Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

XAIRETIZO OLOUS TOUS FANATIKOUS TOY SKI KAI EYELPISTO NA MPO KAI EGO SIGA SIGA STIN OMADA SAS. ME LENE GIORGO APO ATHINA-NEA SMYRNI,KAI ASXOLOUMAI SOBARA ME TO ATHLIMA EDO KAI 2 XRONIA.SINITHOS PAO KATHIMERINES GIA SKI EPEIDH EXO THN EYXEREIA KAI EINAI PIO KALA.

PROS TO PARON FETOS, OPOS OLOI MAS DEN TO XARHKA OSO THA ITHELA(EXO PAEI 6 FORES PARNASSO KAI 1 KALABRYTA), ALLA ETSI EINAI STIN ELLADA TO SKI!!!

THA ITHELA NA ANAFERO STHN PAREA SAS ENA PERISTATIKO POU SYNEBH TO SABBATO STA KALABRYTA TO OPOIO THEORO APARADEKTO GIA THN ELLHNIKH XIONODROMIA.

Χαιρετιζω ολους τους φανατικους του σκι και ευελπιστω να μπω και γω σιγα σιγα στην ομαδα σας. Με λενε Γιωργο απο Αθηνα-Ν. Σμυρνη και ασχολουμαι σοβαρα με το αθλημα εδω και 2 χρονια. Συνηθως παω καθημερινες για σκι επειδη εχω την ευχερεια και ειναι πιο καλα.

Προς το παρον φετος, οπως ολοι μας, δεν το χαρηκα οσο θα ηθελα (εχω παει 6 φορες Παρνασσο και 1 Καλαβρυτα), αλλα ετσι ειναι στην Ελλαδα το σκι!!!

Θα ηθελα να αναφερω στην παρεα σας ενα περιστατικο που συνεβη το Σαββατο στα Καλαβρυτα το οποιο θεωρω απαραδεκτο για την Ελληνικη χιονοδρομια.

EPEIDH FAINETAI OTI PANE NA BGALOYN TA SPASMENA TOY KAIROY ME APROKALIPTO TROPO,EIXAN THN KARTA MISHS MERAS 17euro ME TO MISO BOYNO XORIS XIONI KAI TO ALLO MISO ME SOUPIASMENO XIONI KAI PETRES KAI THN EBGAZAN META TIS 13:00 (DHLADH LIGOTERO APO MISH MERA AFOY TO XIONODROMIKO LEITOYRGEI 08:00-16:00)!!!ELEOS RE PAIDIA!!META AYTOI POY FONAZOYN OTI TO SKI EINAI AKRIBO ATHLIMA KAI EINAI GIA TOYS FRAGATOUS EXOYN ADIKO????SE POION FILO MOY LEO OTI KANO SKI NOMIZEI OTI EPIASA TO TZOKER KAI DEN TOY EIPE TIPOTA!!

Επειδη φαινεται οτι πανε να βγαλουν τα σπασμενα του καιρου με απροκαλυπτο τροπο, ειχαν την καρτα της μισης μερας 17 Ευρω, με το μισο βουνο χωρις χιονι και το αλλο μισο με σουπιασμενο χιονι και πετρες ακι την εβγαζαν μετα τις 1300 (δηλαδη λιγοτερο απο μιση μερα, αφου το χιονοδρομικο λειτουργει 0800-1600)!! Ελεος ρε παιδια!! Μετα αυτοι που φωναζουν οτι το σκι ειναι ακριβο αθλημα και ειναι για τους φραγκατους εχουν αδικο; Σε ποιον φιλο μου το λεω οτι κανω σκι νομιζει οτι επιασα το Τζοκερ και δεν του ειπε τιποτα!!

META EIDA STO KATO BABY LIFT NA KANOUN MATHIMA DASKALOI TOY KLAOUDATOY SE SHMEIA XORIS XIONI H ME LASPH (ME NOIKIASMENO EXOPLISMO FYSIKA)!!POS NA MATHEI KAPOIOS ETSI SKI KAI NA TO AGAPISEI???DEN EINAI PROFANES OTI PIGAN NA DAGOSOUN TON KATHE PERASTIKO GIA NA TOY PAROUN 30-40 euro???

