Matchstick 0 Report post Posted November 17, 2006 Γειά σας παιδιά , συγχαρητήρια για το forum αλλά και για τον Σύλλογο σας . Ψάχνω πληροφορίες για τα εξής σκι Head Supershape Fischer RX8 Dynastar Contact 9 Head i m 72 Atomic Metron B5 stats 1. , 90κιλά Σκι από το 84 , το '90 1 χρόνο Boulder CO. skibum , το 2000 εγχείρηση στη μέση , πέρυσι μια μέρα σκι με νοικιάρικα , φέτος προσπάθεια για επιστροφή στο βουνό , τα νοικιάρικα είναι για SPOREs οπότε βοηθείστε για το τι να διαλέξω. Τελευταίο σκι 1999 Solly X scream series 190κάτι ... τα νοικιάρικα πέρυσι ήταν καλύτερα ΥΓ. Εχει ευχαριστηθεί κανείς σκι με μέση 72εκ+ στην Ελλάδα ? και εάν ναι που? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 17, 2006 72 μεση? Περσι εκανα ολη τη χρονια με 78 μεση Κ2 Apache Recon. Θεωρειται απο τα καλα 50/50 (εντος/εκτος) σκι. Φετος θα κανω ειτε με 88 μεση ( k2 outlaw) ειτε με 85 (fury salomon) Δεν αντιμετωπισα προβλημα σε κανενα τερεν, το χαρηκα παντου, απλως συνηθισα το carving μου οτι πρεπει να γινεται με περισσοτερα χλμ (1.74 υψος) απο οτι ενα RX8 που θα το επαιρνα πιο κοντο ετσι και αλλιως. και οι τρεις φωτο ειναι απο εκτος πιστας στα Ανω Κελλαρια στη τριτη φωτο ειναι ο ιδιοκτητης του καταστηματος που θα συνεργαστει ο ΣΤΧ. photos by MIK Τα RX8 που δοκιμασα ειναι σιγουρο οτι θα το χαρεις στη πιστα. οπως και το Β5 αν και ειναι λιγο πιο απαιτητικο απο της fischer. Εαν εισαι απο Αθηνα τη Κυριακη εχουμε "επιδειξη" συντηρησης εξοπλισμου ελα να τα πουμε απο κοντα (δες το φορουμ των ανακοινωσεων). Το μαγαζι που συνεργαζεται φετος ο συλλογος θα εχει μερικα απο τα σκι που γραφεις και για demo. μη βιαστεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lyketsos 0 Report post Posted November 17, 2006 ορεος ορεος!! το χεις!!! χεχεχεχεχε Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 17, 2006 Rx 8 έχουν αρκετά μέλη του συλλόγου, είναι απο τα πιο πετυχημένα κομάτια της fischer που ούτως ή αλλως βγάζει πολυ καλά πέδιλα και οικονομικά. Το δοκίμασα αρκετές φορές, είναι advanced πεδιλο και νομίζω θα το χαρείς στα ελληνικά βουνά. Το Β5 το έχω σε 162 είναι πολυ παιχνιδιάρικο πέδιλο και είναι για advanced to expert σκιέρ λόγω περισσότερο της σκληρότητας που έχει. Για τα ελληνικά βουνά νομίζω είναι το καλυτερο πέδιλο αν θες versatillity μέσα στις στενές και μικρές ελληνικές πίστες. Δες στις αγοροπωλησίες δίνω ένα Β5 σε 1,62 Φετος και εγώ θα κάνω με ένα salomon fury. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted November 17, 2006 Γειά σου φίλε Matchstick. Καλώς όρισες και καλή, ομαλή κι ανόδυνη επανένταξη. Για τα πέδιλα που ψάχνεις πληροφορίες έχω να σου πω κατ αρχάς ότι δεν παρουσιάζουν και ιδιαίτερη σχέση το ένα με το άλλο μιας και καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα των κατηγοριών που μπορείς να συναντήσεις σήμερα. Με δεδομένο ότι "κακά" πέδιλα δεν κατασκευάζονται πλέον είναι καθαρά θέμα προτιμήσεων για το ποιό πέδιλο θα σου "κάτσει " καλύτερα. Θα ήταν σίγουρα χρήσιμο να μας πεις ποιο είναι το είδος σκι που προτιμάς εσύ να κάνεις όπως ας πούμε κλασική τεχνική ή carving, αν προτιμάς κλειστές στροφές ή μεγάλες, αν είσαι speedfreak ή χαλαρός, καθώς επίσης και ποιό είναι το πεδίο δράσης σου . On, Off ή On/Off. Αυτό θα βοηθήσει κυρίως εσένα να καταλάωεις προς ποιά κατηγορία θα πρέπει να στρέψεις την προσοχή σου. Head supershape: Πέδιλο πίστας για έμπειρους σε δυο τύπους . Sl με ακτίνα γύρω στα 12μ και GS ακτίνα >15μ. Πολύ καλές κριτικές και ποιοτική κατασκευή (sandwich) αλλά για κάποιον που ξέρει πως πρέπει να το χειριστεί. Head Monster 72: Το πιό στενό πέδιλο της σειράς προορίζεται για Allmountain χρήση αλλά τα πάει καλύτερα εκτός παρά εντός πίστας. Dynastar Contact 9: Allround πέδιλο για πολύπλευρη χρήση εντός Atomic Metron : Ιδιαίτερο πέδιλο ( είτε το μισείς έιτε το λατεύεις) για χρήση σε όλα τα είδη χιονιού. Από πίστα εως πούδρα. Fisher Rx8 : Πέδιλο πίστας με cross χαρακτήρα που σημαίνει λίγο ή πολύ Allround πέδιλο αλλά με πιο Gs φιλοδοξίες. Τα παιδιά που το έχουν είναι ευχαριστημένα και μπορούν να σου πουν περισσότερα. Για να μην σε μπερδεύω με τις συντομεύσεις. Sl= Slalom , Gs=Giant Slalom. Όπως βλέπεις έχεις βάλει σ' ένα καλάθι όλων των ειδών τα πέδιλα που δύσκολα μπορείς να τα συγκρίνεις μεταξύ τους. Αποφάσισε τι θέλεις να κάνεις μ' αυτά και θα δεις προς τα που πρέπει να κινηθείς. 72+ μέση στην Ελλάδα ? Ναι γίνεται όπως σου είπαν και τα άλλα παιδιά (Nickel, Batucada) . Εγω πέρυσι την έβγαλα με τα Edelwiser Swing της υπογραφής μου εκ μέση και r=12 και ήμουν όχι απλά ευχαριστημένος αλλά ενθουσιασμένος μιας και είχα ένα πολύ καλό carving πέδιλο εντός πίστας αλλά ταυτότχρονα κι ένα πέδιλο που στο εκτός μου έδινε την απαραίτητη άνωση για να καλύψω το έλλειμα της τεχικής μου και να ευχαριστηθώ τα απάτητα στο μέγιστο. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
Matchstick 0 Report post Posted November 17, 2006 Eυχαριστώ παίδες , είστε γρήγοροι @Nickel μπορεί να τα καταφέρω για Κυριακή , καλή ιδέα πάντως Τα Κ2 ειναι προσωπική μου αντιπάθεια , αν και καλά πέδιλα , ποτέ δεν τα συμπάθησα . Ισως να φταίνε τα λεντάκια που είχαν και μου θύμιζαν διαστημόπλοιο @batucada δεν εχω ποτέ κάνει με fischer , στα αμερικανικα demo centers σπανια τα έβλεπα καν , και η αγορά εξοπλισμού είναι peer driven , αν κανεις απ τους φιλους σου δεν εχει fischer δεν ξέρεις ουτε την μάρκα. Αλλα διάβασα καλά πράγματα για αυτό και το έβαλα στη λίστα. @donmeli Σ ευχαριστώ για την ευχή , μακάρι όλα να πάνε καλά , περυσι κατάφερα και ξεπέρασα την φοβία μου για ατύχημα και έκανα μια ολόκληρη ημέρα δεξιά και αριστερά απ το Ηρα . Μου έκανε εντύπωση η ακαριαία εμπλοκή των ακμών στα νοικιάρικα , δεν είχα πάρει δικά μου σκι καθώς δεν ειχα προγραμματίσει σκι , είχα πάει στη περιοχή για άλλο λόγο. Ευτυχώς οι μυς μου θυμόντουσαν ακόμα κάποιες κινήσεις και ποτέ δεν κινδύνεψα . Ομως αρκετά πράγματα το σώμα μου τα έχει ξεχάσει και χρειάζομαι προπόνηση . Αν και ποτέ δεν κατάφερα να ακολουθήσω μερικούς φίλους εχω σχετικά καλή τεχνική, τουλάχιστον παλαιότερα , πίστα στην αρχή της μέρας μια φορά ολο drift . Φέτος αυτό θα αλλάξει για να μπορέσω να καλύψω τα κενά και να κάνω και ασκήσεις. Αλλά μετά από 10 15 μέρες το βλέπω να έχω φάει φρίκη με τις πίστες , αν όχι πιο γρήγορα. Ψάχνω για ενα σχετικά μαλακό πέδιλο για να μην κουράσω την μέση μου , που να συγχωρεί σφάλματα , να έχει καλό grip , να είναι πολύ γρήγορο στις αλλαγές κατεύθυνσεις και να δουλεύει και σε μικρές ταχύτητες . Οφφ εκανα και με Rossi 3s σε χιόνι μέχρι το γόνατο αλλά δεν τα πουλάνε πλέον Μέση από 70-72 και πάνω δεν νομίζω να βοηθήσει να θυμηθώ τεχνική , και εχω και τις απορίες μου για την χρησιμότητα ενός τέτοιου πέδιλου στο ελληνικό μπετόν αρμε. Βέβαια εάν υπάρχει demo center με τέτοια μεγέθη θα ήθελα να δοκιμάσω . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 17, 2006 Fischer AMC 73, τα κανει ολα και συμφερει. Κ2 crossfire K2 stryker Atomic B11 αλλα στη περιπτωση σου θα προτεινα να μην αγορασεις πριν δοκιμασεις αφου εχουμε αυτη την δυνατοτητα... απαπαπα τι μου θυμισες με τα λαμπακια της Κ2 ουτε που τα κοιταγα τοτε Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted November 17, 2006 Μέση από 70-72 και πάνω δεν νομίζω να βοηθήσει να θυμηθώ τεχνική , και εχω και τις απορίες μου για την χρησιμότητα ενός τέτοιου πέδιλου στο ελληνικό μπετόν αρμε. Βέβαια εάν υπάρχει demo center με τέτοια μεγέθη θα ήθελα να δοκιμάσω . Αν σκοπός σου είναι να μην βγεις ποτέ εκτός πίστας,τότε σου αρκεί αυτό το πλάτος στη μέση των σκι. Αλλιώς όχι. Είναι μεγάλος μύθος ότι στην Ελλάδα το χιόνι είναι πάντα σκληρό και ρηχό,εκτός αν μιλάμε για τις πίστες την Άνοιξη. Η Ελλάδα έχει χιόνια συχνά(λόγω θάλασσας),που είναι κυρίως βαριά και μετά μετατρέπονται σε κρούστες και σε βαθιές σούπες την Άνοιξη. Τα φαρδιά σκι βοηθάνε πολύ σε αυτές τις αρκετά δύσκολες συνθήκες και κυρίως σου επιτρέπουν να κάνεις κανονικό σκι εκτός πίστας και όχι πηδηχτό παλαιού τύπου(αναγκαίο με τα στενά σκι στην κρούστα για να την σπας). Δεν παίρνουμε fat ski γιατί υστερούμε σε τεχνική(αν και βοηθάνε),αλλά γιατί απλά το σκι άλλαξε προς το καλύτερο και δεν γυρίζει πίσω. Κάποιος με καλή τεχνική μπορεί πλέον να καρβάρει εκτός πίστας σε μεγαλύτερες ταχύτητες και πιό ξεκούραστα από παλιά. Στις πολύ δύσκολες συνθήκες διασκεδάζουμε πλέον αντί να παλεύουμε. Οι σνοουμπόρντερς δεν είναι χαζοί που έχουν τόσο πλατιά βάση κάτω από τα πόδια τους. Και πάλι διευκρινίζω ότι είναι καθαρά θέμα που και πόσο και τι είδος σκι κάνεις και πως θες να το κάνεις. Υ.