Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted December 29, 2006 για μια στιγμή ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια μου... τα σκούπισα και με βαριά καρδιά και κατόπιν ψυχολογικής υποστήριξης από την Ανθή καταφέρνω να σας πω ότι θα είμαστε για καμιά βδομάδα στο Zell am See.. κουφαλες Kapruνοβιοι.....Payback time αν θέλετε κάτι να μην με ενοχλήσετε τώρα μόλις τελείωσα το πακετάρισμα και πέφτω για νανάκια ... Καλή Χρονιά σε όλους και χιόνα όταν έρθουμε εμείς.... και ακολουθουν και αλλοι...... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 29, 2006 Καλά να περάσετε τυχερούληδες ! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!Άντε νανάκια τώρα... Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted December 29, 2006 καλά να περάσετε!! το μόνο σίγουρο δηλαδή!! αν είμαστε κι εμείς εδώ τυχεροί θα δούμε και κανένα χιονάκι .. ε, καλέ Θεούλη?? Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted December 30, 2006 σε 6 μέρες θα τα πούμε στο αεροδρόμιο Ηλιααααααααααα Αλλαγή βάρδιας ονομάζετε.. Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted December 30, 2006 Ηλιας και Ανθη εφτασαν και ξεπακεταρουν λολ νεωτερα ταχια Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 1, 2007 Τηλεφωνο θα σε παρω αυριο που θα ειμαι στη Δουλεια. Αυτο λεγεται μαζοχισμος καλα να περασετε αγορι μου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 1, 2007 μολις Κοιταξα το καιρο για Καπρουν - Zee ,μπρρρ ΠΟΛΥ κρυο και χιονοπτωση non stop ολη την εβδομαδα... Τουλαχιστο να εχετε ορατοτητα, και θα εχετε πραγματικα powder party μεχρι το λαιμο... Τωρα ζηλεψα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kleio23 0 Report post Posted January 2, 2007 για σας παιδια.βρηκα ενδιαφερον το θεμα σας γιατι εμεις 13-20 ιανουαριου θα παμε ζελ αμ σε και καπρουν για πρωτη φορα.γυρνοντας (πεφτω και μαθαινω) αν εχεις καποια πληροφορια που θα πρεπει να γνωριζουμε ριχτην plz!! p.s. θα ευχομουνα καλες κατεβασιες αλλα οταν θα διαβαζεις το μηνυμα αυτο λογικα θα χεις γυρισει επομενως .. καλη προσαρμογη στην καθημερινοτητα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 3, 2007 ........οτι πληροφορία θες στείλε πμ οσο για εσένα epesa_kai_xtyphsa_kai_mualo_den_evala ................ θα τα πούμε όταν γυρίσετε.... ....μεχρι τότε n'joy it till the last "drop" Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
kleio23 0 Report post Posted January 3, 2007 για πληροφοριες οι οποιες μπορει να φανουν χρησιμες και για αλλους ενδιαφερομενους γιατι να στελνονται pm ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted January 3, 2007 λοιπον ριχνει παπαδες 2 μερεςτωρα τρελλα απατητα ... ειναι καλα μια μερα ειχε ομιχλη τωρα ειναι σουπερ παναγιωτη αυριο που λες να κανω κανα απατητο ? σημερα χωθηκα σε 1,5μ χιονι και χτυπησε το πεδιλο σε δεντρο και το εψαχνα κανα 30 λεπτο... ευτυχως το βρηκε η Ανθη..... αυτα γιατι γραφω απο το PDA... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 3, 2007 Kaprun, και να κατεβεις τα κοκκινα εκτος πιστας του langwiedboden... μπουχουχου... Quote Share this post Link to post Share on other sites