pandora 0 Report post Posted November 23, 2006 Χαιρετισμούς απο την...Αθήνα! Γειά σου ρε Αθήνα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 23, 2006 Γειά σου ρε Αθήνα!!! Πανδώρα, δώσε τους χαιρετισμούς μου απόψε σε όλα παιδιά και την άλλη Πέμπτη ετοιμάσου για το κέρασμα που σου χρωστάω!!! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted November 23, 2006 ...και την άλλη Πέμπτη ετοιμάσου για το κέρασμα που σου χρωστάω!!!Κι αν είναι Σάββατο ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 24, 2006 Κι αν είναι Σάββατο ?Το Σάββατο ελπίζω να έχω τη χαρά για περισσότερα κεράσματα! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
pandora 0 Report post Posted November 24, 2006 Το Σάββατο ελπίζω να έχω τη χαρά για περισσότερα κεράσματα! Ε τότε σε περιμένω το άλλο Σάββατο στο party Δαμιανέ Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 24, 2006 Ε τότε σε περιμένω το άλλο Σάββατο στο party Δαμιανέ KAI το Σάββατο Pandora! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted November 24, 2006 Καλώς όρισες κι από μένα Πανδώρα. Βλέπ ότι δεν σου πήρε και πολύ χρόνο να εγκλιματιστείς. Μια χαρά τα πας. Όσο για τις τούμπες μην ανησυχείς στάδιο είναι και θα περάσει, για να έχεις κάτι να θυμάσαι και να γελάς, άλλωστε εδώ θα βρείς ότι χρειάζεσαι για να το ξεπεράσεις γρήγορα. Υ.Γ Εεεεεχμ και πριν το ξεχάσω ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ !!!! Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
pandora 0 Report post Posted November 24, 2006 Ευχαριστώ πάρα πολύ για το καλοσόρισμα donmeli! Έχω μια απορία.. Όταν λες μακριά από τα κουτιά τί εννοείς? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted November 24, 2006 Η Πανδώρα ένα κουτί είχε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dimanast 0 Report post Posted November 24, 2006 αντε βρε ... να σε καλωσορισω και εγω στο forum να μην φωναζει η φιλη σου ... καλως μας βρηκες λοιπον ... ΥΓ και το καλοκαιρι το σκι δεν σταματαει ... απλα αλλαζει εδαφος... Quote by moonsoda ....τo snowboard είναι σάν το sex.. μόλις δοκιμάσεις μια φορά... θέλεις συνέχεια... Χιονοδρομικό κέντρο Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης Http://www.dimanast.gr http://www.hi5.com Share this post Link to post Share on other sites
pandora 0 Report post Posted November 24, 2006 Η Πανδώρα ένα κουτί είχε... Ευχαριστώ Αλέξη που με συμπληρώνεις γιατί αλλού πήγαινε το μυαλό μου! Θα δω πότε θα το ανοίξω...... αντε βρε ... να σε καλωσορισω και εγω στο forum να μην φωναζει η φιλη σου ... καλως μας βρηκες λοιπον ... ΥΓ και το καλοκαιρι το σκι δεν σταματαει ... απλα αλλαζει εδαφος... Γεία σου και από εδώ Δημήτρη! Αχ καλοκαιράκι, ήλιος, θάλασσα Παιδιά μη βαράτε! Απλά έτυχε να μ' αρέσει λίίίίγο παραπάνω το καλοκαίρι! Είμαι σίγουρη όμως ότι μαζί σας φέτος θα τα περάσω καταπληκτικά! Δημήτρη είσαι και στο hi5? Για κάτσε να σε βρω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted November 24, 2006 Mωρέ η Πανδώρα μπορεί να είχε ένα μόνο κουτί αλλά η τύχη του αγνοείται. Γι αυτό για καλό και για κακό μακριά απ όλα τα κουτιά. Υ.Γ ούτε καν θέλω να γνωρίζω πού πήγε ο νους σου Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 24, 2006 Υ.Γ ούτε καν θέλω να γνωρίζω πού πήγε ο νους σου άσε άσε αυτό το κορίτσι!! τι να σου λέω!! (πανδώρα εξακολουθείς να είσαι φίλη μου εεεεεεε?????) να μην φωναζει η φιλη σου ... μμμμμμ !! κακιούλες!!! πότε καλέ φώναξα εγώ!!?!?!? ένα τόσο πράο και ήρεμο και φιλήσυχο άτομο!!που στόμα έχω και μιλιά δεν έχω!! (λέμε τώρα) αχ έτσι βγαίνει το κακό όνομα!! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites