Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
savourdas

new fruit...!!!

Recommended Posts

καλη χρονια με υγεια και χαρα και κανα μετρο πουδρας στα χιονοδρομικα (κανει και ρημα!!!)!!!!καλημερα σε ολους-ολες εντελος τυχαια σερφαροντας βρηκα το fοrum και οπως καταλαβαινετε οπου γαμος και χαρα...!!!ειμαι καινουργιος στο αθλημα (snb) και το μονο που εχω καταφερει σε 4 φορες που εχω κανει ειναι να φρεναρω, να φρεναρω, να φρεναρω, ααα και να φρεναρω.επισης (εξου και το nickname) μπορω να πω οτι η στυγα στα καλαβρυτα γνωριζει τον πισινο μου καλυτερα απο 'μενα...!!! anyway θα ηθελα να ρωτησω και οποιος μπορει να προσφερει μια χειρα βοηθειας. μπορω να ακκονισω μονος μου το σανιδι μου? και αν οχι που μπορω να το παω? επισης τις βερμουδες με τα προστατευτικα σε πισινο κλπ κλπ κανουν δουλεια ( τη προηγουμενη σεζον τον ειχα κανει μπλε μαρε)?

αυτα παιδια ελπιζω ο θεος του χιονιου να μας κουκουλοση για τα καλα συντομα.... byeeee

what we do in life...

echoes in eternity...

ειμαι καινουργιος στο αθλημα (snb) και το μονο που εχω καταφερει σε 4 φορες που εχω κανει ειναι να φρεναρω, να φρεναρω, να φρεναρω, ααα και να φρεναρω
Αφού μάθεις καλά τα παραπάνω το επόμενο βήμα είναι να μάθεις να φρενάρεις. Τότε θα γνωρίσεις τη Στύγα κι ο υπόλοιπος...

anyway θα ηθελα να ρωτησω και οποιος μπορει να προσφερει μια χειρα βοηθειας ?
Κάνε λίγο υπομονή και θα σε αναλάβουν τα καλόπαιδα του Snowboard...

Καλώς ήρθες Savourdas στο φόρουμ. Ας χιονίσει επιτέλους και θα σε βοηθήσουν οι σανιδάδες του Συλλόγου να μένεις και λίγο όρθιος, κάτι που έχει άλλη χάρη....

Σοβαρά τώρα, κανένα μάθημα έχεις κάνει; Ή τέλος πάντων, είχες κάποιον να σου δείξει 2-3 βασικά; Οκ, πέφτεις στο σανίδι όταν ξεκινάς, αλλά αν σου έχουν δείξει μερικά πράγματα, νομίζω ότι μετά από 1-2 φορές, θα πρέπει κανείς να να μπορεί να τσουλάει και λίγο.....Μήπως υπερβάλλεις;

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

σαβούρδα, καλώς ήρθες στη λέσχη..μπράβο σου που έχεις σανίδα δικιά σου με τόσες λίγες φορές που έχεις "γλιστρήσει" λοιπόν δεν είμαι ο ειδικός να σου πώ τα κόλπα για το σανίδι,θα αναλάβουν άλλοι μιας και ο δικός μου πισινός έχει δοκιμαστεί στον Αχιλλεα όταν δοκίμασα να κάνω σανίδι!

keep going

καλώς ήρθες παλικάρι!

βασικά πρέπει να μάθεις να φρενάρεις...

ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό

πληροφορίες μόνο με pm

savourdas καλως ηρθες στο φορουμ.

Εγω δεν ξερω να σου πω τιποτα αλλα εχω ειδοποιησει τους ειδικους... :S

Οπα λαθος, λοιπον:

Αν το σανιδι σου ειναι τοσο καινουριο (τσουλημα <= 4φορες) δεν χρειαζεται ακονισμα στα μαχαιρια. Αν παρολα αυτα επιμενεις να το ακονισεις μπορεις να το δωσεις στα γνωστα αθηναικα καταστηματα που κανουν σερβις (που χου microxtreme) η μπορεις να αγορασεις ενα ακονιστηρι (πχ ΤΟΚΟ) παλι απο καταστηματα σκι/σανιδας. Αν το κανεις μονος σου καντο με προσοχη!