Γ.:Ευχαριστώ το σνόουμπορντ σαν άθλημα,γιατί άνοιξε τα μάτια και στο σκι,που είχε βαλτώσει με τα ίδια και τα ίδια τόσα χρόνια.Η ουσιαστική επανάσταση δεν έγινε με τα carve σκι αλλά με τα midfat και τα fat και μας έδωσε την δυνατότητα να πάμε ένα επίπεδο πιό πέρα ανοίγοντας νέες προοπτικές στο βουνό. Και πάλι ευχαριστώ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 17, 2006 ολοι οι Πουδροκαμμενοι παρεα... Toν Λουη θα τον κανουμε προεδρο των πουδροκαμμενων "Και πάλι ευχαριστώ" :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Matchstick 0 Report post Posted November 17, 2006 Αν σκοπός σου είναι να μην βγεις ποτέ εκτός πίστας,τότε σου αρκεί αυτό το πλάτος στη μέση των σκι.Αλλιώς όχι. Είναι μεγάλος μύθος ότι στην Ελλάδα το χιόνι είναι πάντα σκληρό και ρηχό,εκτός αν μιλάμε για τις πίστες την Άνοιξη. Η Ελλάδα έχει χιόνια συχνά(λόγω θάλασσας),που είναι κυρίως βαριά και μετά μετατρέπονται σε κρούστες και σε βαθιές σούπες την Άνοιξη. Τα φαρδιά σκι βοηθάνε πολύ σε αυτές τις αρκετά δύσκολες συνθήκες και κυρίως σου επιτρέπουν να κάνεις κανονικό σκι εκτός πίστας και όχι πηδηχτό παλαιού τύπου(αναγκαίο με τα στενά σκι στην κρούστα για να την σπας). Δεν παίρνουμε fat ski γιατί υστερούμε σε τεχνική(αν και βοηθάνε),αλλά γιατί απλά το σκι άλλαξε προς το καλύτερο και δεν γυρίζει πίσω. Κάποιος με καλή τεχνική μπορεί πλέον να καρβάρει εκτός πίστας σε μεγαλύτερες ταχύτητες και πιό ξεκούραστα από παλιά. Στις πολύ δύσκολες συνθήκες διασκεδάζουμε πλέον αντί να παλεύουμε. Οι σνοουμπόρντερς δεν είναι χαζοί που έχουν τόσο πλατιά βάση κάτω από τα πόδια τους. Και πάλι διευκρινίζω ότι είναι καθαρά θέμα που και πόσο και τι είδος σκι κάνεις και πως θες να το κάνεις. Υ.Γ.:Ευχαριστώ το σνόουμπορντ σαν άθλημα,γιατί άνοιξε τα μάτια και στο σκι,που είχε βαλτώσει με τα ίδια και τα ίδια τόσα χρόνια.Η ουσιαστική επανάσταση δεν έγινε με τα carve σκι αλλά με τα midfat και τα fat και μας έδωσε την δυνατότητα να πάμε ένα επίπεδο πιό πέρα ανοίγοντας νέες προοπτικές στο βουνό. Και πάλι ευχαριστώ. Eνδιαφέρουσα τοποθέτηση . Οι κρύσταλλοι χιονιού έχουν πυκνότητα νερού από 10 kg m-3 (1%)μέχρι και 350 kg m-3 (35%) [Doesken , 1999]. Οσο πιό κοντά σε κάποιο υδάτινο όγκο , θάλλασα , λιμνη, τόσο μεγαλύτερη το liquid water content του κρυστάλλου. Παρανασό , Καλάβρυτα και χειρότερα στο Πήλιο το LWC