Μετα ειδα στο κατω Baby lift να κανουν μαθημα δασκαλοι του Κλαουδατου σε σημεια χωρις χιονι η με λασπη (με νοικιασμενο εξοπλισμο φυσικα)!! Πως να μαθει καποιος ετσι σκι και να το αγαπησει; Δεν ειναι προφανες οτι πηγαν να δαγκωσουν τον καθε περαστικο για να του παρουν 30-40 Ευρω;;;

O KATHENAS MPOREI NA BGALEI TA SYMPERASMATA TOY GIA TO SYGEKRIMENO PERISTATIKO.

Ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του για το συγκεκριμενο περιστατικο.

SYGXARHTHRIA KAI PALI STO SYLLOGO GIA TH DRASTHRIOTHTA TOY KAI TO LEO EPEIDH PARAKOLOUTHO EDO KAI KAIRO APO TO WEBSITE THN KINHTOPOIHSH TOY KAI TO ENDIAFERON OLON SAS GIA TO ATHLIMA.

Συγχαρητηρια και παλι στο Συλλογο για τη δραστηριοτητα του και το λεω επειδη παρακολουθω εδω και καιρο απο το Website την κινητοποιηση του και το ενδιαφερον ολων σας για το αθλημα.

Y.G.ISOS TO WEBSITE (FORUMS K.T.L.)NA XREIAZETAI LIGO KAIRO GIA NA TO MATHO ALLA POU THA MOU PAEI!!!

ΥΓ. Ισως το website (Φορουμς κτλ) να χρειαζεται λιγο καιρο για να το μαθω αλλα που θα μου παει!!!

EROTHSH:EXO TO ATOMIC C9 (EIMAI GENIKOTERA TRELAMENOS ME THN ATOMIC SAN ETAIREIA KAI TA PROIONTA THS) KAI THA ITHELA NA TO APOSYRO KAI NA PARO TO METRON 9.KAAMMIA BOITHEIA RE PAIDIA???

Ερωτηση: Εχω το Atomic C9 (ειμαι γενικοτερα τρελλαμενος με την Atomic σαν εταιρεια και τα προιοντα της) και θα ηθελα να το αποσυρω και να παρω το Metron 9. Καμμια βοηθεια ρε παιδια???

Η χρηση Λατινικων χαρακτηρων στην γραφη Ελληνικων (Greeklish), οπως επισης και η χρηση κεφαλαιων αντιβαινει στους κανονισμους του φορουμ. Επομενα ποστ σε Greeklish θα μεταφερονται σε μη ορατη ενοτητα απο το Moderating Team.

The Moderating Team

ski is talking to god!!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Τ-Driver. Θα σε παρακαλέσω να γράψεις τη δημοσίευσή σου με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί η γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες δεν επιτρέπεται απο τον κανονισμό του forum.

Φιλικά, KonstantinosV

Καλώς ήλθες, T-Driver. Η αλήθεια είναι ότι φέτος υπήρχε τεράστιο πρόβλημα στα Καλάβρυτα από την έλλειψη χιονιού. Φαντάζομαι ότι είναι αρκετά δύσκολο για κάποιον που δεν έχει ξαναφορέσει μπότα σκι στα πόδια του να ανέβει το καρεκλάκι με τα σκι και τα μπατόν στα χέρια ώστε να μπορέσει να κάνει μάθημα στο πάνω baby.

Η τιμή της κάρτας συμφωνώ ότι θα έπρεπε να είναι χαμηλότερη. Από την άλλη μεριά, είναι γεγονός ότι το Χ.Κ.Κ. φέτος έκανε μεγάλες προσπάθειες και έργα ουσίας για την βελτίωση της κατάστασης στο κέντρο ανεξαρτήτως του ότι δυστυχώς ο καιρός δεν βοήθησε καθόλου. Σε τέτοιες συνθήκες, ότι και να κάνεις, δύσκολα θα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος ο πελάτης.

Make Parnassos Great Again!

Δυστυχώς το χκ Καλαβρυτων που δεν ειναι "επιδοτουμενο" απο το κρατος τετοιες χρονιες ειναι οικονομικα καταστροφικές.

Εχεις δικιο σε ολα Τ-driver αλλα νιωθω και το οικονομικο αδιεξοδο του χκ.