Επισης απολυτα φιλικη συμβουλη: αν δεν εισαι σιγουρος για το riding σου, θα ηταν καλυτερα για σενα και τους υπολοιπους να μη πηγαινεις σε αποτομες πιστες που δεν μπορεις να εχεις απολυτο ελεγχο της ταχυτητας και κατευθυνσης σου. Μολις δεις οτι 'το χεις' σε καποια πιο ανετη πιστα (Δαφνη, Αχιλλεα αφου πας καλαβρυτα) ανεβαινεις και στα δυσκολοτερα!

no friends on a powder day

Σαβουρδα αφου δε σε παει... γιατι φρεναρεις?

Καλως ηρθες :)

Καλώς ήρθες Savourdas στο φόρουμ. Ας χιονίσει επιτέλους και θα σε βοηθήσουν οι σανιδάδες του Συλλόγου να μένεις και λίγο όρθιος, κάτι που έχει άλλη χάρη....

Σοβαρά τώρα, κανένα μάθημα έχεις κάνει; Ή τέλος πάντων, είχες κάποιον να σου δείξει 2-3 βασικά; Οκ, πέφτεις στο σανίδι όταν ξεκινάς, αλλά αν σου έχουν δείξει μερικά πράγματα, νομίζω ότι μετά από 1-2 φορές, θα πρέπει κανείς να να μπορεί να τσουλάει και λίγο.....Μήπως υπερβάλλεις;

το μονο που μου μαθανε ειναι πως να σηκωνομαι και να...φρεναρω...!!! τα υπολοιπα προσπαθω μονος.

αν και μου ειπανε οτι αφου εκανα sk8 και bmx θα μου ειναι αρκετα πιο ευκολο.αα και εχω βρει και το stance μου.βεβαια την 4η φορα καταφερα να πεσω μονο 8 φορες ..αλλα πηγαινα συνεχεια φρενο τοσο φρενο που στο τελος της μερας η παρεα μου με φωναζε roberto carlos...

καλώς ήρθες παλικάρι!

βασικά πρέπει να μάθεις να φρενάρεις...

σταματηστε το φρεναρισμα... :) γιατι δεν ακουτεεε?! οοοχιιι αλλο φρεναρισμαααααα ;)

savourdas καλως ηρθες στο φορουμ.

Εγω δεν ξερω να σου πω τιποτα αλλα εχω ειδοποιησει τους ειδικους... :S

Οπα λαθος, λοιπον:

Αν το σανιδι σου ειναι τοσο καινουριο (τσουλημα <= 4φορες) δεν χρειαζεται ακονισμα στα μαχαιρια. Αν παρολα αυτα επιμενεις να το ακονισεις μπορεις να το δωσεις στα γνωστα αθηναικα καταστηματα που κανουν σερβις (που χου microxtreme) η μπορεις να αγορασεις ενα ακονιστηρι (πχ ΤΟΚΟ) παλι απο καταστηματα σκι/σανιδας. Αν το κανεις μονος σου καντο με προσοχη!

Επισης απολυτα φιλικη συμβουλη: αν δεν εισαι σιγουρος για το riding σου, θα ηταν καλυτερα για σενα και τους υπολοιπους να μη πηγαινεις σε αποτομες πιστες που δεν μπορεις να εχεις απολυτο ελεγχο της ταχυτητας και κατευθυνσης σου. Μολις δεις οτι 'το χεις' σε καποια πιο ανετη πιστα (Δαφνη, Αχιλλεα αφου πας καλαβρυτα) ανεβαινεις και στα δυσκολοτερα!

Microexterme ναι το γνωριζω οπως γνωριζω οτι ο dani κανει πολυ καλη δουλεια απλα ρωταω μηπως καταφερω και αποφυγω την ζουρλα της αθηνας καθοτι ειναι λιγο πίζουλη η κατασταση εκει και αφου εχω και την ορεξη να ασχοληθω...

για το θεμα τις πιστας απλα θεωρησα (και οι αλλοι καφροι τις παρεας) οτι σε πιστα με συνεχη κλιση θα μου ειναι πιο ευκολο να συνηθησω αφου θα εχω αφθονη φορα(λεεεμε τωρα.)

σαβούρδα, καλώς ήρθες στη λέσχη..μπράβο σου που έχεις σανίδα δικιά σου με τόσες λίγες φορές που έχεις "γλιστρήσει" λοιπόν δεν είμαι ο ειδικός να σου πώ τα κόλπα για το σανίδι,θα αναλάβουν άλλοι μιας και ο δικός μου πισινός έχει δοκιμαστεί στον Αχιλλεα όταν δοκίμασα να κάνω σανίδι!

keep going

και να σκεφτεις οτι περσι εκανα γνωριμια πρωτη φορα με το αθλημα εχοντας 6 βιδες 2 λαμες και λιγο συρμα στο αριστερο χερι. αλλα ενθουσιαστικα τοσο με το νοικιαρικο που την ιδια μερα το βραδυ ειχα φτιαξει παραγγελια απo blue-tomato στο μπαμ.

what we do in life...

echoes in eternity...

καλο θα ηταν βεβαια να γνωριζατε και κατι παραπανω για την αφεντια μου. ετσι για να γνωριζετε με τι ζουδι εχετε να κανετε

το ονομα μου λοιπον ειναι χαρης ειμαι γεννημα θρεμα Β.Π. (Ν. ερυθραια) εγενηθει εν ετη 1977 την 21 του 12 μηνα ( ω ναι ειμαι στα πρωτα "...αντα")εχω μια αδυναμια στην rock σκηνη και στην dance αλλα γενικως ακουω τα παντα. μεχρι περσι διοργανωνα και επαιζα μουσικη (progressive,tribal) σε διαφορα stages στο λεκανοπεδιο ( danza, luv, z-oo, playback, kalua, miroir, seven heaven, living room, buddha, vegera,κλπ κλπ) το οποιο σταματησα παρα την θεληση μου ..., μ'αρεσει να κοιμαμαι, να τρωω σαβουροκατασταση, να κανω μπαντιλικια με το xr μου, να μου τραβαει το χερι με τις βιδες ο χειρουργος μου, να ψωνιζω καλτσες, να ψαχνω να αγορασω λαχανι μποξερακι, να μην βρισκω και να τρελαινομαι, να νομιζω οτι ειμαι ο richie blackmoore οταν παιζω κιθαρα, να τρελαινετε η κυρα ολγα απο απεναντι που με ακουει ,να χαλαω τα παρτυ του αλλου απεναντι με πανουση και γουσταρω ανθρωπους με τρελα ( σαββατο : ξυπνητιρη 5 το πρωι... καφε και ντυσιμο στα γρηγορα... φορτομα εξοπλισμος... καλαβρυτα...οργωμα....φαι... επιστροφη... υπνος... κυριακη:ξυπνητιρη 5 το πρωι καφε και ντυσιμο στα γρηγ.....)

what we do in life...

echoes in eternity...

Λοιπόν, Χάρη, διαβάζοντας όλα τα παραπάνω, ήθελα να σου πώ ότι είναι προφανές πώς πας τόσο φρένο γιατί κατεβαίνεις απότομη πίστα χωρίς ακόμη να είσαι σε θέση να ανεβάσεις ταχύτητα και να ισορροπείς, οπότε είτε πας όλο φρένο, είτε σκοτώνεασαι (σαβουριάζεσαι). Δοκίμασε στην αρχή πολύ πιό ομαλές (με μικρότερη κλίση) πίστες, μέχρι να μάθεις να δουλεύεις πολύ καλά με μύτη - φτέρνα αλλαγή κατεύθυνσης και να ελέγχεις πολύ καλά με το σώμα σου τόσο την κατεύθυνση, όσο και την ταχύτητα....

Τώρα, ως προς τα άλλα, έλα σε κάποια από τις συναντήσεις μας στην Αθήνα στο Flocafe (μέχρι να χιονίσει τουλάχιστον) να σε γνωρίσουμε από κοντά, γιατί ότ,ι και να μας πεις, τί ζούδι είσαι η αυτοψία θα δείξει.. :)

Φιλικά

Γιώτα

Λοιπόν, Χάρη, διαβάζοντας όλα τα παραπάνω, ήθελα να σου πώ ότι είναι προφανές πώς πας τόσο φρένο γιατί κατεβαίνεις απότομη πίστα χωρίς ακόμη να είσαι σε θέση να ανεβάσεις ταχύτητα και να ισορροπείς, οπότε είτε πας όλο φρένο, είτε σκοτώνεασαι (σαβουριάζεσαι). Δοκίμασε στην αρχή πολύ πιό ομαλές (με μικρότερη κλίση) πίστες, μέχρι να μάθεις να δουλεύεις πολύ καλά με μύτη - φτέρνα αλλαγή κατεύθυνσης και να ελέγχεις πολύ καλά με το σώμα σου τόσο την κατεύθυνση, όσο και την ταχύτητα....

Τώρα, ως προς τα άλλα, έλα σε κάποια από τις συναντήσεις μας στην Αθήνα στο Flocafe (μέχρι να χιονίσει τουλάχιστον) να σε γνωρίσουμε από κοντά, γιατί ότ,ι και να μας πεις, τί ζούδι είσαι η αυτοψία θα δείξει.. :blink:

Φιλικά

Γιώτα

yota μου πολυ ευχαριστως να σας γνωρισω απο κοντα πειτε μου ποτε και που και αν εχει χιονιση θα ερθω με γυψους αν οχι θα ερθω σερνοντας το καρο μου χαλοντας τον κοσμο <_<

what we do in life...

echoes in eternity...

καλώς ήρθες και από εμένα!! καλή χιονοδρομική περίοδο (οσονούπω!!) .. Αφού έμαθες να σταματάς μην ανησυχείς!! όλα θα πάνε καλά!! σε ενημερώνω ότι και εμένα με έχουν μάθει πολυ καλά (και από την καλή και από την ανάποδη) πολλές πίστες και πολλά χιονοδρομικά! Μάλιστα φημολογείται ότι μετά την τελευταία πτώση μου ανακαλύφθηκε και το έκτο πηγάδι στο ομώνυμο χιονοδρομικό!! Ωστόσο ο επιμένων νικά!! <_<

bones heal , glory is FOREVER!

Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!!

....... μετά την τελευταία πτώση μου ανακαλύφθηκε και το έκτο πηγάδι στο ομώνυμο χιονοδρομικό!! Ωστόσο ο επιμένων νικά!!
Μα γιατί δημιουργείτε τόσο μεγάλο θέμα με τις πτώσεις, δεν το καταλαβαίνω. Εγώ αν δεν πέσω τουλάχιστον μια φορά κάθε μέρα ski, δε γίνεται. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το "πέφτω και μαθαίνω". <_<

Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση!

Καλώς ήρθες βρε savourda!!!

Μην ανησυχείς για τίποτα αγόρι μου, έτσι όπως διαμόρφωσαν τη Στύγα, ούτε να φρενάρεις χρειάζεται, ούτε να φοβάσαι να πέσεις :( .....50 μέτρα πλάτος φτάνουν για όλα :D:):) !!!

Ιωάννα

Καλώς ήρθες Σαβούρδα και καλά να περνάς. Σου προτείνω να ανέβεις μερικές φορές με τα μέλη του συλλογου που ξέρουν σανίδι και θα μάθεις αρκετά, βέβαια υπάρχει και έλλειψη χιονιού προς το παρόν αλλά αυτο κανονίζεται ( το συζητάω τώρα) :D

Γενικά το σανίδι για να το μάθεις χρειάζονται κλίσεις σε αντιδιαστολή με το σκι όπου μια flat σχετικά επιφάνεια είναι η καλυτερη για το πρώτο μάθημα, αν και με το carving πλέον χρειάζεται και ο σκιέρ ταχύτητα για να στρίψει, όπως και με το σανίδι. Εξάλλου το σανίδι βοήθησε αρκετά στην εξέλιξη του σκι προς το carving.

Σε περιμένουμε να σε γνωρίσουμε και απο εδώ πάνω σε κάποια εκδρομή του συλλογου. :)

Μα γιατί δημιουργείτε τόσο μεγάλο θέμα με τις πτώσεις, δεν το καταλαβαίνω. Εγώ αν δεν πέσω τουλάχιστον μια φορά κάθε μέρα ski, δε γίνεται. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το "πέφτω και μαθαίνω". :D

Αν όμως έπεφτες 100 φορές;;;

ενα πραγμα εχω στο μυαλο μου και συνεχιζω να πεφτ... εεε.... να προσπαθω...

¨οποιος φοβαται πεφτει (!) και κοιμαται...

καλησπερα σε ολους και ολες και ξανα καλως σας βρηκα! :unsure:

what we do in life...

echoes in eternity...

οποιος φοβαται πεφτει (!) και κοιμαται...
Υπάρχει και η συνομοταξία Pefto kai Matheno.

Αν όμως έπεφτες 100 φορές;;;
Έλα ρε Γιώτα! Σοβαρά μιλάμε τώρα? :unsure: Θα άλλαζα δυσκολία πίστας! Εσύ όμως δεν.....το καταλαβαίνεις! :unsure::(

¨οποιος φοβαται πεφτει (!) και κοιμαται...
Μπράβο παλληκάρι μου! Εσύ θα μάθεις σίγουρα ski!

Υπάρχει και η συνομοταξία Pefto kai Matheno.

συμμορια ειναι τουτο...? :)

what we do in life...

echoes in eternity...

τες πα... να σοβαρευτω λιγακι "αχεεμ"... :unsure:

χθες βραδυ ξενυχτησα διαβαζοντας διαφορα topics του forum

και ομολογω οτι κανετε πολυ καλη δουλεια οσον αφορα την πληροφορηση για 1002 θεματα που υπαρχουν εδω μεσα.

ιδιαιτερα δε ενθουσιαστηκα με το topic που αφορουσε τα θεματα ασφαλειας στα χ.κ. τους τσαμπατζιδες και αλλα. απλα δεν περιμενα να υπαρχουν ανθρωποι, εκτος των αρμοδιων του εκαστοτε χ.κ., που ασχολουνται δυναμικα για να μπορει ο ελληνας χιονοδρομος να βγαλει ολη την σεζον πανω στα πεδιλα του η το σανιδι του και οχι στις πατεριτσες του... καθοτι εχει πληρωσει για σκι(σανιδι) και οχι για αποκλειστικη...

επισης πανω στη πολυλογια μου θα ηθελα να θεσω ευατον στις υπηρεσιες του συλλογου σας ετσι ωστε οπουδηποτε μπορω να βοηθησω να το κανω... ακομα θα παρακαλουσα θερμα να με ενημερωσετε για το πως θα μπορεσω να γινω εγγεγραμμενο μελος του συλλογου σας.

επισης ξερω οτι οι υποχρεωσεις ειναι πολλες... τα δικαιωματα...? κανενα...! :)

(καπου το ειδα γραμμενο εδω μεσα αυτο αλλα που...? :angry: )

what we do in life...

echoes in eternity...

... ακομα θα παρακαλουσα θερμα να με ενημερωσετε για το πως θα μπορεσω να γινω εγγεγραμμενο μελος του συλλογου σας.
Αν είσαι απο Αθήνα στείλε pm στη Yota. Αν είσαι απο πάνω, στείλε στον KonstantinosV. Είμαι σίγουρος όμως οτι η Γιώτα θα επικοινωνήσει μαζί σου, όταν δει αυτό το post. :):unsure:

ακομα θα παρακαλουσα θερμα να με ενημερωσετε για το πως θα μπορεσω να γινω εγγεγραμμενο μελος του συλλογου σας.

επισης ξερω οτι οι υποχρεωσεις ειναι πολλες... τα δικαιωματα...? κανενα...! :)

(καπου το ειδα γραμμενο εδω μεσα αυτο αλλα που...?

Ξεκίνα από την ανάγνωση του καταστατικού.

HELLO paidia. ntantoum edw alliws Xrhstos kainourios opws katalabainete kai elpizw na me bohthisete. kalh xronia paidia polla xionia kai oti allo epithimite.

ntantoum over.

p.s : God save the Queen

mlsmess:my life is mess...

god give me strength

...elpizw na me bohthisete....
Αν γράφεις ελληνικά