Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PeterPan

Νέο μελος PeterPan

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά!

Φυσικά όπως γράφω κ στον τίτλο είμαι νέο μέλος! Λέγομαι Πέτρος κ το nickname μου είναι το "PeterPan".

Είμαι 22 ετών, μένω στη Θεσσαλονικη κ σπουδάζω ιατρική!

Ασχολούμαι με το σκι περιστασιακά αλλά από φετος θελω να συνεχίσω με περισσή θέρμη, πιο δυνατα απο καθε άλλη χρονιά! Θα χαρώ πολύ να ερθω σε καποια συναντησή σας κ να γνωριστούμε κ από κοντά!

Χάρηκα πολύ για το μήνυμα που έλαβα από την υπέυθυνο δημοσίων σχέσεων, τη Nanad... Ειλικρινά δεν το εχω ξαναδει σε καποιο άλλο φόρουμ κ διαφέρει πολύ από τα απρόσωπα μηνύματα που συνήθως λαμβάνει ένα νέο μέλος! Μπράβο για την πρωτότυπη ιδέα!

Καλώς ήρθες στο φόρουμ και από αυτό το τόπικ :P

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Γειά σου Πέτρο. Καλως ήλθες. Σε περιμένουμε την Πέμπτη στο Flocafe. Εντός ολίγων ωρών θα βγει και η ανακοίνωση... :P

Φιλικά, KonstantinosV

Γεια σου Πετρο και καλως ηλθες κι απο μενα.

Ειδες τι φορουμ εχουμε; ;)

Μπηκες, εγραψες ομορφα κι ωραια με Ελληνικους χαρακτηρες, βγαινει και σε καλωσοριζει μια ωραια ξανθια νεραιδ...εεε...κοπελλια! ;):(

Αν εμπαινες με Λατινικους χαρακτηρες (Greeklish) :P θα εβγαινε ο Κακος Μαγος του Φορουμ και θα σε προειδοποιουσε οτι το επομενο ποστ με Greeklish θα το φαει η μαραμαγκα... :o:D:D

Καλως μας βρηκες!

Φιλικα

ΜακηςΜ

ΣΥΜΠΤΩΣΗΗΗ!

Σπουδάζω και εγώ ιατρική στην Αθήνα, όμως, + είμαι και καινούριος εδώ μέσα, αν και χρόνια το διαβάζω... Μάλλον είναι το καλύτερο φόρουμ σχετικό με το άθλημα, στην Ελλάδα. Δλδ σίγουρα!!

Καλώς σας βρήκα!

Βασίλης

Υγ. Από σκι, ασχολούμαι εδώ και δέκα και πλέον χρόνια, αν και είμαι μόλις 20, παλαιότερα πήγαινα παρνασσό και τελευταία μόνο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, αλλά έτσι που το πάνε εκεί, πάρά το εξοχικό δεν το βλέπω να πολυπηγαίνω.. Κρίμα διότι ο Χελμός είναι ιδανικό βουνό, μεγάλης φυσικής ομορφιάς και χιονοδρομικού ενδιαφέροντος

ξέχασα να ρωτήσω, αν τα μέλη του συλλόγου σας έχουν μειωμένες τιμές καρτών στο χκκ

Πετρα καλωσηρθες και απο μενα αν κι εγω ειμαι ψαρακας στο φορουμ!

ΥΓ. εχω να καταγγειλω οτι εμενα δε μ εστειλε κανενας κανενα πμ!! ενταξει ρε παιδια μπορει να μην ειμαι γιατροσ και να σας σωσω αλλα δν εχω ψυχη?? :P

φιλικα,

Κυριος Ροζοματης..

But where are the clowns?

Quick! Send in the clowns!

Χαρηκα παιδιά!!!! Ωραίο κλίμα βλέπω!

KonstantinosV είδα σε εναν τιτλό ενός τόπικ ότι ειχατε συναντηση την τσικνοπέμπτη κ λυπήθηκα γιατι την εχασα. Ωραία νεα φέρνεις!!! Θα σας συναντησω συντομα φαίνεται!

Yota, MakisM, MrPinkEyes, basil χαιρομαι για τη γνωριμία! να ειστε παντα καλά!

συνάδελφε στην Αθήνα καταλήψεις εχετε? Γιατί εδώ η σχολή είναι κλειστή εδώ κ 25 ημέρες... από χόμπυ σε χόμπυ μας καταντησαν να τριγυρνούμε...

PeterPan, από καταλήψεις και εδώ τα ίδια. Κάπου τέλη Ιανουαρίου άρχισαν στην Ιατρική Αθηνών.. Το καλό είναι πως οι παραδόσεις και τα εργαστήρια του χειμερινού εξαμήνου έχουν ολοκληρωθεί και πως ήδη είχαμε δώσει το πρώτο μάθημα... Μάλλον στο άμεσο μέλλον ξαναανοίγουμε, και τώρα που θα θέλω να πάω για σκι, θα υπάρχει εξεταστική!!!

ο καιρός θα δειξει

Βασίλη καλώς ήρθες κι εσύ στο φόρουμ! Καλά έκανες που αποφάσισες επιτέλους να μας γράψεις αφού μας παρακολουθείς τόσο καιρό!

Το ΣΚ θα ανέβεις Παρνασσό για την κοπή της πίττας μας; Ανέβα έστω αυθημερόν, Κυριακή, με την παρέα σου! Θα είναι καλή ευκαιρία να γνωρίσεις πάρα πολλά παιδιά από το Σύλλογο. <_<

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Yota, καλώς σας βρήκα!

Το σβκδ μάλλον θα βρίσκομαι μεταξύ πάτρας και καλαβρύτων..

Δεν πειράζει, άντε, αν έχει ανοίξει το ΧΚΚ θα εχω ορατότητα προς εσας και μια θάλασσα θα μας χωρίζει...

Με το καλό η εκδήλωση για την πίτα σας. Κόψτε ένα μεγάλο κομμάτι για τον καιρό (και αυτόν που τον ρυθμίζει!!!!!!!!)

θα βρούμε ευκαιρία να τα πούμε..

καλώς ήρθατε παιδιά!

με το καλό να κάνουμε κούλουμα στο βουνό !

ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό

πληροφορίες μόνο με pm