Alfie 0 Report post Posted January 26, 2007 Αρη, ευχαριστω για τη συμπαρασταση, αλλα οπως φαινεται πουθενα δεν μπορει κανεις να βρει το δικιο του! Over poulover, μια δοκιμη ειπα θα κανω , ετσι για να εχουμε σφαιρικη αποψη !!! Quote είμαι extreme ψαλίδι Nickel Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 27, 2007 Φφφφφφ αφήστε βρε παιδιά να κάνει και κανένας snowboard...έτσι για να μην εξαφανιστεί παντελώς Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 30, 2007 Φφφφφφ αφήστε βρε παιδιά να κάνει και κανένας snowboard... ...έτσι ακριβώς όπως τα λές Κωνσταντίνε!!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
elmi 0 Report post Posted January 30, 2007 Τώρα, εγώ να πω "καλως ήλθες" ή είμαι πολύ νέα ακόμα - ο Alfie έχει έρθει και σε μια εκδρομή... Anyway, wellcome... Eρώτηση: με το snowboard κινδυνεύουν οι χιαστοί??? Θέλει να δοκιμάσει ο καλός μου και ψάχνω να βρω δικαιολογία για να τον αποτρέψω... ε.// Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 30, 2007 ο Alfie έχει έρθει και σε μια εκδρομή... yap! Θέλει να δοκιμάσει ο καλός μου και ψάχνω να βρω δικαιολογία για να τον αποτρέψω... ...χεχε Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 30, 2007 Τώρα, εγώ να πω "καλως ήλθες" ή είμαι πολύ νέα ακόμα - ο Alfie έχει έρθει και σε μια εκδρομή...Anyway, wellcome... Eρώτηση: με το snowboard κινδυνεύουν οι χιαστοί??? Θέλει να δοκιμάσει ο καλός μου και ψάχνω να βρω δικαιολογία για να τον αποτρέψω... ε.// Δεν ειμαστε καλα.... Στην ηλικια του.... Πες του να σοβαρευτει! Μονο αν φτιαξει cornrows η dreadlocks Μετα θα θελει να γνωρισει και τις πιτσιρικες με τα σανιδια... Τωρα βεβαια....αν ειναι πανω απο 50, αλλαζει το πραμα Ειναι ανησυχος και προοδευτικος (να κραταμε και μια πισινη βρε αδερφε, ξερεις τι σου ξημερωνει ). Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
elmi 0 Report post Posted January 30, 2007 Δεν ειμαστε καλα.... Στην ηλικια του.... Πες του να σοβαρευτει! Μονο αν φτιαξει cornrows η dreadlocks Μετα θα θελει να γνωρισει και τις πιτσιρικες με τα σανιδια... Τωρα βεβαια....αν ειναι πανω απο 50, αλλαζει το πραμα Ειναι ανησυχος και προοδευτικος (να κραταμε και μια πισινη βρε αδερφε, ξερεις τι σου ξημερωνει ). Φιλικα ΜακηςΜ Έχεις δίκιο, στα 31 του θα τρέχει να μαθαίνει νέα τέχνη??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 30, 2007 Έχεις δίκιο, στα 31 του θα τρέχει να μαθαίνει νέα τέχνη??? Ετσι, ετσι... Χωρια που η κομμωση δεν θα περναει στο γραφειο... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 30, 2007 Βασικά το σανίδι είναι λιγότερο επικίνδυνο για τα γόνατα γενικώς αλλά περισσότερο επιβαρυντικό για την μέση, σε σχέση με το σκι πάντα. Εγώ ξεκίνησα σανίδι στα 29 μου και έχω αρκετούς φίλους που ξεκίνησαν και πολύ αργότερα. Η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο, εκτός κι αν θέλεις να κανεις πρωταθλητισμό. Τροχοπέδη για το σκι και το σανίδι ειναι η αγυμνασιά, η τεμπελιά και ο ξερολογισμός, εάν τα αποφύγει ο φίλος σου αυτά, θα γίνει ένας πολυ καλός σνοουμπόρντερ. Καλως ήρθες κιόλας και περαστικά σου. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 30, 2007 ...τώρα εσυ είσαι με εμάς ή με τους άλλους??? Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 30, 2007 ...τώρα εσυ είσαι με εμάς ή με τους άλλους??? M' όλους... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
elmi 0 Report post Posted January 30, 2007 Τροχοπέδη για το σκι και το σανίδι ειναι η αγυμνασιά, η τεμπελιά και ο ξερολογισμός, εάν τα αποφύγει ο φίλος σου αυτά, θα γίνει ένας πολυ καλός σνοουμπόρντερ. Αυτά (εκτός της αγυμνασιάς - εξ'ου και ο χιαστός) νομίζω ότι τα έχουμε αποφύγει both... Με τη δικιά μου αποθεραπεία θα ακολουθήσει και η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν... Quote Share this post Link to post Share on other sites