Dolomites 1,145 Report post Posted January 12, 2007 http://www.snowclub.gr/nickel/oreivatiko060107.wmv Ορειβατικό Σκί 6/1/2007 (29.5mb) Επιτέλους είδαμε (έστω και άλλους) να κάνουν σκι στα Ελληνικά βουνά. Μπράβο σε όλοι την παρέα σου nickel. Πραγματικά θα ήθελα να ήμουν εκεί... Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος άσχετος αλλά ίσως να είναι σκόπιμο να αναφέρεις με απλά λόγια τον τρόπο που κάνεις το video από miniDV σε wmv και τα 5λεπτά να είναι 28mb. Αρκετοί νομίζω έχουμε σχετικά βιντεάκια. Ας γίνει και ένας κατάλογος μέσα στο snowclub για να τα μοιραζόμαστε (λέω τώρα...). Ρε τι πάθαμε!!! Να βλέπουμε χιόνι... μόνο στην οθόνη. Ας ελπίσουμε να έχουμε τύχη για την αλλαγή καιρού που φαίνεται για τέλος Ιανουαρίου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 12, 2007 Είναι από φωτογραφικές μηχανές CANON τα βίντεα ΙΧUS 500 (makalu) ΙΧUS 900 (moi). Η μεν τραβάει 320χ240 στα 30fps η δε 640χ480 στα 30 πάλι. Αποθηκεύουν σε mpeg (mvi) και μετά απλά τα πετάς στο windows movie maker βάζεις μουσική κλπ Στο τέλος επιλέγεις μέγεθος αποθήκευσης σαν έργο οπότε μπορείς να τα σώσεις σε πολλά μέγέθη Με τις φωτογραφικές ειδικά αν τραβάς πάνω από 20fps περνάς κομπιούτερ και με movie maker είσαι έτοιμος Από κάμερα ενώ έχω περίπου 656493638 ώρες υλικό έχω προσπαθήσει και αποτύχει να φτιάξω ταινία. Ο Jey τα έχει καταφέρει ας γράψει Υ.Σ. Ο εν λόγω πουδροalmodovar εθεάθη με CD Adobe premier movie ή κάτι τέτοιο οπότε αν μας δωθεί η ευκαιρία να κάνουμε καλο σκι να περιμένεις παπάδες (στην πούδρα) ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟ TOPIC E? Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 12, 2007 Εεεεφυγεεε!! Φιλικα ΜακηςΜ Moderating Team Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 12, 2007 Από κάμερα ενώ έχω περίπου 656493638 ώρες υλικό έχω προσπαθήσει και αποτύχει να φτιάξω ταινία. ειναι το ιδιο ευκολο Μιχάλη. Το βιντεακι φτιαχτηκε απο το movie maker των winxp σε πολυ λιγη ωρα. Ειναι απελπιστικα απλη διαδικασια. Το κοψε ραψε ωστε η ταινιουλα να εχει ρυθμο και μια λογικη συνεχεια ειναι το δυσκολοτερο κομματι. Αλλα τελικα αυτο που σε βοηθαει πιο πολυ ειναι το υλικο που εχεις για να δουλεψεις. Αρα πρεπει να εχεις ενα βασικο πλανο στο μυαλο σου πως θελεις να βγει το βιντεακι σου και να κανεις αναλογα "γυρισματα" στο βουνο. Τοτε ισως πραγματικα βγαλουμε ενα πραγματικα θεαματικο βιντεακι. Εαν μαζεψουμε καλο υλικο το Σαββατο θα προσπαθησουμε να φτιαξουμε ενα καλυτερο. Απο Δευτερα θα τα πουμε πιο αναλυτικα... μιας και ετοιμαζομαι για Παρνασσο τωρα. Ο ΜακηςΜ και ο Ιασονας εχουν ασχοληθει αρκετα με το θεμα και θα κατσουν και Αθηνα ας φτιαξουν ενα οδηγο πως φτιαχνεις μια απλη ταινια στο movie maker πως βαζεις υποτιτλους, μουσικη κλπ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 12, 2007 Ο ΜακηςΜ και ο Ιασονας εχουν ασχοληθει αρκετα με το θεμα και θα κατσουν και Αθηνα ας φτιαξουν ενα οδηγο πως φτιαχνεις μια απλη ταινια στο movie maker πως βαζεις υποτιτλους, μουσικη κλπ. Θρασυτατε Καναγια!... Επειδη πρεπει να παω το γιο μου προπονηση Σαββατο πρωϊ τα λες αυτα; Εννοια σου!...