Το Μετρον 9 ειναι καλό σκι, Μπορεις να το βρεις στο Skibill στα Καλαβρυτα και στο Εν Λευκω στο Λιβαδι Παρνασσού.

Καλως ηρθες στην παρεα του forum....

...τωρα για τα atomic μπορω να σου πω απο δικη μου εμπειρία γιατι κ γω atomicακιας ειμαι. Μεχρι περυσι ειχα τα C8 με τα οποια ημουν αρκετα ευχαριστημενος μέχρι την στιγμή που αποφάσισα να δοκιμάσω ενα πέδιλο της σειρας metron. Νόμιζα οτι έκανα σκι 100000 φορες καλύτερα απο πρωτα. Ειναι φανταστικό πέδιλο,για εντος πίστας δεν το συζητάμε σιγουρια,αξιοπιστια και δεν σε προδίδει.Το δοκίμασα σε απατητο,να φανταστεις οτι ηταν και η πρώτη μου εμπειρια σε απατητα κοματια και νόμιζα οτι εκανα χρονια,μια λέξη μόνο "τρενο".

Εχθές εκανα δοκιμή και σε πάγο,για το οποιο ειχα και κάποιες αμφιβολίες λόγο των διαστάσεων του, "αψογο",σωστο,ομολογώ πως δεν το περιμενα τοσο καλο!

Εγω εχω το Metron10 αλλα από ενα φίλο μου που έχει που εχει το 9 εχω ακούσει την ίδια κριτική,όλη η σειρα ειναι φανταστική...σου το προτείνω ανεπιφύλακτα,μπορείς να το βρεις στο "freerider" που βρίσκετε στο εμπορικό της Ν.Ιωνίας,θα σε κατατοπίσει ο Μανώλης σε ότι απορία και αν εχεις και θα το βρείς σε φανταστική τιμη γι' αυτή την εποχή, πιστεψέ με!

Υ.Γ.: http://www.trespass.gr/Trespass/freerider.htm μπορεις να δεις περισσοτερα στοιχεια.

Καλώς ήρθες T-Driver !!

Έχεις δίκιο σε όσα λες κι είναι λογικό να νιώθεις αγανακτισμένος...αλλά...είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες φέτος κι είναι πραγματικά κρίμα για το ΧΚ Καλαβρύτων που από το καλοκαίρι έκαναν μία τεράστια προσπάθεια να δώσουν κάτι πολύ καλό στους χιονοδρόμους χωρίς να έχουν τα πολλά μέσα και τις επιδοτήσεις άλλων χιονοδρομικών....Τα παιδιά (Νικελ, Χρήστος) παραπάνω με κάλυψαν....

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Καλως ήρθες T-DRIVER, με αφορμή το post που έκανες, θα ήθελα και γω να μοιραστώ μαζί σας, την εμπειρία του μη-έμπειρου αφεντικού μου το 3ήμερο της καθαράς Δευτέρας.

Σάββατο Κυριακή και Κ.Δευτέρα, του πήραν 60 ευρώ την ώρα για μάθημα snowboard, για τα 4 παιδιά του μαζί, (για ατομικό μάθημα ήταν 40 ευρώ η ώρα), στη σχολή που υπάρχει στο χιονοδρομικό, χωρίς να κοπεί καμία απόδειξη παροχής υπηρεσιών, (του είπαν ότι για τα μαθήματα δεν κόβεται απόδειξη ποτέ). Μέχρι εδώ, καλά πάμε....

Εν συνεχεία, έγινε και η ενοικίαση του εξοπλισμου, σανίδι και μπότες, ΜΟΝΟ για το μάθημα της ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ, όπου και ο εξοπλισμός επιστρεφόταν με την ολοκλήρωσή του, χωρίς χρήση αναβατήρων (σε συνενόηση με το δάσκαλο, τους είπε ότι είναι πακέτο με το training η ενοικίαση).

Όμως πλήρωσε για σανίδι και μπότες κατ άτομο Σάββατο και Κυριακή 18 ευρώ την κάθε μέρα, για το κάθε παιδί (κόπηκαν κανονικά οι αποδείξεις), ενώ την Καθαρά Δευτέρα του ζήτησαν 25 ευρώ για την ενοικίαση του ίδιου εξοπλισμού κατ άτομο, λέγοντάς του οτι επειδή λειτουργούν όλοι οι αναβατήρες σήμερα, είναι ποιο ακριβός ο εξοπλισμός!!!!!!.

Τους εξηγεί οτι τα παιδιά του είχαν κάνει μάθημα μόνο για μία ώρα το Σάββατο και μία ώρα την Κυριακή, και πλήρωσαν λιγότερα, δηλαδή 18 ευρώ την κάθε ημέρα, και ότι δεν κάνουν χρήση των αναβατήρων, αφού η ενοικίαση αφορά μόνο το μάθημά τους στο πλατώ, σε συνενόηση πάντα με τη σχολή, και επιστρέφεται αμέσως μετά, όμως η απάντησή τους ήταν ίδια!!!! Ο ίδιος βέβαια μη γνωρίζοντας τις διαφορές, πλήρωσε κανονικά το ποσό που του ζήτησαν. Αυτό τώρα είναι φυσιολογικό??????

Δηλαδή, ανεξάρτητα από το πόσες ώρες έχεις στην διάθεσή σου τον εξοπλισμό, σαφώς και δεν μας ενδιαφέρει αν θα επιστραφεί σε 1 ώρα ή μέχρι να κλείσει το χ.κ., είναι νορμάλ να τον πληρώνεις ακριβότερα επειδεί λειτουργούν όλοι οι αναβατήρες????? ενοήτε ανεξάρτητα αν τους χρησιμοποιείς ή οχι.....

Aυτο μου ακουγεται ως γυφτιά jazzεμενο μου.

Πρωτα απ'ολα 25€ την ημερα ενοικιαση ειναι υπερβολικο απο μόνο του εκτος και εαν τους νοικιαζε σανιδι 2006/2007 με αντιστοιχες μποτες και μάλιστα απο τα καλύτερα!

επειδή λειτουργούν όλοι οι αναβατήρες σήμερα, είναι ποιο ακριβός ο εξοπλισμός!!!!!!.

Αυτό ειναι για γελια και για κλαμματα.

Καλό ειναι να στειλει ενα email στη Διευθυνση του χιονοδρομικού αν και τώρα είναι αργά.

Το αν το παίρνει για μια ώρα ή για ολη την ημέρα ειναι στο μονο που εχουν δίκιο.

δεν έχει καμία σχέση για πόση ώρα νοικιάζει κάποιος τον εξοπλισμό, η τιμή πάει με την ημέρα και όχι με την ώρα, όπως επίσης δεν έχει καμία σχέση και με το αν λειτουργούν ή όχι όλοι οι αναβατήρες!

Πρώτη φορά το ακούω αυτό!

Έπρεπε αν μην τι άλλο να παραπονεθεί στον υπεύθυνο της σχολής ή στη διεύθυνση του ΧΚ ή να σηκωθεί να φύγει.

Je veux devenir calife a la place du calife

Ανίδεος ο άνθρωπος :D , 3η φορά στη ζωή του πήγαινε σε χιονοδρομικό, που να ήξερε? Παρ ολα αυτά, το μόνο που του έκανε εντύπωση (και ξύνισε τα μούτρα του) :D , ήταν η διαφορά τιμής στον εξοπλισμό απ τη μια μέρα στην άλλη, λόγω ανοιχτών όλων των αναβατήρων, και ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα οικονομικό ¨στένεμα¨. Τώρα αν ο εξοπλισμός ήταν super-douper σανιδάρα και μπότες, αλίμονο αν δίνουν για ενοικίαση τα καλύτερά τους μοντέλα σε 4 παιδιά 8, 9, 13 και 14 ετών που κάνουν για πρώτη τους φορά snowboard, χωρίς τουλάχιστον να τους κατατοπίσουν, ωστε αν μη τι άλλο αν θέλουν οι πελάτες να διαλέξουν μόνοι τους αναμεσα στον ακριβό και στον φτηνό εξοπλισμό..και στην συγκεκριμένη περίπτωση, αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα (που δεν υπήρχε) σίγουρα θα διάλεγαν τον φτηνότερο ;) .