thanos 2 Report post Posted December 8, 2006 Περσυ ημουν στην Utah και αγορασα μια κλειδαρια για τα σκι μου!! εβαλα κωδικο αλλα ο πανεξυπνος δεν τον θυμαμαι!!! το παλικαρι μου ειχε δεικσει εναν τροπο να το ξανα κανω install αλλα!!!Καλα Κρασια δεν θυμαμαι!! μηπως καποιος μπορει να help? η κλειδαρια ειναι της οneballjay και το ονομα αυτης cable lock!!! απο πανω ειναι η φωτο του ποιοντος αλλα το δικο μου ειναι το περσινο αλλαζει λιγο το desing!! το site της εταιριας ειναι www.oneballjay.com αναμενω νεα!!!! Ευχαριστω πρωκαταβολικα!!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted December 8, 2006 Αμάν ρε FABULOUS LAS VEGAS, τίποτα σωστό δε θα κάνεις ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted December 8, 2006 ειναι η χιονοπαρεα (snowclub)και προσπαθει να με κανει καλυτερο... αλλα ξυλο απελεκιτο.... :) Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted December 8, 2006 Θάνο για να κάνεις reset τον κωδικό πρέπει η κλειδαριά να είναι ανοιχτή. Με λίγη υπομονή μπορείς να δοκμάσεις τους 1000 πιθανούς συνδυασμούς και να βρεις τον σωστό. Αν πάλι βαριέσαι δοκίμασε να δεις αν στο πιθανό σωστό νούμερο το ροδάκι είναι πιο χαλαρό ή "παίζει" περισσότερο απ' ότι τα διπλανά του. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted December 8, 2006 το εκανα!!!κατι μου θυμηζαν τα νουμερα!!! αλλα η κλειδαρια ανοιγει με αρκετοοοο τραβηγμα!!! με σκεφτεσαι στο βουνο να κοπανιεμαι να ανοιξω την κλειδαρια? μετα το βιντεο με την τουμπα στην βασιλιτσα (θεικο ) θα ξαναβγω στην δημοσιοτητα ακομα χειροτερα!! :) Ευχαριστω για την βοηθεια!!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 8, 2006 ειναι η χιονοπαρεα (snowclub)και προσπαθει να με κανει καλυτερο...αλλα ξυλο απελεκητο... Καλά τώρα!!! Εσύ είσαι για τα....βουνά! Κυριολεκτικά και μεταφορικά όμως! Φοβερή περίπτωση! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted December 8, 2006 Εσύ είσαι για τα....βουνά! ΚυριολεκτικάΓια «Κλάματα» είναι Δαμινανέ...μήν το κουράζεις και το φέρνεις απ' έξω απ' έξω...είναι χάλια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 8, 2006 Θάνο για δοκίμασε τον συνδυασμό "UFO" Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted December 8, 2006 ΜΕ τον καλο λογο στο στομα ολοι!!! Αλεξη: Το χαλια δεν ειναι τιποτα!!!!! Σταθη: το πρωτο που δοκιμασα!!!!! Μαλλον οι αποτομες αλλαγες θερμοκρασιας και η ελειψη σκι με εχει σαλταρει ε? Κυρ προεδρε το ειδες το pm ή σπλα δεν μου δινεις σημασια!!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted December 8, 2006 Το είδα...αλλά σε αγνοώ...επιδεικτικά κιόλας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted December 8, 2006 τουλαχιστον εισαι ειλικρινης!!! εχεις και κατι τελικα ωριμο με βαση την ηλικια σου!!!! :) Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
kiamosg 1 Report post Posted December 8, 2006 Δοκιμασε την ημερομηνία γεννησής σου. 9 στους 10 ανθρώπους χρησιμοποιουν αυτόν τον κωδικό για τετραψήφιους συνδυασμούς. Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted December 8, 2006 Δοκιμασε την ημερομηνία γεννησής σου. 9 στους 10 ανθρώπους χρησιμοποιουν αυτόν τον κωδικό για τετραψήφιους συνδυασμούς. Θανο να δοκιμασεις τον κωδικο 20 ευρω(για εναν καινουργιο) και θα λυσεις το προβλημα σου ...και καλυτερα παρε τα λεφτα απο τον "αδερφο" σου...τι τον εχουμε τον Κωστα Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted December 8, 2006 Αποπλαληταρχη αυτο σκεφτομαι!!! αλλα αντε να βρεις στο Λας Βεγκας καταστημα με σκι και κλειδαριες!!! Κιαμο μονο που στην κλειδαρια εχεις τρεψηφιο αριθμο!!!(αλαλ και παλι ποτε δεν εχω βαλει τα γεννεθλια μου) Σας ευχαριστω ολους παιδια!!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted December 8, 2006 Θάνο δοκίμασε το συνδυασμό: "ΚΟΦΤΗΣ-ΠΕΝΣΑ-ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ" Αν σε δούν να κοπανάς την κλειδαριά θα σε περάσουν για ... κλέφτη Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites