pandora 0 Report post Posted November 19, 2006 Γειά σας και από 'μένα!! Πρώτη φορά πέρσυ έκανα σκι κι ενθουσιάστηκα. Αν και είμαι καλοκαιρινός τύπος ανυπομονώ για τα χιόνια τα καλά. Ελπίζω να είστε ανεκτικοί απέναντι στις βούτες μου γιατί είμαι αρχάρια ακόμα , με πολύ διάθεση όμως να μάθω περισσότερα. Η συνάντηση της Πέμπτης ήταν super και φυσικά θα ξαναέρθω (δε γλιτώνετε τόσο εύκολα από 'μένα! χι χι χι) Καλή χιονοδρομική περίοδο σε όλους! Πανδώρα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 19, 2006 Καλώς ήρθες Πανδώρα στο σύλλογο!! Και ο γράφων κάποτε περνούσε καλά μόνο τα καλοκαίρια πλέον και το χειμώνα ! Είμαι σίγουρος πως στον σύλλογο θα βρεις μια εξαιρετική παρέα που θα σε συνοδεύει στις χειμερινές σου εξορμήσεις. Καλό χειμώνα παιδιά, είναι προ των πυλών... Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 19, 2006 Γειά σας και από 'μένα!! Πρώτη φορά πέρσυ έκανα σκι κι ενθουσιάστηκα. Αν και είμαι καλοκαιρινός τύπος ανυπομονώ για τα χιόνια τα καλά. Ελπίζω να είστε ανεκτικοί απέναντι στις βούτες μου γιατί είμαι αρχάρια ακόμα , με πολύ διάθεση όμως να μάθω περισσότερα. Η συνάντηση της Πέμπτης ήταν super και φυσικά θα ξαναέρθω (δε γλιτώνετε τόσο εύκολα από 'μένα! χι χι χι) Καλή χιονοδρομική περίοδο σε όλους! Πανδώρα! γεια σου μικρη πυγολαμπιδα!!νομιζω οτι ειμαι ανευ συναγωνισμου στις βουτιες!! παμε στοιχημα?? μηπως θες να σου θυμησω το καιμακτσαλαν?? λεμε τωρα! που να γλυτώσουν οι ανθρωποι με εμας που έμπλεξαν!!αντε καλη χιονοδρομικη περιοδο!! θα περασω να σε παρω με το τουτου την Πεμπτη για τη συναντηση!! Όποτε προειδοποιώ τους υπόλοιπους ότι θα κυκλοφορω με αυτοκινητο!! !! η αγαπητη χιονοστοιβαδα!! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 19, 2006 μηπως θες να σου θυμησω το καιμακτσαλαν?? Εκεί ήρθε και η αφεντιά μου για πρώτη φορά σε στενή επαφή με τις βούτες... Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
pandora 0 Report post Posted November 19, 2006 Ειλικρινά τέτοια απογοήτευση στα μάτια των παιδιών δεν έχω ξαναδεί όταν έπεσα επάνω στα μπατόν τους και δεν μπορούσα να σηκωθώ με τίποτα, με αποτέλεσμα να μπλοκάρω τα lift! Αλλά τι σας πρήζω τώρα κι εσάς, αφού θα το διαπιστώσετε όταν θα πάμε όλοι μαζί στο βουνό! (Αλλά Λένα μου σαν να έχεις κάποιο δίκιο για τα πρωτεία σου.... ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 19, 2006 αρχισαν και οι γυναικες να συναγωνιζονται στο σκι τωρα καλως ηρθες Πανδωρα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted November 20, 2006 Πανδώρα καλώς ήρθες στο φόρουμ και στο Σύλλογο κι από μένα! Στην αρχή καλές είναι οι τούμπες, κι όσο είναι κανείς στο ξεκίνημα, τον βοηθούν να μάθει και γενικά είναι ανώδυνες...Να τις αποφεύγετε όμως μόλις αρχίσετε να παίρνετε λίγο αέρα.....σας μιλώ κ πείρας!!! Καλό χειμώνα σε όλους μας Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 20, 2006 Ειλικρινά τέτοια απογοήτευση στα μάτια των παιδιών δεν έχω ξαναδεί όταν έπεσα επάνω στα μπατόν τους και δεν μπορούσα να σηκωθώ με τίποτα, με αποτέλεσμα να μπλοκάρω τα lift! Αλλά τι σας πρήζω τώρα κι εσάς, αφού θα το διαπιστώσετε όταν θα πάμε όλοι μαζί στο βουνό! (Αλλά Λένα μου σαν να έχεις κάποιο δίκιο για τα πρωτεία σου.... ) H....ισχύς εν τη ενώσει!! Υ.Γ. Εγώ "ζούσα" κάποτε, μόνο με την προσμονή του Καλοκαιριού!! Πώς αλλάζουν όμως οι καιροί, θα το δείτε οι νέοι της παρέας σύντομα. Κωνσταντίνε!!! Πάλιωσα!!! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 20, 2006 Kαλως την Πανδώρα, κι ας άργησε Τούμπες τέλος, απο φέτος κάρβινγκ, αρκεί να έχεις όρεξη Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 20, 2006 Kαλως την Πανδώρα, κι ας άργησε Τούμπες τέλος, απο φέτος κάρβινγκ, αρκεί να έχεις όρεξη ....και να ξέρεις Πανδώρα! Όταν μιλάει ο Στάθης, όλοι ακούμε με προσοχή! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 20, 2006 Κωνσταντίνε!!! Πάλιωσα!!! Γειά σου Δαμιανέ παλιοσειρά!!!! Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted November 20, 2006 γειά σου Πανδώρα! καλώς ήρθες και καλές κατεβασιές! χωρίς τούμπες!!! :-) Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted November 20, 2006 Καλώς ήρθες Πανδώρα! Λογικο ειναι να τρώς τουμπες στην αρχη, όλοι μας φάγαμε. Ακόμη και ο ΑΛΕΞΗΣ κι ας μην το παραδέχεται Κι εγώ πάντως στο Καιμακ ειχα την πρώτη μου επαφή με το σκι και φυσικα τις πρωτες τουμπες! Τα λέμε την Πέμπτη! Φιλικά, Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
pandora 0 Report post Posted November 20, 2006 Καλώς σας βρήκα όλους παιδιά μου! Κάτι πήρε το μάτι μου για videακι με αρχάριους...! Αν τυχόν και τραβήξετε κάτι τέτοιο σε εκδρομές πείτε μου να ξέρω να λείπω.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted November 21, 2006 Πανδώρα όπως βλέπεις, κάποιος αλήτης εδώ μέσα με ζηλεύει...ακόμη και για τις τούμπες μου Κάτι πήρε το μάτι μου για videακι με αρχάριους...! Αν τυχόν και τραβήξετε κάτι τέτοιο σε εκδρομές πείτε μου να ξέρω να λείπω...μπα, δεν χρειάζεται...πρωταγωνιστούν ο Nickel, ο Jey, o Makalu...και άλλοι τεθλιμμένοι συγγενείς της συνομοταξίας των αρχαρίων. Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 21, 2006 Καλώς σας βρήκα όλους παιδιά μου! Αυτό το "παιδιά μου" ήταν που μου άρεσε πάρα πολύ Πανδώρα. Όπου σε βρώ, θα σε κεράσω ό,τι θέλεις!!! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
pandora 0 Report post Posted November 21, 2006 Όπου σε βρώ, θα σε κεράσω ό,τι θέλεις!!! Μην ξεχάσεις τότε να έρθεις την Πέμπτη... Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 21, 2006 Μην ξεχάσεις τότε να έρθεις την Πέμπτη... Αν είσαι απο Θεσ/νίκη, θα σε κεράσω την άλλη Πέμπτη. Κοίτα να είσαι εκεί!! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted November 21, 2006 .....ισχύει και για την Αθήνα το κέρασμα??? ...καλώς μας ήρθες Πανδώρα, θα τα πούμε στα βουνά!!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
pandora 0 Report post Posted November 21, 2006 .....ισχύει και για την Αθήνα το κέρασμα??? ...καλώς μας ήρθες Πανδώρα, θα τα πούμε στα βουνά!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 21, 2006 πολύ ωραία τα έγραψες!! πες τα πανδώρα!! Πάντως snowflake ανέβα Θεσσαλονίκη στο παρτυ!και σούπερ θα περάσουμε και εννοείται ότι όλα κερασμένα!! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
pandora 0 Report post Posted November 21, 2006 (edited) .....ισχύει και για την Αθήνα το κέρασμα??? ...καλώς μας ήρθες Πανδώρα, θα τα πούμε στα βουνά!!!! Επειδή κάτι παίχτηκε και δεν εμφανίστηκε το μήνυμά μου το ξαναγράφω! Καλώς σας βρήκα snowflake! Αμήν και πότε για καμιά εκδρομούλα στα βουνά! ...Και μεχρι να μαθεις τα μυστηρια του edit μια μικρη βοηθεια απο το Moderating Team Καλως ορισες κι απο μενα... Edited November 21, 2006 by MakisM Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 21, 2006 πολύ ωραία τα έγραψες!! πες τα πανδώρα!! Πάντως snowflake ανέβα Θεσσαλονίκη στο παρτυ!και σούπερ θα περάσουμε και εννοείται ότι όλα κερασμένα!! Έτσι είμαστε ρε Ίρα εδώ στη Σαλονίκη.!!! Ελάτε και θα δείτε! Όχι σαν κάποιους....άλλους!! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted November 22, 2006 Έτσι είμαστε ρε Ίρα εδώ στη Σαλονίκη.!!! Ελάτε και θα δείτε! Όχι σαν κάποιους....άλλους!! ....ααα εγώ σου είπα να μείνεις για το πάρτυ ...!!! όπως και να έχει θα στείλουμε αντιπρόσωπο ...ναι ναι μάλλον θα έρθω στο πάρτυ!!!! Οχι σαν κάποιους άλλους!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 23, 2006 ....ααα εγώ σου είπα να μείνεις για το πάρτυ ...!!! όπως και να έχει θα στείλουμε αντιπρόσωπο ...ναι ναι μάλλον θα έρθω στο πάρτυ!!!! Οχι σαν κάποιους άλλους!!! Χαιρετισμούς απο την...Αθήνα! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites