avalanche 0 Report post Posted January 26, 2007 Μέρα, λέγομαι Ανδρέας και είμαι απο Αθήνα είμαι νεο μέλος στο forum σας και σύντομα και του συλλόγου σας(ελπίζω). (avalanche)=(χιονοστιβάδα) Εχω ψηθεί να αρχήσω snowboarding και βρήκα το site σας κατά τύχη ^^ πριν μπω φαντάρος είχα τρέλα με τα skateboard αλλά οταν βγήκα τα περισότερα παιδιά που κάναμε είχαν σπάσει άλλοι σε δουλιές άλλοι φοιτητές κλπ. Τώρα ψάχνομαι σε οτι εχει σχέση με τιμές για βασικό εξοπλισμό και για κανα κονε με άτομα που ασχολούνται με το σπορ για καμία συμβουλή κλπ. ερώτηση 1: το snowboard συνηθήζετε πιο έυκολα αν ξέρεις skateboard? ερώτηση 2:είναι δυνατόν να κάνω εγγραφή την καθαρά δευτέρα που θα κάνετε κάπιο είδους event στον παρνασσό?(καλή ευκαιρία να γνωρήσω και κανένα snowboarder απο κοντά) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 26, 2007 Εχω ψηθεί να αρχήσω snowboarding ......λοιπόν Ανδρέα, αν και δεν αρχίζεις σωστά επειδή είμαι καλός άνθρωπος κατα βάθος -ακόμα ψάχνω το βάθος- θα σε καλωσορίσω πρώτη, για να προλάβω το κακό και θα σου δώσω μερικές φιλικές συμβουλές..... ερώτηση 1: το snowboard συνηθήζετε πιο έυκολα αν ξέρεις skateboard? ....σε καμία περίπτωση, όποιος σου πει το αντίθετο είναι κακοήθης και να τον αποφύγεις στο μέλλον! ....να αποφεύγεις κάθε είδους επαφή με αυτά τα παλιόπαιδα τους snowboarders και εγώ σας αγαπάω κάνουν κακό στην υγεία, τώρα θα μου πεις το nick name είναι χιονοστιβάδα πόσο πιο κακό μπορεί να μου κάνουν??? ναι δεν λέω ένα δικιο το έχεις, anyway.... θα καταλάβεις όταν τους γνωρίσεις από κοντά άντε και καλά ξεμπερδέματα ερώτηση 2:είναι δυνατόν να κάνω εγγραφή την καθαρά δευτέρα που θα κάνετε κάποιο είδους event στον Παρνασσό? ....φυσικά αλλά μέχρι τότε μπορείς να έρθεις σε κάποια από τις συναντήσεις μας για να γνωριστούμε .....αυτά για αρχή, αντε καλώς ήρθες και πάλι ...φυσικά κατάλαβες οτι κάνω σκι έτσι?? Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 26, 2007 Καλως ηρθες Αντρεα, Ο Συλλογος συνεργαζεται με 3 μαγαζια για εξοπλισμο. Στο Λιβάδι Παρνασσού Εν Λευκω:n'joy the ride Στην Αραχωβα και στην Αθηνα pro-rad Στη Ναουσα Ski Market Ότι καλύτερο μπορείς να βρεις σε τιμές/ποιότητα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted January 26, 2007 Ανδρέα καλώς ήρθες στο φόρουμ, ελπίζω σύντομα και στο Σύλλογο. Μπορείς να γραφτείς οπουδήποτε και οποτεδήποτε συναντήσεις κάποιο μέλος του ΔΣ. Τώρα, επί της ουσίας: Δεν έχεις ξανακάνει ποτέ snowboard; Αν όχι, όπως φαίνεται στο ποστ σου, μή βιαστείς να τρέξεις για εξοπλισμό! Νοίκιασε πρώτα κάποιες φορές να δείς την αίσθηση και μόλις μπορέσεις να τσουλήσεις και να αρχίσεις να το χαίρεσαι, θα είσαι πολύ περισσότερο σε θέση να δείς τί θέλεις και να διαλέξεις τί σου ταιριάζει. Άλλωστε χωρίς να δώσεις στοιχεία για ύψος / βάρος και τί είδους σανίδι θέλεις να κάνεις, δεν μπορεί να σου πεί κανείς τίποτα συγκεκριμένο για εξοπλισμό... Με το καλό να χιονίσει κι ευκαιρίες θα έχεις πολλές. Στο Σύλλογο θα συναντήσεις πολλά παιδιά που ασχολούνται φανατικά με το άθλημα κι έχουν την εμπειρία και τη γνώση να σε βοηθήσουν να ανέβεις γρήγορα. Δεν μας λες τίποτα για εσένα, από πού είσαι; Αθήνα; Θεσ/κη; Με τί ασχολείσαι; Υ.Γ. Γενικά, πιστεύω ότι αν έχεις κάποια καλή σχέση με δραστηριότητες που απαιτούν ισορροπία /στάθμιση του βάρους σου, βοηθάει στο σκι + σανίδι. Δεν νομίζω όμως ότι έχει και τρομερή σχέση το ότι έκανες skate, γιατί μην ξεχνάς ότι αυτό το κάνεις στην ευθεία....(χωρίς κλίση..) Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
savourdas 0 Report post Posted January 26, 2007 ...και για κανα κονε με άτομα που ασχολούνται με το σπορ για καμία συμβουλή κλπ. ερώτηση 1: το snowboard συνηθήζετε πιο έυκολα αν ξέρεις skateboard? ερώτηση 2:είναι δυνατόν να κάνω εγγραφή την καθαρά δευτέρα που θα κάνετε κάπιο είδους event στον παρνασσό?(καλή ευκαιρία να γνωρήσω και κανένα snowboarder απο κοντά) ...μια συμβουλη εχω να σου δοσω... μαθε να πεφτεις ...θα σε βοηθησω εγω...εχω και το ονομα και την χαρη και με λενε και χαρη...για σου αντρεα και καλες καταβασεις... απαντηση 2: αν πας να μου το πεις και εμενα μπας και μαθω τιποτα...(και να κανω την εγγραφη) Quote what we do in life... echoes in eternity... Share this post Link to post Share on other sites
avalanche 0 Report post Posted January 26, 2007 Snowflake->Καλώς σας βρήκα να αποφεύγεις κάθε είδους επαφή με αυτά τα παλιόπαιδα τους snowboarders ψήσε με και άλλο εσύ φυσικά αλλά μέχρι τότε μπορείς να έρθεις σε κάποια από τις συναντήσεις μας για να γνωριστούμε θα κοιτάω το forum για ανακοινόσεις tnx. nickel->Ευχαρηστώ φιλε nickel θα ρήξω μια ματιά στο pro-rad μιας και ειναι Αθήνα... αλλά αν είχες και ενα τηλ. απο το κατάστημα για μερικές ερωτήσεις πρην περάσω θα με βοηθούσε, μιας και είμαι έτοιμος να κλείσω ενα deal για σανίδα και δέστρες ισος με βολέυει οικονομικά περισότερο. yota->φίλε/η yota ώντος δεν έχω ξανακάνει snowboard. μή βιαστείς να τρέξεις για εξοπλισμό! Νοίκιασε πρώτα κάποιες φορές να δείς την αίσθηση και μόλις μπορέσεις να τσουλήσεις και να αρχίσεις να το χαίρεσαι, θα είσαι πολύ περισσότερο σε θέση να δείς τί θέλεις και να διαλέξεις τί σου ταιριάζει θα δήξει πως θα πάει με τον εξοπλισμό και αναλόγος τα λεφτά που θα έχω στα χέρια μου, όσο το τι θέλω να ακολουθήσω στο snowboard, μου έχει τραβήξει την πρωσοχή το freestyle. Δεν μας λες τίποτα για εσένα, από πού είσαι; Αθήνα; Θεσ/κη; Με τί ασχολείσαι; πρως το παρών μένω γλυφάδα και θα είμαι εδώ για ακόμα 3 χρόνια λώγο σχωλής.(computing H.N.D) Δεν νομίζω όμως ότι έχει και τρομερή σχέση το ότι έκανες skate, γιατί μην ξεχνάς ότι αυτό το κάνεις στην ευθεία....(χωρίς κλίση..) smile.gif ένα θα σου πω.... κατηφόρα Κων.Αθανάτου απο το ύψος ψηλορείτου εως μετεώρον 60 χιλ και τα μυαλά στα κάγκελα.... στα φανάρια όμος έσπασα το πρώτο skate μου και το φλασ απο ενα ford.(εγώ έμεινα άθηκτος ) savourdas->να πέφτω είναι η ειδηκότητα μου φίλε savourda,και το κακό είναι οτι τις ευχαριστιέμαι κιόλας Quote Share this post Link to post Share on other sites
savourdas 0 Report post Posted January 26, 2007 ...να πέφτω είναι η ειδηκότητα μου φίλε savourda,και το κακό είναι οτι τις ευχαριστιέμαι κιόλας εσενα πρεπει να σε γνωρισω... εχουμε κοινα ενδιαφεροντα (οπως λες ειδικοτητα...) να τσουλησουμε μαζι καμια φορα... οσο για το αν τις ευχαριστιεσε τις σαβουρες.. ενα πραμα θα σου πω για ολους τους υπολοιπους... οταν δεν μπορεις να αποφυγεις μια σαβουρα... απολαυσε την... Quote what we do in life... echoes in eternity... Share this post Link to post Share on other sites
avalanche 0 Report post Posted January 26, 2007 οταν δεν μπορεις να αποφυγεις μια σαβουρα... απολαυσε την... Τάσπασες κιας μην έπεσες απο πουθενά εσενα πρεπει να σε γνωρισω...εχουμε κοινα ενδιαφεροντα (οπως λες ειδικοτητα...) να τσουλησουμε μαζι καμια φορα... Ψήνομαι φίλε ,κάτσε να πάρω το board και φύγαμε για καλά άλματα και κακές προσγειώσεις Quote Share this post Link to post Share on other sites
savourdas 0 Report post Posted January 26, 2007 Τάσπασες κιας μην έπεσες απο πουθενά Ψήνομαι φίλε ,κάτσε να πάρω το board και φύγαμε για καλά άλματα και κακές πρωσγειόσεις κατσε να χιονιση πρωτα... γιατι ετσι οπως παει μονο για blackboard ειμαστε... εχω και μια σκεψη/ανυσηχια για την βασιλω μπας και ανεβω σ/κ... αλλα μεσα ειμαι παρε σανιδι και λοιπα και παμε να σφηνωσουμε σε κανα βραχο (ανωδυνα ομως εε?) by the way με λενε χαρη... σαν την παππου της ματα χαρι...!!! και απο nick's... ουουουου αλλος robocop αλλος μεντεσε αλλος savou (rdas) αλλα το πιο κοινο ειναι μπαχαρ Quote what we do in life... echoes in eternity... Share this post Link to post Share on other sites
ΣΤΕΦΑΝΟΣ 0 Report post Posted January 26, 2007 φίλε Ανδρέα....... καλως ήρθες (ή καλως ήρθα ?) ( μάλλον εγώ ήρθα αργότερα από σένα ) LOL !!! από σανίδα δεν ξέρω να σου πώ τίποτα ......... ξέρουν όμως τα παιδια εδώ...... !!!!!! πολλά πράγματα να σου πούν ......... λοιπόν...... καλως ήρθαμε......!!!! τα λέμε....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
avalanche 0 Report post Posted January 27, 2007 φίλε Ανδρέα.......καλως ήρθες (ή καλως ήρθα ?) ( μάλλον εγώ ήρθα αργότερα από σένα ) φίλε Στέφανε καλώς ήρθαμε από σανίδα δεν ξέρω να σου πώ τίποτα .........ίσως μπορείς να με βοηθήσεις με μια απορία για σκι τότεξέρεις αν μπορώ να βάλω μεγαλύτερες μπότες/δέστρες πάνω στα σκι ή χρειάζομαι καινούρια? ευχαριστώ προκαταβολικά Quote Share this post Link to post Share on other sites
as002 25 Report post Posted February 28, 2007 Quote Share this post Link to post Share on other sites