xrisa 5 Report post Posted January 13, 2007 καλώς ήρθατε κορίτσια! επιτέλους πρέπει να χιονίσει! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted January 14, 2007 μηπως τελικα δεν με θελει το αθλημα ,μηπως τελικα ειμαι λιγο μαυρη γατα καλώς ήρθες και από εμένα!! μην ανησυχείς χρυσή μου! δεν φταις εσύ που δεν χιονίζει!! εμένα και τη φίλη μου την Πανδώρα μας έχουν βάλει στο μάτι προ πολλού!! Λαμβάνουμε απειλητικά μηνύματα σε κάθε συνάντηση.. Καταγγέλω ότι καταστρώνουν σχέδια για την εξόντωση μας σε πλαγιές και κάνουν ήδη προπόνηση με τα μπατόν τους!! πλάκα κάνω!! καλώς σε βρήκαμε!! μην ανησυχείς , τα πολλά και καλά χιόνια έρχονταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
c.j.jones 0 Report post Posted January 15, 2007 Σας ευχαριστω πολυ ολους για το καλωσορισμα . Ελπιζω να σας γνωρισω και απο κοντα καποια στιγμη ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted January 15, 2007 Ελπιζω να σας γνωρισω και απο κοντα καποια στιγμηΓιατί, δεν έχεις άλλα προβλήματα ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c.j.jones 0 Report post Posted January 15, 2007 Eχω αλλα ειπα να βαλω και αλλους μπελαδες στο κεφαλι μου Quote Share this post Link to post Share on other sites
Noni!!! 0 Report post Posted January 15, 2007 Καλώς ήρθες Κατερίνα! Καλή διαμονή να έχεις !!! Φιλιά πολλά από τα "καλοκαιρινά" (σνιφ-σνιφ) Καλάβρυτα Ιωάννα Quote Share this post Link to post Share on other sites