είναι πολύ υψηλό και ο αέρας που συνήθως φυσά κατά την διάρκεια της χιονόπτωσης προσθέτει στην δύναμη της βαρύτητας και την δική του και το snowpack αποκτά ακόμη περισσότερο την άισθηση τσιμέντου . Σε snowpack με water dencity 20%-30% και βάθος φρέσκου 50εκ πριν 10 χρόνια κάναμε με μέση 60 και 62 και ήταν κουραστικό για κάποιους.... ειδικά εάν και εντός πίστας δεν είχες στοιχειώδη τεχνική. Κρούστα δεν έχει πλάκα με pencilsticks επίσης , και οι τακτικές είναι θέμα εμπειρίας , η τεχνική μπορεί να διαδαχθεί . Τα καινούργια πέδιλα με 78, 85 , είδα και μερικά με 100+ μέση τώρα που ψάχνω , σίγουρα κάνουν τέτοιες συνθήκες παιχνιδάκι ακόμα και για έναν μέτριο σκιερ . Και αυτό είναι καλό Α και ζήτω το snowboard για να είμαστε και politically correct. @Nickel Demo στην Ελλάδα γίνονται ? πού, πότε , έχετε κανονίσει κάτι σαν Σύλλογος ή ξέρετε από τα κονέ σας ? Ευχαριστώ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 17, 2006 ο Συλλογος φέτος θα εχει στη διαθεση του μερικα ζευγαρια για demo σκι πανω στο χκ Παρνασσου.(μερικα απο αυτα θα ακολουθουν και στις εκδρομες) Επισης τα μελη του συλλογου θα μπορουν να δοκιμαζουν φετινα σκι κατευθειαν απο το μαγαζι που συνεργαζομαστε. Οσον αφορα το ποτε, μερικοι απο 9 Δεκ. στο Καπρουν οι υπολοιποι οταν χιονισει στα βουνα μας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted November 18, 2006 Matchstick από τα λεγόμενα σου φαίνεται οι προσδοκίες σου από το πέδιλο να ταιριάζουν περισσότερο στη κατηγορία Allmountain. Κάθε εταιρία έχει στη γκάμα της πλέον κι από ένα τουλάχιστον μοντέλο που υπόσχεται να καλύπτει τις ανάγκες του σκιερ σε κάθε είδους χιονιού. Το πόσο τα καταφέρνουν είναι εντελως υποκειμενικό και εξαρτάται από την διάθεση του καθενός να κάνει συμβιβασμούς σε επι μέρους τομείς. Δεν μπορείς να έχεις αστραπιαίες αντιδράσεις και ταυτόχρονα απόλυτη σταθερότητα σε ψηλές ταχύτητες. Δεν μπορεί να είναι μαλακό το πέδιλο για τα απάτητα αλλά να κρατάει άψογα στον πάγο. Οπως καταλαβαίνεις αυτά τα πέδιλα έχουν αναλάβει να συνδυάσουν τα άκρα αντίθετα και απαιτεί ψάξιμο στα specs (radius, flex, sidecut ) ώστε να πάρεις μια πρώτη γεύση για το που έχουν ρίξει οι κατασκευαστές το βάρος της απόδοσης και που έχουν συμβιβαστεί. Βέβαια όλα αυτά έχουν να κάνουν και σε μεγάλο βαθμό με το πόσο κοντά στα όρια του θα το φτάσεις το πέδιλο. Στην θέση σου θα εστίαζα την προσοχή μου στα εξής μοντέλα Atomic Metron Head Monster Fisher AMC Voelkl AC3 DYNASTAR LEGEND MOVEMENT FLAME K2 APACHE Rossignol Bandit B1/B2 SalomonX-Wing10 Nordica Hot Rod Φυσικά και θα συμφωνίσω με τον Nickel και θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις πριν την αγορά όπου αυτό είναι δυνατόν για να δεις ποιό είναι το πέδιλο που σου ταιρίαζει καλύτερα. Γνωρίζω ότι testride προσφέρει ο pro-rad για τα Movement και τα παιδιά από το N'joy the ride για Fisher και K2 ( σύμπτωση ότι και οι δυο συνεργάζονται με το σύλογο?? ). Τώρα όσο αφορά τις άλλες εταιρίες μάλλον εφαρμόζουν το σύστημα πίστευε και μη ερεύνα. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
Matchstick 0 Report post Posted November 18, 2006 σας ευχαριστώ ελπίζω να τα πουμε από κοντά Κυριακή Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted November 18, 2006 Η προταση μου αγγιζει τη σκεψη του donmeli. Ο φιλος μας -με λαμπρό (!) βιογραφικο ski-bum- θελει ενα all-around πεδιλο (αν καταλαβαμε καλα..) με μια cross ισως φυση, παρα ισως ενα bigmountain surfboard– ασχετως που οταν δοκιμασει ενα mid-fat, fat, θα αλλαξοπιστησει..(δεν εχουν κι αδικο που επιμενουν.. )! Μερικα ακομη που θα προτεινα: Atomic Metron B5 kai Metron 11 B5(το Β5, το δοκιμασα σε testride πριν προπερσι - προσωπικη αποψη: ****) Dynastar Legend 8000 (το δοκιμασα σε testride προπερσι - προσωπικη αποψη: ****) Fischer AMC 76 Nordica Hot Rod Nitrous Rossi Zenith Z9 (το δοκιμασα σε skitest περυσι - προσωπικη αποψη: **) Salomon X-wing tornado (το δοκιμασα σε skitest περυσι - προσωπικη αποψη: ***) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted November 18, 2006 Σε snowpack με water dencity 20%-30% και βάθος φρέσκου 50εκ πριν 10 χρόνια κάναμε με μέση 60 και 62 και ήταν κουραστικό για κάποιους.... ειδικά εάν και εντός πίστας δεν είχες στοιχειώδη τεχνική. Κρούστα δεν έχει πλάκα με pencilsticks επίσης , και οι τακτικές είναι θέμα εμπειρίας , η τεχνική μπορεί να διαδαχθεί . Τα καινούργια πέδιλα με 78, 85 , είδα και μερικά με 100+ μέση τώρα που ψάχνω , σίγουρα κάνουν τέτοιες συνθήκες παιχνιδάκι ακόμα και για έναν μέτριο σκιερ . Και αυτό είναι καλό Αν ήταν έτσι απλό να κάνεις εκτός πίστας σε όλα τα είδη χιονιού επειδή πήρες ένα ζευγάρι φαρδιά σκι,τότε δεν θα κάναμε καμία συζήτηση και όλοι θα ήταν ευτυχισμένοι. Όμως δεν είναι έτσι και η τεχνική βάση είναι απαραίτητη για σκι αξιώσεων. Άλλο να κατεβαίνεις άνετα και με ικανοποιοητικό στυλ και άλλο να κάνεις σκι με στόχο μόνο να μην πέσεις. Από την παρέα μου που κάνουμε χρόνια συστηματικό σκι εκτός πίστας,μόνο δύο είχαμε καταφέρει να κάνουμε παντού με τα παλιά σκι(203-207cm slalom με 61mm μέση). Φυσικά είχαμε προσπαθήσει πολύ και το σκι το μάθαμε πρώτα στην πίστα και μετά στα σαβουρόχιονα(έχουμε πολλά τέτοια). Σήμερα η ομάδα είναι πολύ καλή με εμπειρία,οργανωμένη,πειθαρχημένη και κυρίως γυμνασμένη και όλοι κάνουν με mid fat-fat ski στα απάτητα(84mm+),αλλά παρόλα τα χρόνια που πέρασαν,παρόλο που οι διαφορές στο επίπεδο μειώθηκαν, μεταξύ των μελών της ομάδας,είναι ακόμη εμφανείς και αξεπέραστες μάλλον...