειναν ειναι οντως πολυ καλες.Θα σου προτεινα να εξετασεις το ενδεχομενο καποιας αγορας στα πλαισια του συλλογου μας, μια και τα μελη μας πετυχαινουν πολυ καλες τιμες, που στην αγορα ειναι δυσκολο να βρεις αν πας μεμονωμενα. Για τις μποτες ισχυει το ιδιο αλλα εκει θα σου προτεινα να προσεξεις καπως περισσοτερο μιας και η αγορα της μποτας ειναι το σημαντικοτερο πραγμα ,καθως αν δεν σου ταιριαξει απολυτα δεν θα μπορεις να ευχαριστηθεις σκι.Προσθεσε στις εταιριες που σου προτειναν και τις Teknica Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 21, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ MAKISM ( ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ )....... ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΣ ....ΜΑΤΙΑ Θα με μαθεις, θα με μαθεις... Ιδιως αν συνεχισεις να γραφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, που αντιβαινει στους κανονισμους του φορουμ, οπως και τα Greeklish. Βγαζουν ματια αυτα και δεν τα επιτρεπουμε, αλλα για πρωτη φορα την γλυτωνεις The Moderating Team Καλως ωρισες Θανο Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ: Εγω εχω Fischer RX8 και μ'αρεσουν Και απο τιμες η Fischer ειναι καλη. Μποτες να παρεις αυτες που ταιριαζουν στο ποδι σου, οποτε πρεπει να ψαξεις πολυ και μην περιοριζεσαι σε μαρκα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 21, 2006 Από μπότες δοκίμασε όσες περισσότερες μπορείς ανεξαρτήτως μάρκας.Αν επιμένεις σε μάρκες για μένα ξεχωρίζουν οι Tecnica,Nordica,Lange,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μια Salomon δεν θα σου ταιριάζει ενδεχομένως καλύτερα,απλά αυτές οι τρεις έχουν καλύτερο όνομα στην πιάτσα της μπότας. Ξεκίνα τα έξοδα από μπότα και μη λυπηθείς τα λεφτά σου,πάρε ότι καλύτερο σου ταιριάζει κουτί και μόνο. Στα πέδιλα τώρα κάνε οικονομία όση θες.Η κατηγορία στην οποία ψάχνεις είναι η πλέον δημοφιλής στη χώρα μας,οπότε θα βρεις ένα σωρό μοντέλα να διαλέξεις. Οι εταιρείες που σου πρότειναν είναι μια χαρά,όπως επίσης και άλλες εταιρείες που βγάζουν πολύ αξιόλογα πέδιλα.Βασικά σε αυτή την κατηγορία και με τις απαιτήσεις του μέσου χρήστη δύσκολα θα βρεις κάτι που να μην σε ικανοποιήσει,εφόσον κάνεις τις σωστές επιλογές.Οπότε έχεις την "πολυτέλεια" να κοιτάξεις και την τιμή,κάτι που στην μπότα δεν παίζει τόσο. Από μήκος τι σκέφτεσαι (???),για να αρχίσουμε από κάπου. Και περιέγραψε λίγο το "συνήθως κάνω στην πίστα",καθότι το πόσο κάνεις εντός/εκτός είναι ένας βασικός παράγοντας επιλογής. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted October 22, 2006 Θάνο καλώς ήρθες! Δεν σου λέω τίποτα για εξοπλισμό γιατί σε έχουν ήδη αναλάβει οι πιό "ειδικοί" που έχουν πολλή εμπειρία στο θέμα , οπότε, με έχουν καλύψει... Θα χαρούμε να σε δούμε με την οικογένεια στην παρέα μας στο βουνό. Πολλά μέλη μας έχουν οικογένεια και πιτσιρίκια. Αν αποφασίσετε να γίνετε και μέλη στο Σύλλογο, επικοινώνησε μαζί μου με ΡΜ (ή με όποιο άλλο από τα παιδιά του ΔΣ) για τις λεπτομέρειες. Περίμενε λίγο για τις αγορές σου να δείς τις προσφορές που θα έχουμε ως Σύλλογος και προσπάθησε, αν γίνεται, να δοκιμάσεις στο βουνό τον εξοπλισμό που θα διαλέξεις πριν τον αγοράσεις Φιλικά Γιώτα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted October 22, 2006 Θα με μαθεις, θα με μαθεις... Ιδιως αν συνεχισεις να γραφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, που αντιβαινει στους κανονισμους του φορουμ, οπως και τα Greeklish. Βγαζουν ματια αυτα και δεν τα επιτρεπουμε, αλλα για πρωτη φορα την γλυτωνεις The Moderating Team ωχ ο ψαλιδοχέρης ξεκινάει πάλι εργασία Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΘΑΝΟΣ 0 Report post Posted October 22, 2006 Κατ΄αρχας σας ευχαριστω για την ανταποκριση σας.