serJ 2 Report post Posted March 3, 2004 Θα παρακαλούσα οποιον έχει την ευγενή καλοσύνη και την απαιτούμενη γνώση, να μου δώσει την όποια πολίτιμη βοήθεια, έτσι ώστε να κάνω την σωστή επιλογή!! Οποιαδήποτε άλλη πρόταση για πέδιλα της ίδιας αξίας (η κατηγορία είναι διαφορετική, σλαλομ το ενα και πιο γενικο το αλλο) θα ήταν ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ πολύ serJ Quote Slowly the Much Oil !!! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted March 3, 2004 ΦΙΛΕ SerJ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΔΗΛ. ΤΟ ATOMIC!! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΕΔΙΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ( ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SKICROSS) KAI ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΤΥΠΟ ΗΤΑΝ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ: ΠΥΡΑΥΛΟΣ, ΡΟΥΚΕΤΑ, FERRARI, ATOMIKH ΒΟΜΒΑ ΚΤΛ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΔΙΛΟ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΓΚΑΖΙ ΜΕ ΤΡΕΛΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ :!: :!: :twisted: :twisted: ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗ :!: ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΔΙΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ "ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ" :!: :twisted: :twisted: ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΙ ΤΕΣΤ :!: :!: ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ATOMIC SX9 TO OΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΝΕΤΟ ΣΑΝ ΠΕΔΙΛΟ (ΤΟ 11 ΕΙΝΑΙ "ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ"), ΣΥΓΧΩΡΕΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ε Σ :!: ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΟ 9 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ :!: :!: ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ SNOWCLUB O OΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΙΑ (ΜΕΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ :?: ) ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΑ 11 ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ :!: :!: :twisted: :twisted: ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΛΕΟΝ :!: :!: ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: http://www.x-tremer.com/Trespass/atomic%20sx%2011.htm ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΠΥΡΟΣ ΥΓ: ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΔΙΛΟ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ, ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΕΚΤΟΣ :!: Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted March 3, 2004 To βραδυ στην συναντηση Θεσσαλονικη(θα ερθει πολυς λαος)θα ερθουν ατομα που ξερουν να σου πουν τα παντα επι του θεματος καθως και καποιοι που φορανε παρομοιας συμπεριφορας μοντελα οπως ΑΤΟΜΙC SL9.. Γνωμη μου ειναι παντως να λαβεις υπ οψιν τις γεματες bumps πιστες στα Πηγαδια οπως ο Αριστοτελης γιατι τα συγκεκριμενα μοντελα για ανωμαλη πιστα ειναι σκοτωστρες.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted March 3, 2004 ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ SX11.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΕ ΤΟ SX9.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΣΚΙ.ΟΛΑ ΤΑ 11ΑΡΙΑ ΤΗΣ ATOMIC ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ....... Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
serJ 2 Report post Posted March 3, 2004 Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου για την ανταπόκριση. Αγαπητέ Άρη, δεν θα καταφέρω να ειμαι σήμερα στη συγκέντρωση. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου με κρατάνε μακρυά από την πόλη. Δεσμεύομαι όμως να κανονίσω από τώρα να είμαι στην επόμενη συνάντηση. Ευχαριστώ και πάλι. Γιάννης Quote Slowly the Much Oil !!! Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted March 3, 2004 ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) EAN XIONISEI KAPOTE STHN ELLADA ISOS DEIS EMENA NA TO FORAO PORFIRIO :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: BEBAI EXEI BGEI KAI H KAINOYRIA EKDOSH TOY SX11 EGO EXO THN LAXANI :twisted: :twisted: :twisted: Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 0 Report post Posted March 3, 2004 Σχόλια για το SX9... Sensational! A ski stable even at high speeds, easy to turn and lively, dream marks in all categories make it clear: This ski is the absolute top! Tα τεστ έκαναν-μεταξύ των άλλων- και δύο πρώην ολυμπιονίκες. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ :http://www.austria-skitest.com Quote O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ... Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ... Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ. Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 5, 2004 Νομίζω πως τα παιδία σωστά σου είπαν για να δεις την περίπτωση της σειράς 9 και όχι την 11.Η 11 νομίζω είναι αρκετά απόλυτη για έναν σκιέρ που προτιμάει το χαλαρό τουριστικό σκι. Η περίπτωση του dynamic vr 27 με ξάφνιασε γιατί μιλάμε για ένα σχεδόν μυθικό πέδιλο αλλά καθόλου διαδεδομένο πλέον. Η σειρά vr ξεκίνησε κάπου στα μέσα της δεκαετίας του ’30 και έφτασε μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 80 σαν ένα αμιγώς race και καινοτόμο πέδιλο. Ίσως μιλάμε για το πιο διακεκριμένο πέδιλο στους Ολυμπιακούς και διεθνείς αγώνες σκι που γινόταν όλα αυτά τα χρόνια που προανέφερα. Δυστυχώς η επιμονή της dynamic να μην εφαρμόσει τα νέα standards που προέκυψαν μετά των ερχομό των παραβολικών πέδιλων και κατόπιν του carve την κατέστησε αδύναμη οικονομικά με αποτέλεσμα να εξαγοραστεί σχεδόν από την atomic. Το συγκεκριμένο πέδιλο είχα την τύχη να φορέσω σε αγώνες κάπου μέσα στην δεκαετία του 80.Φέτος που θέλησα να πάρω πέδιλα το έψαξα αλλά δυστυχώς η dynamic έπαψε να φτιάχνει δικά της πέδιλα και δανείζεται know how από την atomic. Έτσι το vr27 σήμερα είναι ένα φθηνότερο sl9 της atomic και τίποτα δεν θυμίζει το θρυλικό πέδιλο της γαλλικής εταιρείας. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
serJ 2 Report post Posted March 5, 2004 Για ακόμη μία φορά αισθάνομαι την αναγκη να ευχαριστήσω αυτή την μεγάλη παρέα . Ειλικρινά γνωρίζα για την ιστορία των VR27, αλλά δεν γνώριζα πως ακριβώς ήταν τα προγενέστερα μοντέλα της εταιρίας. Διαπίστωσα λοιπόν ότι το εν λόγω παίδιλο έιναι ακριβώς όπως και το SL:9 της Atomic και μάλιστα πιο φτωχό! Έκανα τεστ και τα δύο και δεν βρήκα (ή καλύτερα δεν είμαι σε θέση να καταλάβω) καμία διαφορά, πλίν του γεγονότος ότι μου άρεσαν και τα δύο πάρα πολύ και μάλιστα αποφάσισα να πάρω τελικά το SL:9. Ευχαριστώ και πάλι για την παρέα και τις πολύ καλές συμβουλές σας! Γιάννης. Quote Slowly the Much Oil !!! Share this post Link to post Share on other sites