(ποτέ μην λες ποτέ)... Εσύ απ'όσα περιγράφεις έχεις τεχνική βάση,αλλά μάλλον έχεις μείνει λίγο πίσω λόγω τραυματισμού,ίσως και λόγω εξοπλισμού. Μην κολλάς δοκίμασε σκι όπως σου λένε τα άλλα παιδιά,τόλμησε να πάρεις κάτι φαρδύτερο απ' όσο νομίζεις,γυμνάσου λίγο περισσότερο και θα δεις να επανέρχεσαι και να γίνεσαι ακόμα καλύτερος από παλιά. Το πιστεύω αυτό αν προσπαθήσεις βέβαια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Matchstick 0 Report post Posted November 18, 2006 πέρυσι που έκανα μια φορά κατάλαβα ότι χρειάζομαι γυμναστική και χρειάζομαι και ώρες στη πίστα δυστυχώς . Τη μέση μου louis την διέλυσα από τα inline , πρώτα εξω και μετά ελλάδα. Κατέβαινα από τον Λυκαβηττό στο στάδιο Ειρήνης με μπατόν τρείς φορές τη βδομάδα και αργότερα από Πεντέλη στο Ειρήνης , για να είμαι έτοιμος για το χειμώνα και είχαν αρχίσει να μου αρέσουν τα αλματάκια με ινλινε . Φέτος δεν έχω αρχίσει ακόμα και έχω να κάνω ινλινε οσο και σκι . Οπότε στην αρχή Τουρκοβούνια και κατηφόρες με τα nike και μετά βλέπουμε , έχω ένα μήνα να ετοιμαστώ . Μίλησα και με φίλους , έγραψα και μερικά εμαιλ , γράφτηκα και σε ενα συνδρομητικό σιτε που είναι ενδιαφέρον . Ενας γνωστός μου που είχε ερθει Ελλάδα το 98 για ενα skiflick και εγώ ατυχώς ήμουν εκτός μου είπε να πάρω τα mantra , μπόλικο ουζο και να πάω για σκι. χεχεχε Τεσπα . Αν χρειαστεί θα αρχίσω πάλι τη συλλογή σκι , το έχω ξαναδεί το έργο. Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Matchstick 0 Report post Posted November 27, 2006 Μήπως γνωρίζει κάποιος κατάστημα στην Αθήνα για πέδιλα Nordica ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΘΑΝΟΣ 0 Report post Posted November 27, 2006 Μήπως γνωρίζει κάποιος κατάστημα στην Αθήνα για πέδιλα Nordica ? nordica νομιζω πως εχει το BEST O στο Χαλανδρι ο δρομος πρεπει να λεγεται εθν. Αντιστασεως. Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted November 28, 2006 Ναι εκει θα τα βρεις..εχει φερει κ φετινα, οπως κ Voelkl & Scott. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Matchstick 0 Report post Posted November 28, 2006 Μakalu και Θάνος ευχαριστώ ! είδα τα AC4 που σκεφτόμουν να πάρω , παράγγειλα όμως τα Nordica Hot Rod Afterburner σε 178 που μου υποσχέθηκαν φίλοι ότι είναι αυτό που ζητάω , εάν δεν είναι θα τους τα στείλω να τα κάνουν καρέκλες . Tώρα μένει άλλο ένα σκι στα 72-76 μέση. Μάλλον για Atomic B5 σε 172 ή 162 με βλέπω . Atomic που έχει Αθήνα παίδες , ξέρει κάποιος? Α και εχει δοκιμάσει κανείς από εδώ τα Nordica? ....