Δεν θα κανεις παιδια; Θα δεις τη γλυκα! Και θα ποσταρω ενα κουβα φωτογραφιες και βιντεο απο χιονια, ιστιοπλοϊες και οτι αλλο, ετσι για να μαραινεσαι... CU on Sunday ΜακηςΜ 1500 μελη εχει το φορουμ...αυτος βρεθηκε να ειναι admin?? Θα του'χωνα ενα ban μεχρι το Δεκαπενταυγουστο Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted January 12, 2007 1500 μελη εχει το φορουμ...αυτος βρεθηκε να ειναι admin?? Θα του'χωνα ενα ban μεχρι το Δεκαπενταυγουστο Του 2015 ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 12, 2007 Του 2015 ? ........ α μπα???? έρχεστε στα λόγια μουυυυ??????? αλλα βέβαια έτσι όταν τα λέω εγώ κάνετε οτι δεν ακούτε... το φελέκι μου....... και τον αφήνετε να βολτάρει εδώ μέσα ανενόχλητος...... Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted January 12, 2007 Αφηστε το παιδι να ξεδωσει.... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
firezout 0 Report post Posted January 13, 2007 η αλήθεια είναι πως μερικά format video που τραβάνε κάποιες ψηφιακές δεν υποστηρίζονται απο το movie maker, ας δοκιμάσεις το nero vision που βρίσκεται ενσωματομένο στην νέα έκδοση του nero Quote Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted January 13, 2007 Τρομερο application για video editing με απιστευτες δυνατοτητες ειναι και το Sony Vegas. Μονο που δεν ειναι free Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted January 13, 2007 Τρομερο application για video editing με απιστευτες δυνατοτητες ειναι και το Sony Vegas. Μονο που δεν ειναι freeΚρίμα που δεν...είναι free Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
zermatt 0 Report post Posted January 15, 2007 http://www.snowclub.gr/nickel/oreivatiko060107.wmvΟρειβατικό Σκί 6/1/2007 (29.5mb) Επιτέλους είδαμε (έστω και άλλους) να κάνουν σκι στα Ελληνικά βουνά. Μπράβο σε όλοι την παρέα σου nickel. Πραγματικά θα ήθελα να ήμουν εκεί... Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος άσχετος αλλά ίσως να είναι σκόπιμο να αναφέρεις με απλά λόγια τον τρόπο που κάνεις το video από miniDV σε wmv και τα 5λεπτά να είναι 28mb. Αρκετοί νομίζω έχουμε σχετικά βιντεάκια. Ας γίνει και ένας κατάλογος μέσα στο snowclub για να τα μοιραζόμαστε (λέω τώρα...). Ρε τι πάθαμε!!! Να βλέπουμε χιόνι... μόνο στην οθόνη. Ας ελπίσουμε να έχουμε τύχη για την αλλαγή καιρού που φαίνεται για τέλος Ιανουαρίου. μια λεξη χαρακτηριζει το video : ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!! Μπραβο παιδια !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 15, 2007 Ο ΜακηςΜ και ο Ιασονας εχουν ασχοληθει αρκετα με το θεμα και θα κατσουν και Αθηνα ας φτιαξουν ενα οδηγο πως φτιαχνεις μια απλη ταινια στο movie maker πως βαζεις υποτιτλους, μουσικη κλπΤελικα ο ΜακηςΜ ητανε στο βουνο το ΣΚ για σκι Ο Ιασονας ηταν σ'ενα γαμο Εσυ που ησουν Κυριακη Αθηνα , οταν εμεις καναμε σκι γιατι δεν εγραφες τον οδηγο; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted January 16, 2007 Υ.Σ. Ο εν λόγω πουδροalmodovar εθεάθη με CD Adobe premier movie ή κάτι τέτοιο οπότε αν μας δωθεί η ευκαιρία να κάνουμε καλο σκι να περιμένεις παπάδες (στην πούδρα) Eθεάθη κ με κονσόλα μήπως..? Γιατί αλλιώς ..δύσκολα να το χειριστεί .. Quote Share this post Link to post Share on other sites