Οπως βλεπεις MakisM μαθαινω....... Για μποτες λεω το επομενο Σαββατο να βγω στην γυρα, ξερετε ποιος εχει TECHNICA ΚΑΙ LANGE στην Αθηνα ? μου προτειναν -100 flex ειναι καλο ? για πεδιλα μου προτειναν -παλι- 1,64 εως 1,68 σκεφτομουν να παω μια Αραχωβα για να αγορασω μαλλον περυσινο μοντελο γαι πιο φθηνα .Εσεις πιστευετε οτι θα μπορεσετε να πετυχετε καλυτερες τιμες , και να περιμενω? YOTA φετος λεω να παω τον γιο μου στο βουνο ομως δεν ξερω πιο χιονοδρομικο ειναι καταλυλοτερο για παιδια (3,5 χρονον) βεβαια υπαρχει και ενα παρομοιο forum οπου το παρακολουθω με ενδιαφερον. ελπιζω να μη σας κουρασα με τις πολλες ερωτησεις .............. Γινετε να δοκιμασω τα πεδιλα πριν τα αγορασω? σε Αραχωβα ή Καλαβρυτα. ΖΟΧ εκτος πιστας εκανα μονο στο εξωτερικο οπου ειχα δασκαλο-οδηγο στην Ελλαδα δεν εχω παει σε αλλα χιονοδρομικα εκτος των παραπανω. φετος λεω να παω καπου πιο βορεια γεια μερικες ημερες αφου θα εχω και εξοπλισμο θα πεταω που λεει ο λογος Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted October 22, 2006 Δεν μας κούρασες καθόλου...Πιό κοντά στην Αθήνα πιστεύω ότι τα Καλάβρυτα είναι καλύτερα για να ξεκινήσει ένα πιτσιρίκι, έχει χώρο με bady lift και πίστα καταπράσινη. Από βόρεια Ελλάδα, είχα δεί στα 3-5- πηγάδια τεράστιο χώρο με πάρκο για τα παιδάκια για εκμάθηση. Τώρα, σχετικά με τον εξοπλισμό: Στην Αράχωβα έχουμε συνεργασία με φιλικό μας (του Συλλόγου) μαγαζί που φέρνει πολύ καλά πράγματα ρούχα και εξοπλισμό και θα μας κάνει πολύ καλές τιμές, Περίμενε λίγο την ανακοίνωση του Συλλόγου. Lange μπότες έχω κι εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένη, τις πήρα πρόπερσι από Αράχωβα στο τέλος της σεζόν Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 23, 2006 Γινετε να δοκιμασω τα πεδιλα πριν τα αγορασω? σε Αραχωβα ή Καλαβρυτα. ΖΟΧ εκτος πιστας εκανα μονο στο εξωτερικο οπου ειχα δασκαλο-οδηγο στην Ελλαδα δεν εχω παει σε αλλα χιονοδρομικα εκτος των παραπανω. φετος λεω να παω καπου πιο βορεια γεια μερικες ημερες αφου θα εχω και εξοπλισμο θα πεταω που λεει ο λογος Υπαρχουν καταστηματα που μπορεις να δοκιμασεις τα σκι πριν τα αγορασεις. Ετσι θα ειναι και το μαγαζι που θα συνεργαστει ο συλλογος... Μποτες μη κολλας στο ονομα αλλα στο να ταιριαζει απολυτα στο ποδι σου. Για το flex αν και δε σε εχουμε δει να κανεις (που θα παει) εξαρταται απο το ποσο δυναμικο σκι κανεις. Για ενα σκιερ που τα 10 χρονια στο βουνο τα εχει "τιμησει" το -90 θα σου δωσει την αισθηση που χρειαζεσαι για να ανεβεις κι αλλο επιπεδο. Απο το 100 και πανω θα αρχισεις να χανεις σε ανεση ειναι η γνωμη μου. υγ. Αξιζει να περιμενεις να αγορασεις μεσω του Συλλογου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ressac 0 Report post Posted October 23, 2006 Προφανώς, για να εκμεταλλευτείς τις προσφορές του συλλόγου θα πρέπει να είσαι μέλος, σωστά? Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted October 23, 2006 Προφανώς, για να εκμεταλλευτείς τις προσφορές του συλλόγου θα πρέπει να είσαι μέλος, σωστά? Σωστά, ένας ακόμα λόγος να γίνεις μέλος... Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΘΑΝΟΣ 0 Report post Posted October 25, 2006 Τι χρειαζετε καποιος για να γινει μελλος ? Για να συμμετεχει καποιος στις εκδρομες εξωτερικου πρεπει να ειναι μελλος του club ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted October 25, 2006 Θάνο, ξεκινώ από το 2ο: Στις εκδρομές του Συλλόγου (και του εξωτερικού) μπορούν να συμμετέχουν και μή μέλη, αλλά με κάποια εξτρα επιβάρυνση. Το να γίνεις μέλος είναι πολύ απλό. Στοιχίζει 10 € η εγγραφή + 20€ που είναι η τιμή για την ανανέωση συνδρομής μέλους και την καταβάλλουμε όλοι μας ανά έτος. Τα χρήματα τα καταθέτεις στο λογαριασμό που έχουμε δώσει ή μου τα δίνεις (ή σε κάποιο άλλο μέλος ΔΣ) σε κάποια συνάντηση χέρι με χέρι. Αφού σε καταχωρήσω στα βιβλία μου, ο Ιάσωνας (Jey) ως Γραμματέας θα σου στείλει (ή θα σου δώσει επί τόπου σε συνάντηση) μία λίστα που συμπληρώνεις με τα στοιχεία σου. Μόλις είναι τεχνικά εφικτό, θα σου στείλουμε και την κάρτα μέλους Αυτά. Αν χρειάζεσαι περαιτέρω πληροφορίες, επικοινώνησε μαζί μου (ή με όποιον άλλον θέλεις από το ΔΣ) με ΡΜ Φιλικά Γιώτα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted October 25, 2006 Θάνο, ξεκινώ από το 2ο: Στις εκδρομές του Συλλόγου (και του εξωτερικού) μπορούν να συμμετέχουν και μή μέλη, αλλά με κάποια εξτρα επιβάρυνση. Το να γίνεις μέλος είναι πολύ απλό. Στοιχίζει 10 € η εγγραφή + 20€ που είναι η τιμή για την ανανέωση συνδρομής μέλους και την καταβάλλουμε όλοι μας ανά έτος. Τα χρήματα τα καταθέτεις στο λογαριασμό που έχουμε δώσει ή μου τα δίνεις (ή σε κάποιο άλλο μέλος ΔΣ) σε κάποια συνάντηση χέρι με χέρι. Αφού σε καταχωρήσω στα βιβλία μου, ο Ιάσωνας (Jey) ως Γραμματέας θα σου στείλει (ή θα σου δώσει επί τόπου σε συνάντηση) μία λίστα που συμπληρώνεις με τα στοιχεία σου. Μόλις είναι τεχνικά εφικτό, θα σου στείλουμε και την κάρτα μέλους Αυτά. Αν χρειάζεσαι περαιτέρω πληροφορίες, επικοινώνησε μαζί μου (ή με όποιον άλλον θέλεις από το ΔΣ) με ΡΜ Φιλικά Γιώτα Εγώ ακόμα περιμένω τον Ιάσονα να μου στείλει τη φόρμα για να συμπληρώσω τα στοιχεία μου!!!! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted October 25, 2006 ΄Εεεεεερχεται περπατώντας...ε, Αθήνα - Θεσσαλονίκη, είναι και κάποια απόσταση Αφού σας έχει καταχωρήσει η ταμίας σας κι ο καλός σας administrator σας έχει δώσει προσβάσεις μέλους, μην ανησυχείτε για τίποτα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted October 25, 2006 ΄Εεεεεερχεται περπατώντας...ε, Αθήνα - Θεσσαλονίκη, είναι και κάποια απόσταση Αφού σας έχει καταχωρήσει η ταμίας σας κι ο καλός σας administrator σας έχει δώσει προσβάσεις μέλους, μην ανησυχείτε για τίποτα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τώρα .........ήσύχασα Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted October 26, 2006 ...Εγώ ακόμα περιμένω τον Ιάσονα...κι εμείς...τον ψάχνουμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikos 0 Report post Posted October 26, 2006 ΄Εεεεεερχεται περπατώντας...ε, Αθήνα - Θεσσαλονίκη, είναι και κάποια απόσταση Αφού σας έχει καταχωρήσει η ταμίας σας κι ο καλός σας administrator σας έχει δώσει προσβάσεις μέλους, μην ανησυχείτε για τίποτα Εμένα του φουκαρά που ακόμη δεν μου έχει αλλάξει η πρόσβαση στο φόρουμ παρά το ότι είμαι μέλος απο τον Φλεβάρη ?? Λέτε να το καταφέρουμε πριν την ανανέωση? Quote Μετεωρολογικός Σταθμός Νέας Κηφισιάς Nea Kifisia Weather Station Locus-delicti.com Blog Share this post Link to post Share on other sites