και εάν κάποιος έχει τα Β5 σε 172 ας γράψει κάτι για αυτά !!! ΥΓ. Οπως καταλάβατε τέρμα τα 66 μέση Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΘΑΝΟΣ 0 Report post Posted November 28, 2006 Μakalu και Θάνος ευχαριστώ ! είδα τα AC4 που σκεφτόμουν να πάρω , παράγγειλα όμως τα Nordica Hot Rod Afterburner σε 178 που μου υποσχέθηκαν φίλοι ότι είναι αυτό που ζητάω , εάν δεν είναι θα τους τα στείλω να τα κάνουν καρέκλες . Tώρα μένει άλλο ένα σκι στα 72-76 μέση. Μάλλον για Atomic B5 σε 172 ή 162 με βλέπω . Atomic που έχει Αθήνα παίδες , ξέρει κάποιος? Α και εχει δοκιμάσει κανείς από εδώ τα Nordica? ....και εάν κάποιος έχει τα Β5 σε 172 ας γράψει κάτι για αυτά !!! ΥΓ. Οπως καταλάβατε τέρμα τα 66 μέση Atomic νομιζω οτι εχει στο εμπορικο κεντρο Ν. ΙΩΝΙΑΣ στην Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1ο οροφο δεν θυμαμε πως λενε το μαγαζι. εγω ξεκινησα να ψαχνω αλλα τα παιδια εδω με πεισανε να παρω μποτες πρωτα καιμετα αφου δοκιμασω να αγορασω πεδιλα. Αληθεια στο χκπ που πηγατε το σκ τι βρηκατε? τι αγορασατε? σε τι τιμες ? αφησατε κατι για εμας που δεν ειμασταν εκει ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted November 28, 2006 Αληθεια στο χκπ που πηγατε το σκ τι βρηκατε? τι αγορασατε? σε τι τιμες ? αφησατε κατι για εμας που δεν ειμασταν εκει ? Άστο Θάνο αυτό το θέμα, πονάει.... Πες ότι επειδή δεν ήρθες εσύ μαζί μας δεν άνοιξε καν το μαγαζί...Πήγαμε φάγαμε κάτι σταυλίσιες νά (μετά συγχωρήσεως ) , τα ήπιαμε και σε περιμένουμε να πάμε όλοι παρέα κάποιο επόμενο ΣΚ Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Vasilis29 1 Report post Posted November 29, 2006 Πήγαμε φάγαμε κάτι σταυλίσιες νά (μετά συγχωρήσεως ) , τα ήπιαμε και σε περιμένουμε να πάμε όλοι παρέα κάποιο επόμενο ΣΚ Και κάποιοι φάγανε όοοοολη τη Σταυλίσια. Και όοοολη τη σαλάτα. Και όοοοολα γενικά. Μπράβο... Λέμε πάντως να ξαναανεβούμε το επόμενο ΣΚ (9-10/12). Όσοι τουλάχιστον δεν μαζεύουνε τις παπαρούνες που λέγαμε στην Αυστρία.. Ποιός ζηλεύει; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted November 29, 2006 Και κάποιοι φάγανε όοοοολη τη Σταυλίσια. Και όοοολη τη σαλάτα. Και όοοοολα γενικά. Μπράβο... Ε, κάποιοι(ες), πώς να το κάνουμε; Εντυπωσιάζουν!!!!! Λέμε πάντως να ξαναανεβούμε το επόμενο ΣΚ (9-10/12). Όσοι τουλάχιστον δεν μαζεύουνε τις παπαρούνες που λέγαμε στην Αυστρία.. Ποιός ζηλεύει; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Matchstick 0 Report post Posted November 30, 2006 Θάνο σε ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες !!!!!!!!!!! Τελικός απολογισμός Nordica AB σε 178 , κλείστηκε Αtomic B5 σε 162 , κλείστηκε και τώρα περιμένουμε τα χιόνια ΥΓ1. Να αυχαριστήσω πολύ όλα τα παιδιά που έδωσαν την άποψη τους σε αυτό το τοπικ ΥΓ2. Να ευχαριστήσω πολύ τον Sirrios36 για τον χρόνο που διέθεσε και τις συμβουλές του Quote Share this post Link to post Share on other sites